iPhone 11

Besplatni program zamene ekranaKompanija Apple utvrdila je da mali procenat iPhone 11 ekrana može prestati da reaguje na dodir zbog neispravne komponente u samom ekranu. Uređaji sa ovom greškom proizvedeni su između novembra 2019. i maja 2020.

Kliknite na link, ukoliko vaš iPhone 11 prikazuje ovaj problem, unesite serijski broj* i proverite da li se kvalifikuje za besplatan program zamene ekrana. Ako je to slučaj, iStyle Servis ili bilo koji drugi Apple Autorizovani Servis (AASP) pružiće uslugu zamene besplatno.

* Ukoliko ne možete da pronađete serijski broj telefona kliknite na sledeći link.

Napomena: Ni jedan drugi iPhone model ne kvalifikuje se na besplatnu zamenu.

Na ovoj stranici možete pronaći originalni tekst na engleskom jeziku.

Pre dolaska u Servis potrebno je da:


Sačuvate Vaše podatke. Na sajtu proizvođača možete pronaći uputstvo kako se čuvaju podaci. Backup telefona nije pokriven garancijom niti ovim programom i takva usluga se naplaćuje. Na našem sajtu možete pronaći cenovnik dijagnostika i osnovnih usluga.

Isključite Find My iPhone zaštitu (FMiP). FMiP mora biti privremeno isključena kako bi Servis mogao da uradi dijagnostiku uređaja. Kako se gasi FMiP možete naučiti na sledećem linku.

Update softvera. Mnogi problemi mogu se rešiti update-om ili reinstalacijom softvera. Za više informacija posetite sajt proizvođača. Pre toga naravno uradite backup.

Kako?


Potrebno je da izvršite rezervaciju ekrana. iStyle Servis kontaktiraće Vas kada ekran bude na stanju, spreman za ugradnju kako bismo izbegli gužve i nepotrebna čekanja.

Ekran možete rezervisati putem sledećeg linka.

Napomena: iStyle Servis ima određene količine ekrana na lageru, ali smatramo da one neće biti dovoljne da izvršimo zamenu na licu mesta svim korisnicima. Zamena ekrana sprovodi se u celom svetu i zamolićemo Vas za strpljenje.

Servisna procedura:


iStyle Servis poslaće e-mail svim korisnicima koji su kreirali rezervaciju kada ekran bude dostupan za zamenu. Nakon dobijanja e-mail-a korisniku su dostupne dve opcije:

  • iStyle Preporučuje: Zakažite termin putem sledećeg linka.

    Rezervacijom termina omogućavate našem Serviseru da odvoji 15 minuta i posveti ih samo Vama i Vašem Apple proizvodu. Dijagnostika se pokreće pred korisnikom i na licu mesta utvrđujemo, ukoliko kvar to dozvoljava, problem i predlažemo rešenje. Na zamenu ekrana čeka se okvirno 45-60 minuta.

  • Ako se odlučite da telefon pošaljete nekom od mnogobrojnih kurirskih službi zamolićemo Vas da iPhone upakujete u njegovu originalnu kutiju i obavezno priložite Vaše podatke: ime, prezime, adresu, mail, kontakt telefon, kratak opis kvara i broj rezervacije.

Adrese za slanje su:

iStyle Service
Tržni centar Ušće


Bul. Mihajla Pupina 4, II sprat
11070 Novi Beograd
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

iStyle Service
Tržni centar Promenada


Bul. Oslobođenja 119
21000 Novi Sad
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

Dodatne informacije


Kompanija Apple može ograničiti zamenu telefona na zemlju kupovine ili region gde je iPhone 11 kupljen.

Program zamene ne produžava standardu garanciju u slučaju drugih kvarova iPhone 11.

Ukoliko telefon ima fizička oštećenja, neovlašćene modifikacije ili su korišćeni neoriginalni delovi, zamena neće biti moguća, tj. Servis je u obavezi da korisniku ponudi cenu zamene ekrana. iStyle Servis zadržava pravo naplate dijagnostike u takvim situacijama.

Ukoliko verujete da je Vaš telefon imao ovakav kvar, a platili ste zamenu ekrana, možete kontaktirati kompaniju Apple u vezi refundiranja.

iPhone 11 ekran moguće je zameniti u periodu od dve godine od datuma kupovine iskazanog na računu, ukoliko ispunjava gore navedene uslove.