Apple AC Wall Plug Adapter

Besplatni program zameneKompanija Apple utvrdila je da u retkim situacijama adapter za struju proizveden za Kontinentalnu Evropu, Australiju, Novi Zeland, Koreju, Argentinu i Brazil može se pokvariti ili izazvati kratkog spoj ukoliko se dodirne. Adapteri su proizvedeni u periodu od 2003. do 2015. godine, isporučivani su zajedno sa Mac i određenim iOS proizvodima, a takođe se nalaze i u ‘World Travel Adapter Kit’ pakovanju.

Bezbednost korisnika je prioritet kompanije Apple i dobrovoljno smo odlučili da izvršimo zamenu pomenutih adaptera potpuno besplatno. Ohrabrujemo korisnike da izvrše zamenu adaptera kroz dole pomenutu proceduru.

Kako da identifikujete neispravni AC strujni adapter?


Uporedite adapter sa slikama ispod. Adapteri podložni zameni nemaju upisane oznake ili imaju 4 ili 5 karaktera na delu koji se spaja sa strujnim adapterom. Redizajnirani adapteri imaju kod od tri slova koji predstavlja region za koji je proizveden (EUR, KOR, AUS, ARG or BRA).

Servisna procedura


Potrebno je da adapter koji se kvalifikuje za zamenu donesete ili pošaljete u Servis. Zamenu adaptera vršimo radnim danima od 10 do 18h na adresi:

iStyle Service
Tržni centar Ušće


Bul. Mihajla Pupina 4, II sprat
11070 Novi Beograd
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

iStyle Service
Tržni centar Promenada


Bul. Oslobođenja 119
21000 Novi Sad
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

Dodatne informacije:


Potrebno je dostaviti i serijski broj uređaja uz koji se adapter koristi. Ukoliko ne možete da pronađete serijski broj Vašeg proizvoda zamolićemo Vas da pogledate uputstvo na sledećem linku.

Adaptere imamo na stanju, a u slučaju da ih je potrebno poručiti čekaju se okvirno 10 dana.

Dodatne informacija možete pronaći na sajtu prozivođača.