Kada, ako ne sada?
41.100 RSD

24

rate

0%

kamate

0 RSD

troškova

1.713 RSD

mesečno


Uštedi 13.790 RSD
Na 24 rate bez kamate, bez dodatnih troškova
iPhone SE

Dozvolite nam da vas upoznamo sa iPhone SE, najmoćnijim pametnim telefonom sa ekranom dijagonale od samo 4 inča. Nastao tako što smo krenuli od proverene forme i redizajnirali ga potpuno - iznutra. A9 čip je isti onaj koji daje snagu iPhone 6s telefonima. Kamera od 12 megapiksela pravi odlične fotografije i 4K video snimke koji će oživeti vaše foto albume. Rezultat je iPhone SE, malog izgleda, ali velikog srca.

iPhone SE

Retina ekran

iPhone SE

čip

iPhone SE

iSight kamera

iPhone SE
Voljen dizajn.
Sada sa više ljubavi.

iPhone SE je neverovatno popularnog dizajna, koji je sada još više usavršen. Napravljen od peskiranog aluminijuma koji daje gladak finiš, ovaj lagan i kompaktan telefon je osmišljen da vam udobno leži u ruci. Brilijantni retina ekran od 4 inča čini da sve izgleda živo i oštro. Matirane ivice i logo od nerđajućeg čelika u odgovarajućoj boji upotpunjuju izgled telefona.

iPhone SE
Najmoćniji
telefon od 4 inča ikad.

U srcu iPhone SE leži A9, isti napredni čip koji daje snagu iPhone 6s. Sa 64-bitnom arhitekturom, A9 donosi zapanjujuću brzinu i responzivnost. Uz dobru grafiku, vaše omiljene igre i aplikacije postaju još bolje i življe. Sve u svemu, A9 je moćan čip koji pruža najbolje performanse.

Super efikasni
M9 koprocesor za obradu pokreta.

Ugrađen direktno u A9 čip, M9 koprocesor pokreta povezuje se sa brzinometrom, kompasom, žiroskopom i pruža mogućnost merenja broja koraka, pređene razdaljine i ostalih aktivnosti.

iPhone SE
iPhone SE
iPhone SE

Uz iSight kameru od 12 megapiksela možete biti sigurni da ćete snimati oštre, detaljne fotografije, kao i sa iPhone 6s. Isto važi i za video snimke koje sada možete snimati u zapanjujućoj 4K rezoluciji.

iPhone SE

fotografije

iPhone SE

video-snimci

iPhone SE

Live Photos

iPhone SE
Live Photos.
Sačuvajte više od trenutka

Live Photos daje život vašim fotografijama zvukom i pokretom. Jednostavno pritisnite bilo gde na vašoj fotografiji od 12 megapiksela i iskusite trenutke pre i pošto je snimljena, pretvarajući vaše fotografije u živa sećanja.

 
FaceTime HD kamera sa Retina blicom.
Vaš selfi je postao još lepši.

Retina displej ne služi samo za gledanje sadržaja vašeg telefona, već je i blic za vašu FaceTime HD kameru. Posebno napravljen čip koji čini blic tri puta svetlijim nego uobičajeno vam pomaže da vaši selfiji budu svetli tokom noći i u uslovima slabe vidljivosti. TrueTone blic se prilagođava ambijentu i daje živahnije boje i prirodnije tonove kože

 
iCloud Photo Library.
Sve vaše fotografije i video snimci,
uvek sa vama

iCloud Photo Library čuva svaku fotografiju ili video snimak koji ste ikada snimili i oni postaju dostupni na svim vašim uređajima. Sve unete promene se automatski primenjuju svuda, tako da možete gledati fotografije od prošle nedelje ili video snimke od prošle godine gde god da ste.

iPhone SE
Napredna bezbednost.
Na dodir vašeg prsta.

Touch ID čini otključavanje vašeg iPhone SE jednostavnim i sigurnim. Vaš otisak prsta je savršena šifra — jer ne postoje dva ista, što lozinku čine jedinstvenom.

 
Brži LTE i Wi‑Fi.

Surfujte internetom, skidajte aplikacije i igre i strimujte preko 802.11ac Wi-Fi i LTE — sa brzinama većim čak i od iPhone 5s. Više LTE pojaseva čine iPhone SE boljim za roming. iPhone SE takođe podržava LTE i Wi-Fi visoko kvalitetne širokopojasne pozive. Uz Bluetooth tehnologiju, možete biti povezani sa vašim Apple Watch-om, zvučnikom ili drugim pametnim uređajima.

Hardver i softver

Sa korisničkim interfejsom lakim za korišćenje i zapanjujućim karakteristikama
iOS 9 je najnapredniji mobilni operativni sistem i osnova iPhone SE
Dizajniran je da izgleda lepo i radi savršeno na vašem iPhone SE,
a istovremeno nudi jaku sigurnost!

 
Aplikacije koje pomažu
da budete bolji, svakodnevno.

Vaš iPhone dolazi sa velikim izborom osnovnih aplikacija
Messages vam omogućava slanje poruka, slika, video snimaka
i linkova. Music vam omogućava da lako pristupite celokupnoj
Apple muzičkoj kolekciji kao i vašoj ličnoj kolekciji.
Uz FaceTime možete uspostaviti video pozive
sa vašeg na drugi iPhone, iPad ili Mac.
Maps vas upućuje u pravom smeru
sa govornom navigacijom,
obaveštenjima o saobraćaju
u realnom vremenu
i korisnim TransitView.

iPhone SE

Aplikacije za sve

Sa preko miliion i po aplikacija u App Store-u, moći ćete da zaista učinite vaš telefon - vašim. Bilo da gledate kategorije ili tražite nešto specifično, brzo ćete pronaći i skinuti nove aplikacije samo jednim dodirom.

iPhone SE
Vaš iPhone je prelep.
Zaštitite ga savršenim dodatkom.
Pogledajte kompletnu ponudu dodataka

Naši dodaci idu super sa iPhone telefonima zato što su dizajnirani zajedno. Kožne futrole nude elegantnu zaštitu, dok Lightning punjači dozvoljavaju lako punjenje.

Odaberi svoj iPhone SE!

već od 41.100 RSD