Apple AirPods (2019) sa kućištem za bežično punjenje

SKU
MRXJ2ZM/A
 

Stock information

Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.

Apple dodaci

Apple Pencil
Apple Pencil
14.890 RSD

Na stanju

Apple iPhone 11 Clear Case
Apple iPhone 11 Clear Case
7.200 RSD

Na stanju

Apple Pencil (2nd Generation)
Apple Pencil (2nd Generation)
21.800 RSD

Na stanju

Apple iPhone 11 Pro Clear Case
Apple iPhone XS Leather Case
Apple iPhone XS Leather Case
5.500 RSD

Na stanju

Apple iPhone Xs Silicone Case
Apple iPhone Xs Silicone Case
7.200 RSD

Na stanju

Apple Lightning to USB Cable
Apple Lightning to USB Cable
3.690 RSD

Na stanju

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
4.490 RSD

Na stanju

AirPods

DETALJI

Čudo nečuveno.
Nenadmašne bežične slušalice sada imaju još veću autonomiju baterije i novo kućište za bežično punjenje. Čim ih izvadiš spremne su za rad sa svim tvojim uređajima. Stavi ih u uši i odmah se povezuju. Zvuče vrhunski. AirPods su pravo malo čudo.
Savršeno bežične.
Nakon što ih upariš jednim dodirom, AirPods slušalice se automatski aktiviraju i više ne moraš ponovo da ih povezuješ.1 Lako se i koriste. Same prepoznaju kad su u ušima i automatski prestaju sa radom čim ih izvadiš. Naravno, savršeno rade sa svim tvojim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.
Ovo moraš čuti.
Zahvaljujući novom Apple H1 čipu, AirPods pružaju bržu i stabilniju bežičnu vezu sa uređajima: do puta 2 puta brže se prebacuju sa jednog na drugi uređaj,2 a audio veza za pozive je 1,5 puta brža.3 Čip H1 ima i 30 posto nižu latenciju za igre.4 Muzika, podcast, igre: sve zvuči odlično.
Znaju kad slušaš.
Kontrola zvuka poverena je optičkim senzorima i akcelerometrima pokreta koji aktiviraju mikrofone za telefonske pozive i zvuk čim AirPods staviš u uši. Možeš koristiti jednu ili obe slušalice, a dvostrukim dodirom možeš pokrenuti pesmu ili preskočiti na sledeću.
Znaju kad pričaš.
Akcelerometar za prepoznavanje govora prepoznaje tvoj govor, a dva beamforming mikrofona pobrinuće se da spoljna buka ne prigušuje zvuk tvog glasa.
Postavi ih. Napuni ih.
AirPods vrati u kućište za bežično punjenje, kućište stavi na Qi sertifikovanu podlogu za punjenje. Nema dalje, to je to. LED indikator na prednjoj strani kućišta pokazuje da se AirPods pune. Kad ti podloga za punjenje nije pri ruci, možeš ih puniti putem Lightning priključka.

Kupi kućište za bežično punjenje >

24 sata slobode.
Sa potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš slušati muziku rekordnih5 5 sati6 i razgovarati do 3 sata.7 I nikada te neće ostaviti na cedilu, jer njihovo kućište za punjenje može čuvati bateriju za više od 24 sata slušanja.8 Treba ti brzo punjenje? Vrati ih u kućište na 15 minuta i dobićeš još 3 sata slušanja9 i 2 sata razgovora.10 Kad poželiš da proveriš koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svom iPhone-u.

Više od
24 sata
trajanja baterije sa kućištem za punjenje
Do
5 sati
slušanja sa jednim punjenjem
Samo
15 min
punjenja za do 3 sata slušanja
Spoje se za sekund. Sviraju satima.
AirPods se trenutno povezuju sa tvojim iPhone-om i Apple Watch-om, a zvuk se u tren oka prebacuje sa jednog na drugi uređaj. Želiš da slušaš nešto na svom Mac-u ili iPad-u? Samo odaberi AirPods na njima.1 Jednostavno. Čudesno.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
Prethodna generacija
No
Tip slušalica
In-Ear slušalice
iPhone kompatibilnost
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad kompatibilnost
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad (5. gen - 2017)
Boja
Metallic sky
Povezivanje
Bluetooth