Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic:

Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic

SKU
ME186ZM/B
Čujte i najmanji detalj svake pesme sa Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic slušalicama. One nude vrhunske audio performanse i impresivnu zvučnu izolaciju, dok vam pristupačni tasteri dozvoljavaju da podesite jačinu, upravljate muzikom, video snimcima i da se javljate ili prekidate pozive.

Gde je na stanju?

Pronađite gde je proizvod dostupan

Čujte i najmanji detalj svake pesme sa Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic slušalicama. One nude vrhunske audio performanse i impresivnu zvučnu izolaciju, dok vam pristupačni tasteri dozvoljavaju da podesite jačinu, upravljate muzikom, video snimcima i da se javljate ili prekidate pozive. Otkrijte muziku. Koristite vaše Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic, izaberite vašu omiljenu pesmu i čujte čak i najmanje muzičke detalje, detalje koje niste ni znali da postoje. Kao da slušate tu pesmu po prvi put. Dva drivera u svakoj slušalici Svaka slušalica sadrži dva odvojena drivera visokih performansi, što rezultuje bogatoj, detaljnoj i preciznoj reprodukciji zvuka i odličnim basom - u svim muzičkim žanrovima. Impresivna zvučna izolacija Izaberite između tri različite veličine mekih, silikonskih vrhova za udobnost i stabilnost. Kad ih nosite, one stvaraju pregradu spoljnjim zvukovima, tako da možete neometano da uživate u vašim omiljenim pesmama. Preuzmite kontrolu Upravljač se nalazi na kablu desne slušalice i uključuje mikrofon i tri tastera. Šta sve možete da učinite sa ovim upravljačem:
 • Kontrolišete muziku i video, uključujući play/pause i next/previous tako što ćete pritistnuti srednji taster
 • Snimajte glasovne poruke na podržanim uređajima
 • Javljajte se i prekidajte pozive Čelična zaštitna pregrada Pregrada od nerđajućeg čelika štiti precizne akustične komponente od prašine i prljavštine. Možete da ih uklonite da bi ih očistili ili zamenili
 • Proizvođač
  Apple
  Težina
  No
  EAN code
  885909934164
  End of life
  No
  Tip slusalica
  In-ear
  Kompatibilnost
  No
  iPhone kompatibilnost
  No
  iPad kompatibilnost
  No
  iPod kompatibilnost
  No
  Mac kompatibilnost
  No
  Apple Watch compatibility
  No
  Apple TV compatibility
  No
  Kompatibilnost
  No
  Boja
  White
  Boja
  No
  Materijal
  Plastika
  Driver
  No
  Impedance
  No
  Frequency
  No
  Distortion
  No
  Sensitivity
  No
  Povezivanje
  3.5mm stereo mini jack
  Bežično povezivanje
  No
  Microphone
  No
  Baterija
  No
  Dimensions
  No
  Šta sve dobijate?
  No
  Garancija
  No
  Komentari
  No