Apple iPhone 6 / 6s Smart Battery Case

SKU
conf-apple-iphone-6-6s-smart-battery-case
 

Dostupnost

Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.

DETALJI

Apple iPhone 6/6s Smart Battery Case povećava vreme razgovora za do 25 sati, internet korišćenje do 18 sati i čak duže slušanje muzike i gledanje video snimaka.* Status baterije je pokazan na lock ekranu vašeg iPhone-a, tako da znate tačno koliko vam je telefon pun i koliko baterije vam je ostalo.

Apple iPhone 6/6s Smart Battery Case podržava Lightning dodatke, kao što su Lightning to USB kabl (koji dobijate kad kupite iPhone) i iPhone Lightning Dock (koji se prodaje odvojeno).

*Testiranje sprovedeno od strane Apple-a u oktobru 2015. koristeći iPhone 6s telefone i softver uparen sa pre-proizvodnim modelima Apple iPhone 6s Smart Battery Case i softverom. Video testovi su se sastojali od neprekidnog ponavljanja filma kupljenog preko iTunes Store-a. Internet testovi su sprovedeni preko 3G, LTE i Wi-Fi mreža korišćenjem posvećenog web servera, posećivanjem snapshot verzija 20 najpopularnijih sajtova i primanjem e-maila na svakih sat vremena. Testovi razgovora su obavljeni korišćenjem regularne mreže. Sva podešavanja su bila fabrička osim: Wi-Fi je bio uključen stalno, osim tokom internet 3G i LTE testova; Wi-Fi mogućnosti Ask to Join Networks i Auto-osvetljenje su bili isključeni. Ovi rezultati zavise i od konfiguracije vaše mreže i mnogih drugih faktora, tako da vaše iskustvo može biti drugačije

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
Prethodna generacija
No
Boja
No
iPhone kompatibilnost
iPhone 6s, iPhone 6
Kapacitet
No
Proizvođač
Apple
EAN code
888462015844
Boja
White
Kapacitet
iPhone 6/6s
Proizvođač
Apple
EAN code
888462015806
Boja
Dark Grey
Kapacitet
iPhone 6/6s