App Store
Pronađi omiljene aplikacije.
I one koje će to tek postati.

Kreativnost, učenje, igre, posao: sa aplikacijama ćeš još više uživati u onome što svakodnevno radiš. App Store je idealno mesto za otkrivanje novih aplikacija koje ti omogućavaju da se posvetiš onome što voliš kao nikada do sada.

Kao stvoren za istraživanje.

Uz rubrike u App Store-u otkrićeš nove omiljene aplikacije i naučiti sve o aplikacijama koje već voliš.

Rubrika Danas

Dnevno sveže informacije i inspiracije iz uzbudljivog sveta aplikacija i igara. Idealno mesto za otkrivanje korisnih saveta i trikova.

Rubrika Igre

Sadržaji koje biraju iskusni igrači proširiće tvoje igračko iskustvo.

Rubrika Aplikacije

Organizovana i puna preporuka koje će ti pomoći da pronađeš pravu aplikaciju za sve tvoje aktivnosti.

Igre koje menjaju pravila igre.
100+ igara bez reklama.

Osmislili stručnjaci. Održavaju profesionalci.

Držati korak sa svim sjajnim aplikacijama koje se pojavljuju svake nedelje je posao koji zahteva mnogo vremena. Zato postoji tim urednika koji pruža jedinstven uvid u novitete i sve što te očekuje u svetu aplikacija.

Dnevne priče

Od ekskluzivnih svetskih premijera do intervjua iza pozornice, originalne priče uredničkog tima istražuju uticaj koji aplikacije imaju na naše živote.

Saveti i trikovi

Da li želiš da naučiš da koristiš filtere u svojoj novoj aplikaciji za fotkanje? Ili te zanima gde se krije najređe stvorenje u Pokémon GO? U App Store-u ćeš pronaći članke sa uputstvima i savetima koje tražiš.

Liste

Od najboljih aplikacija za pripremu zdravih obroka pa sve do zabavnih akcionih igara za decu, App Store urednici sastavili su tematske liste igara i aplikacija koje se isplati preuzeti.

Igra i aplikacija dana

Urednici pažljivo biraju jednu igru i jednu aplikaciju koju nikako ne smeš propustiti — i to svaki dan.

Pretraživanje

Lako je pronaći ono što tražiš uz bogate rezultate pretraživanja koji uključuju uredničke priče, savete i trikove, kao i liste najboljih.

Saznaj sve pojedinosti o svakoj aplikaciji.

Stranica aplikacije pruža ti sve informacije potrebne za odluku o aplikaciji koju želiš da preuzmeš. Video snimci, ocene, recenzije, mnogo je načina da odabereš idealnu aplikaciju.

Pozicija na listi

Ako je neka aplikacija ili igra na listi najboljih, na njenoj stranici videćeš i njenu poziciju, tako da znaš koliko je popularna.

Video

Tako mnogo snimaka. Pogledaj kako aplikacija fukcioniše pre nego što je preuzmeš, ili pogledaj njen gameplay.

Ocene i recenzije

Jednostavan sistem ocenjivanja ti olakšava uvid u popularnost apliikacije. Kada razvojni tim odgovori na neko pitanje, svi mogu da vide odgovor.

Izbor urednika

Ovo priznanje se dodeljuje aplikacijama i igrama koje zaista vredi probati. Čim ga vidiš, znaćeš da je ispred tebe nešto zaista posebno.

Kupovina iz same aplikacije

U samoj aplikaciji možeš da kupiš dodatke za aplikacije i igre koje već poseduješ. Pretplatu na neku aplikaciju, ili novi nivo u nekoj igrici možeš kupiti čak i ako ih nemaš instalirane na svom uređaju

App Store jedva čeka tvoje genijalne ideje.

Da li si developer? Unapredi sopstveno poslovanje pomoću resursa osmišljenih da ti pomognu u stvaranju neverovatnih aplikacija koje će doći do više korisnika.

Saznaj više o razvoju aplikacija za App Store ↗