Apple AirPort Extreme (2013):

Apple AirPort Extreme (2013)

SKU
ME918Z/A
Apple AirPort Extreme (2013)

Gde je na stanju?

Pronađite gde je proizvod dostupan

802.11ac. Nova definicija brzine.

Opremljena 802.11ac tehnologijom koja podržava tri usporedna toka podataka, AirPort Extreme bazna stanica probija sve granice Wi-Fi brzine. Sada možeš postići brzine prenosa podataka do 1,3 Gb/s,1 što je tri puta više od prethodnog standarda, 802.11n, a to znači do tri puta brži Wi-Fi.2 Takođe dobijaš dvostruku pojasnu širinu kanala, pri čemu kanali od 80 MHz pružaju više prostora kako bi protok još veće količine podataka bio brži no ikada ranije. Ako koristiš 802.11a/b/g/n uređaje, AirPort Extreme u najvećoj će meri iskoristiti i tu vezu. Jedino još moraš odlučiti šta ćeš sa svom tom brzinom.

Redizajniran od vrha do temelja.

Pri dizajniranju uređaja AirPort Extreme, najveću smo pažnju posvetili performansama. Povisili smo uređaj i na vrh postavili antene, stvarajući višu platformu za širenje signala. Povećali smo i broj antena. Sada ih je šest — tri za pojas od 2,4 GHz i tri za pojas od 5 GHz. Antene, zajedno sa 802.11ac bežičnom tehnologijom, omogućuju brže, dalje i jače povezivanje nego ikada do sada. Povisili smo lestvicu mogućnosti Wi-Fi bazne stanice. U svakom pogledu.

Jednostavno postavljanje. Iz kutije ravno na internet.

Uz AirPort Extreme osposobljavanje Wi-Fi mreže za rad jednostavno i brzo. Razlog tome je pomoćnik za postavljanje koji je ugrađen i u iOS i u AirPort Utility za OS X. Čim AirPort Extreme priključiš na napajanje i spojiš na DSL ili kabalski modem, možeš, putem svog Mac ili iOS uređaja, pratiti dalje upute za postavljanje. Nema tu nikakvih komplikovanih koraka i nejasne terminologije. Pomoćnik za postavljanje postaviće sve umesto tebe.

Jednostavno i sigurno deljenje datoteka.

AirPort Extreme može pretvoriti tvoj spoljašnji USB tvrdi disk u siguran pogon koji možeš deliti u celoj Wi-Fi mreži i sigurno mu pristupati putem interneta. Svi dokumenti, videozapisi, fotografije i druge datoteke u trenu postaju dostupni svima koji su spojeni na mrežu, bez obzira služe li se Mac ili PC računarom. Savršeno za deljenje datoteka, zajedničke projekte i slično. Takođe možete spojiti i štampač i bežično ga deliti.

 

Proizvođač
Apple
Boja
White