iPhone 7

Besplatni program servisiranja ‘No service’ kvaraKompanija Apple utvrdila je da postoji problem sa signalom na malom broju iPhone 7 uređaja koji prikazuju ‘no service’, čak i kada je signal operatera dostupan, usled kvara komponente na matičnoj ploči.

iPhone 7 modeli koji mogu imati ovaj problem proizvedeni su u periodu od septembra 2016. do februara 2018. godine, a prodavani su u Kini, Hong Kongu, Japanu, Makau, i Americi. Na slici ispod možete pogledati koji iPhone 7 brojevi modela su uključeni u ovaj program.

Ukoliko Vaš iPhone ima ovakav problem, Apple će zameniti telefon potpuno besplatno. Naravno, potrebno je prvo telefon doneti na dijagnostiku kako bi se proverio kvar i potvrdilo da se iPhone kvalifikuje za besplatnu zamenu. Program se odnosi samo na iPhone 7 modele, ne na iPhone 7 Plus.

Takođe, kompanija Apple kontaktiraće korisnike koji su možda već platili zamenu telefona, a kvar je bio povezan sa ‘no service’ problemom, kako bi se izvršio povrat novca.

Ukoliko smatrate da ste platili zamenu telefona zbog navedenog kvara, a niste dobili mail od kompanije Apple do kraja marta 2018. godine, zamolićemo Vas da ih kontaktirate putem sledećeg linka

Na slici ispod možete pronaći brojeve modela koji se kvalifikuju za zamenu. Broj modela možete pronaći na poleđini telefona:

Servisna procedura


  • Potrebno je da Vaš telefon donesete u Servis kako bi se izvršia dijagnostika i potvrdilo da iPhone 7 ima kvar koji omogućava besplatnu zamenu.
  • Zamolićemo Vas da rezervišete termin putem sledećeg linka.
  • Ako se odlučite da telefon pošaljete nekom od mnogobrojnih kurirskih službi zamolićemo Vaš da iPhone upakujete u njegovu originalnu kutiju i obavezno priložite Vaše podatke: ime, prezime, adresu, mail, kontakt telefon i kratak opis kvara. Adresa za slanje je:
iStyle Service
Tržni centar Ušće


Bul. Mihajla Pupina 4, II sprat
11070 Novi Beograd
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

iStyle Service
Tržni centar Promenada


Bul. Oslobođenja 119
21000 Novi Sad
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

Dodatne informacije:


Kompanija Apple može ograničiti zamenu telefona na zemlju kupovine ili region gde je iPhone 7 kupljen. Za uređaje kupljene u EEA* zemljama članicama, zamenu je moguće ostvariti u EEA zemljama članicama.

iPhone 7 moguće je zameniti u periodu od četiri godine od datuma kupovine iskazanog na računu autorizovanog prodavca, ukoliko ispunjava gore navedene uslove.

Garancija telefona se ne produžava u slučaju drugih kvarova.

Za dodatne informacije možete nam pisati na service@istyle.rs


*EEA – European Economic Area