Apple iPhone 6 / 6s Smart Battery Case

SKU
conf-apple-iphone-6-6s-smart-battery-case
Smart Battery Case je napravljen za iPhone 6 i 6s da im produži, već impresivno, trajanje baterije i pruži zaštitu.

Gde je na stanju?

Pronađite gde je proizvod dostupan

Apple iPhone 6/6s Smart Battery Case povećava vreme razgovora za do 25 sati, internet korišćenje do 18 sati i čak duže slušanje muzike i gledanje video snimaka.* Status baterije je pokazan na lock ekranu vašeg iPhone-a, tako da znate tačno koliko vam je telefon pun i koliko baterije vam je ostalo.

Apple iPhone 6/6s Smart Battery Case podržava Lightning dodatke, kao što su Lightning to USB kabl (koji dobijate kad kupite iPhone) i iPhone Lightning Dock (koji se prodaje odvojeno).

*Testiranje sprovedeno od strane Apple-a u oktobru 2015. koristeći iPhone 6s telefone i softver uparen sa pre-proizvodnim modelima Apple iPhone 6s Smart Battery Case i softverom. Video testovi su se sastojali od neprekidnog ponavljanja filma kupljenog preko iTunes Store-a. Internet testovi su sprovedeni preko 3G, LTE i Wi-Fi mreža korišćenjem posvećenog web servera, posećivanjem snapshot verzija 20 najpopularnijih sajtova i primanjem e-maila na svakih sat vremena. Testovi razgovora su obavljeni korišćenjem regularne mreže. Sva podešavanja su bila fabrička osim: Wi-Fi je bio uključen stalno, osim tokom internet 3G i LTE testova; Wi-Fi mogućnosti Ask to Join Networks i Auto-osvetljenje su bili isključeni. Ovi rezultati zavise i od konfiguracije vaše mreže i mnogih drugih faktora, tako da vaše iskustvo može biti drugačije

Proizvođač
Apple
EAN code
No
End of life
No
Boja
No
Boja
No
Materijal
No
Tip futrole
No
iPhone kompatibilnost
No
Kapacitet
No
Dimenzije i težina
No
Baterija
No
Šta sve dobijate?
No
Garancija
No
Komentari
No
EAN code
888462015844
Boja
White
Kapacitet
iPhone 6/6s
EAN code
888462015806
Boja
Dark Grey
Kapacitet
iPhone 6/6s