Danas počinje BLACK FRIDAY u iSTYLE-u!

Ove godine Black Friday u iSTYLE-u počinje u ponedeljak 25. novembra i trajaće do ponedeljka, 2. decembra. U tom periodu iSTYLE će sve kupce koji posete neku od iSTYLE prodavnica, ili se odluče za internet kupovinu, obradovati velikim popustima. Bez obzira što ovo nije prvi put da iSTYLE učestvuje u Black Friday promociji, za vas smo izdvojili nekoliko osnovnih informacija.

Šta je Black Friday?

Black Friday je prvi dan nakon praznika Dan zahvalnosti u SAD-u i počevši od 2000. godine, ovaj dan se smatra početkom božićne šoping sezone, kada su prodavnice većih brendova otvorene prekovremeno, često i tokom noći, i kada se promotivni proizvodi nude po specijalnim, sniženim cenama.

Njegovo ime potiče iz Filadelfije, kada se izraz Black Friday prvobitno koristio za opisivanje gužvi na ulicama koje obično nastanu dan nakon praznika Dan zahvalnosti. Korišćenje ovog termina otpočelo je nešto pre 1961. godine, a lokalne okvire premašilo je oko 1975. Kasnije se pojavilo još jedno objašnjenje ovog termina, a to je da prodavci uglavnom posluju sa gubitkom u periodu od januara do novembra i da je Black Friday tačka preokreta, odnosno momenat ostvarivanja profita.

Black Friday u iSTYLE-u

Većinu Apple proizvoda od ponedeljka 25. novembra, do ponedeljka 2. decembra 2019. možete kupiti po najnižim cenama ove godine.

Kada su u pitanju računari, popust možete ostvariti na MacBook Air 13″, čija cena će iznositi 99.990 RSD, kao i na ostale Mac računare iz naše ponude, sa maksimalnom uštedom do čak 53.000 RSD.

U ponudi će se naći i iPhone 7 po ceni od 49.900 RSD, kao i iPhone Xs po ceni već od 107.700 RSD, sa maksimalnom uštedom do čak 39.400 RSD.

Nismo zaboravili ni na iPad modele, koji će tokom Black Friday promocije imati cenu već od neverovatnih 39.900 RSD, sa maksimalnom uštedom do čak 39.490 RSD.

Ljubitelje kvalitetnog zvuka ćemo obradovati popustima na Beats slušalice i zvučnike, kao i renomirane Beoplay i Bang&Olufsen proizvode.

Odabrane Apple iPhone i iPad maskice će takođe biti na značajnom popustu, kao i maskice drugih proizvođača.

Celokupnu Black Friday ponudu možete pogledati ovde.

Ukoliko posedujete polovan uređaj (telefon, tablet, računar ili pametan sat) bilo kog proizvođača, Black Friday cenu možete dodatno sniziti kroz uslugu "staro za novo".

Promocijama će važiti i u iSTYLE prodavnicama UšćeDelta City, Terazije 8, Promenada, kao i u internet prodavnici.

Važna napomena je da će pomenuti popusti važiti samo za proizvode koje ćemo u toku kampanje imati na lokalnom lageru. Budite brzi, količine su ograničene!

Iskoristite pravo vreme za šoping ove godine!

Vaš iSTYLE tim vam želi uspešnu kupovinu!