Kupovinom Mastercard®
ili Maestro® karticama

MacBook Pro

128 GB • (modeli mpxr i mpxq)

200.990 RSD

155.500 RSD

6.479 RSD mesečno

Kupi

Tanak i lagan.
A moćniji i brži nego ikad pre.

Spreman za sve školske zadatke.

Zašto odabrati MacBook Pro?

Najbolji ekran na Mac računaru ikada, koji nudi savršenu sliku čak i u uslovima slabije vidljivosti. 25% više boja nego na standardnom RGB ekranu, daje lepšu sliku i življe snimke. Novi MacBook Pro je dostupan u dve boje, Silver (srebrna) i Space Gray (tamnosiva). Napredni procesori pružaju snagu i brzinu koja će impresionirati i najzahtevnije korisnike. Surfovanje internetom i otvaranje više stranica je brzo, a korišćenje više aplikacija istovremeno je jednostavno i teče glatko.
Praktičan Thunderbolt 3 ulaz, koji omogućava punjenje računara sa leve ili desne strane. Za punjenje, prenos podataka i slike je zadužen univerzalni Thunderbolt 3 (USB-C) ulaz. Zvučnici su povezani direktno sa napajanjem, što omogućava jači i čistiji zvuk. Inovativni Force Touch Trackpad, koji ima odličan odziv na pritisak. Odlična baterija koja će izdržati i najzahtevnije operacije.

Tražiš nešto drugo?
Izaberi svoj omiljeni Apple uređaj po odličnoj Back To School ceni

MacBook Air

MacBook Air

256 GB

10% popusta

180.790 RSD

162.711 RSD

već od 6.780 RSD mesečno

Kupi

MacBook 12

MacBook 12"

256GB | 512GB

10% popusta

od 202.990 RSD

od 182.691 RSD

već od 7.612 RSD mesečno

Kupi

MacBook Pro

MacBook Pro

256GB

10% popusta

od 233.490 RSD

od 210.141 RSD

već od 8.756 RSD mesečno

Kupi

MacBook Pro Touch Bar

256GB | 512GB

10% popusta

od 272.690 RSD

od 245.421 RSD

već od 10.226 RSD mesečno

Kupi

iPad

iPad

Nova vizija računara

Sada sa podrškom
za Apple Pencil

od 47.990 RSD

već od 2.000 RSD mesečno

Kupi

MacBook Air

MacBook Air

128GB

Bez indeksa

147.790 RSD

122.222 RSD

već od 5.093 RSD mesečno

Kupi

iPad a Beats

Svaki Mac dolazi sa Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand i Photos aplikacijama, tako da odmah možeš početi da kreiraš videa, komponuješ, crtaš, pišeš i praviš prezentacije. Piši eseje, ljubavne romane i seminarske radove. Ako želiš, možeš i slikovito da prikazuješ svoje radove grafikonima. Mac je poput studija u kom imaš sve mogućnosti za otkrivanje i prezentaciju svojih ideja. Mac pomaže i tvojim nastavnicima pri pravljenju školskih planova i nastavnih materijala.

Zašto Mac?

Kada tražiš računar koji je snažan, elegantan i prenosan, Mac računari su pravi izbor. Od studenata, poslovnih, pa sve do privatnih korisnika, postoji Mac za svakoga.

Saznaj više

Zašto iSTYLE?

Finansiranje

Kupi omiljeni Apple proizvod u 24 fiksne, mesečne rate, i to bez kamate!

Dostava

Nudimo besplatnu isporuku kurirskom službom za sve proizvode koje imamo u ponudi.

Radionice

Besplatne radionice su najbolji način da stekneš ili proširiš znanje o tvom Apple uređaju.

DODATNE INFORMACIJE

Promocija traje do 01. novembra 2018. godine.

Promocija obuhvata sve modele računara koji su navedeni na stranici iznad (osim EOL modela, koji se već prodaju po akcijskoj ceni). Desktop Mac računari nisu uključeni.
Popust na MacBook Pro (mpxr, mpxq) važi osim uz index ili potvrdu o zaposlenju pri obrazovnoj instituciji, samo kupovinom Mastercard® ili Maestro® karticama.

Popust mogu ostvariti svi studenti i učenici stariji od 18 godina, kao i zaposleni pri obrazovnim institucijama.

  • Internet kupovina - Dodavanjem željenih proizvoda u korpu i potvrdom kupovine, popust će automatski biti obračunat. Kako bi ostvario pravo na sniženu cenu proizvoda, na mejl store@istyle.rs, pošalji fotografiju indeksa, sa overenom tekućom godinom studiranja ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

  • Kupovina u prodavnici - Poseti neki od naših prodajnih objekata i izaberi proizvode iz ponude. Kako bi ostvario pravo na popust, donesi našim prodavcima na uvid indeks, sa overenom tekućom godinom studiranja, ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

  • Kupovina na 24 rate - Poseti neku od ekspozitura UniCredit Banke i popuni narudžbenicu. Kako bi ostvario pravo na popust, ponesi na uvid indeks, sa overenom tekućom godinom studiranja, ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

Kampanja se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.