BRZO PUNJENJE

Napuni iPhone brže nego ikad* uz pomoć Apple 18W strujnog adaptera i USB-C kabla za punjenje. Do 50% za 30 min. Ne gubi vreme.

*Brzo punjenje je kompatibilno sa iPhone 8 i novijim modelima.

STANDARDNO PUNJENJE

Sa Apple adapterom od 5W i Lightning na USB kablom bezbedno možeš napuniti tvoj iPhone i nastaviti da radiš ono što najviše voliš.

NEPROCENJIV IZGLED

Izaberi Apple maskicu i zaštiti tvoj Phone od prašine ili neželjenih udaraca. Fantastičan dizajn i boje će usavršiti tvoj svakodnevni stil.

Prijavi se na našu mejling listu
Budi prvi obavešten o svim Apple novostima.

Za više informacija o privatnosti i zaštiti podataka, posetite stranicu Politika privatnosti i Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti.

SAVRŠEN PAR

AirPods slušalice su jednostavne za upotrebu i prate tvoj tempo tokom dana, dok AirPods Pro imaju mogućnost aktivnog uklanjanja buke i šuma, kao i prilagodljiv dizajn.

Kupovina na rate
Iskoristi odličnu mogućnosti plaćanja na rate.
Saznaj više
Donesi svoj polovan uređaj
Svoj telefon, tablet, računar ili pametan sat zameni za nov uređaj po izboru
Saznaj više

PROFI ZVUK BILO GDE

Za razliku od tradicionalnih, okruglih slušalica, dizajn Apple EarPods slušalica je određen geometrijom ušiju, što ih čini ugodnijim za nošenje puno većem broju ljudi u odnosu na bilo koje druge in-ear slušalice.

URADI VIŠE

Iskoristi iPhone na najbolji način pomoću originalnih Apple adaptera. Poveži kameru i obrađuj fotografije direktno na iPhone-u, a zatim pokaži svoju kreativnost na velikom ekranu u dnevnoj sobi i još mnogo toga.