Apple AirPods:

Apple AirPods

SKU
MMEF2ZM/A
Upoznajte bežične AirPods slušalice. Čim ih izvadite iz kutije spremne su za rad sa svim vašim Apple uređajima.1 Stavite ih u uši i odmah se povezuju. Dok pričate, kristalno jasno prenose vaš glas. Neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.

Apple AirPods
već za 13.550 RSD!
Uz kupljeni iPhone XR ili iPhone XS naruči Apple AirPods slušalice sa čak 50% popusta!

Saznaj više
Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.
Bežične. Jednostavne. Magične.
Čim ih izvadite iz kutije, spremne su za povezivanje sa svim vašim uređajima. Dok pričate, kristalno jasno prenose vaš glas. Upoznajte AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo.
Bežične slušalice.
Konačno raspetljane.
Nakon što ih uparite, AirPods slušalice se automatski aktiviraju i više ih ne trebate ponovno povezivati.1 Jednako se lako i koriste, same prepoznaju kada su vam u ušima i odmah prestaju sa radom čim ih izvadite. Naravno, odlično rade sa svim vašim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.
Šta će im čip?
Iza svih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnim, stoji čip Apple W1. Posebno je osmišljen za bežičnu umreženost koja osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. Uz sve to ima i skromnu potrošnju baterije, pa sa jednim punjenjem možete uživati u do 5 sati savršeno čistog zvuka.2 Nečuveno.
Znaju kada pričate.
Brzinomer glasa detektuje vaš govor, a dva mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se da spoljna buka ne prigušuje zvuk vašeg glasa.
Znaju kada slušate.
Čim stavite slušalicu u uvo, optički senzori i brzinomeri pokreta obaveštavaju ovog malog genijalca koji automatski pokreće reprodukciju, uključuje mikrofon i kontroliše zvuk. Na vama je samo da birate hoćete li koristiti samo jednu ili obe slušalice. On sa lakoćom rešava sve ostalo.
24 sata slobode.
Sa potpuno napunjenim AirPods slušalicama možete slušati muziku rekordnih3 5 sati.2 I uvek vas prate u stopu jer njihova kutija za punjenje čuva u sebi dodatnu količinu energije koja pruža više od 24 sata rada.4 Trebate brzo da napunite slušalice? Ostavite AirPods u kutji na 15 minuta i ekspresno dobijate još 3 sata rada.5 Ako želite proveriti koliko je baterije još ostalo, samo ih približite vašem iPhoneu.
.
Više od
24sata
trajanja baterije
sa kutijom za punjenje
.
Do
5sati
trajanja baterije
sa jednim punjenjem
.
.
15minuta
punjena pruža
3 sata rada
Nečuveno dobar zvuk.
Prava muzika za vaše uši. Bez obzira da li se radi o muzici, filmovima ili nečem desetom, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. Dok vi pričate, par mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se za pozadinsku buku, tako da se čujete jasno i glasno.
Automatski se spajaju. I prespajaju.
AirPods slušalice automatski se povezuju sa svim vašim Apple uređajima. Istovremeno se povezuju sa iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje sa jednog na drugi uređaj. Želite da slušate nešto na vašem Macu ili iPadu? Samo izaberite AirPods na njima.1
Proizvođač
Apple
EAN code
888462858519
Prethodna generacija
No
Tip slušalica
In-Ear slušalice
iPod kompatibilnost
iPod touch (6th gen.)
Boja
White
Povezivanje
Bluetooth