B&O PLAY - BeoPlay A1 - Moss Green:

B&O PLAY - BeoPlay A1 - Moss Green

SKU
1297862

Gde je na stanju?

Pronađite gde je proizvod dostupan

BEOPLAY A1
Život je pustolovina. Nekad nesvakidašnja. Nekad obična.
Izuzetno prenosan Bluetooth zvučnik koji će sa vama proputovati svet i koji će doneti više zvuka i jači bas - bez obzira gde bili i šta se događalo u tom trenu.
PRAVI 360 ZVUK
Jači zvuk. Jači bas.
Pružajući zvuk mnogo impresivniji od svoje veličine i težine, Beoplay A1 donosi True 360 ambijentalni zvuk koji daje savršenu muziku gde god ga postavili
STVOREN ZA DUGE LETNJE NOĆI
PRENOSIVOST
Čak i "najteže" melodije su lake za nošenje.
Beoplay A1 je dovoljno mali da stane na vaš dlan, teži samo 600 grama i zbog svog oblika lako staje u vašu torbu ili džep, pa ga tako možete nositi bez obzira u koju avanturu krenuli.
MATERIJALI
Oblik u službi funkcije i harmonije.
Zaobljena aluminijumska rešetka je istovremeno odličnog izgleda i izdržljivosti, dok dvostruko livena polimerska osnova štiti unutrašnje komponente. Hladan alumijum. Topao polimer. Nežna koža. Beoplay A1 je neverovatan na dodir.
NE PRESTAJTE ISTRAŽIVATI SVET
BATERIJA
Muzika bez prestanka
Zahvaljujući 24-satnom* trajanju baterije, Beoplay A1 će puštati muziku dugo nakon što većina njegove konkurencije utihne. Kada dođe trenutak za punjenje, pametni sistem punjenja prilagodiće brzinu punjenja sa kapacitetom USB punjača koji koristite kako bi vaš Beoplay A1 zvučnik bio spreman za vašu sledeću avanturu.
*Pri razumnom nivou jačine zvuka.
IZDRŽLJIVOST
Svaka ogrebotina ima svoju priču.
Beoplay A1 zvučnik dizajniran je kako bi izdržao udarce i ogrebotine i kako bi i dalje štitio osetljivu elektroniku u svojoj unutrašnjosti. Otporan na prskanje vodom i prašinu, on omogućava više avantura, više priča.
U vašem domu
MIKROFON
Čujemo se jasno i glasno.
Beoplay A1 sadrži ugrađeni mikrofon za upućivanje poziva, a zahvaljujući posebnom dizajnu oko baze zvučnika, mikrofon pruža osetljivost na govor 360º oko zvučnika. Zahvaljujući tome, prepoznavanje glasa na drugoj strani poziva je puno jednostavnije.
Dizajn
Zvuči bolje od slike.
Beoplay A1 je savršen za korišćenje u zatvorenim prostorima. On je savršen partner tokom putovanja i boravka u hotelima, ali je super i kod kuće. Okačite ga, stavite na sto i ispunite vaš prostor zvukom.
DIZAJNER
Cecilie Manz
Beoplay A1 je rezultat iscrpnog dizajnerskog procesa usmerenog ka povećavanju prenosivosti, a istovremeno i očuvanju revolucionarne reprodukcije zvuka.
Preuzmite Beoplay aplikaciju
Unapredite vaše B&O PLAY iskustvo sa besplatnom Beoplay aplikacijom.
ISPOD HAUBE
Savršenstvo u detaljima.
Umetnost u izvlačenju što boljeg zvuka iz malog proizvoda zavisi od saradnje između dizajnera i tehničkog stručnjaka. Sa Beoplay A1 zvučnikom ova saradnja podignuta je na novi nivo.
1. Drajveri, pojačala i zvučnici dizajnirani su i proizvedeni kako bi pružili najbolje rezultate u ovoj kategoriji zvučnika, te kako bi isporučili 2 x 140 vati izvanredne snage. Zahvaljujući zvučnom rasponu od 60 do 24.000 Hz, Beoplay A1 pruža puno više od konkurencije.
2. Dubina basa veća je od onoga što možete zamisliti kada je u pitanju uređaj ove veličine. Zahvaljujući subwooferu sa novim aluminijumskim jezgrom, snažnim magnetnim sistemom i pojačalima, ovaj zvučnik pruža puni raspon zvuka pri niskim frekvencijama (do 60 Hz).
Proizvođač
Bang & Olufsen
EAN code
5705260062120
End of life
No
Boja
Dark Green
Power
 • 2 x 30W klase D za woofer i tweeter
 • 2 x 140W maksimalne jačine
 • Frequency
  60 - 24.000Hz
  Baterija
 • Do 24 sata slušanja muzike sa prosečnom jačinom zvuka.
 • Ugrađena punjiva li-ion baterija
 • Wired Connection
 • 1 x 3.5mm
 • 1 x USB-C za punjenje (do 3A) i spikerfon
 • Bežično povezivanje
  Bluetooth 4.2, ADK 4.0
  Dimenzije i težina
 • 4.8 x 13,3 cm
 • 0,6 kg
 • Komentari
  Dizajner: Cecilia Manz