Ovo je novi iPod Touch

Apple je ažurirao iPod touch i nadogradio hardver novim A10 čipom. Sada može prikazivati proširenu stvarnost i dostupan je sa do 256GB memorije.

Iako su glasine uveliko kružile, gotovo niko nije verovao da Apple ima realne planove sa iPod-om u 2019. godini. Međutim, čudo se dogodilo i iPod je ažuriran!

Dizajn je minimalno promenjen, a retro Home taster je zadržan. Ekran veličine 4 inča mogao bi biti idealan za sve koji sadašnje iPhone uređaje smatraju prevelikim. Zadržan je i 3,5-mm ulaz, a uređaje možete povezati Bluetoothom.



Kamera od 8MP snima odlične fotografije, a prednja kamera od 1,2MP može snimati videa u 720p. S obzirom na to da dolazi sa iOS-om 12, može se upotrebljavati za grupne FaceTime pozive, slanje poruka, a možete preuzimati i aplikacije iz App Store-a. Samo vam treba dovoljno snažna WiFi veza.

Novi iPod touch ima A10 čip iz iPhone-a 7 i 6. generacije iPad-a, i savršen je za svakodnevnu upotrebu. Biće dostupan u šest boja: srebrnoj, ružičastoj, sivoj, zlatnoj, plavoj i PRODUCT(RED).

Pratite nas za više informacija o proizvodu i njegovoj dostupnosti u prodavnicama!