Leef iBridge Air Black 64GB:

Leef iBridge Air Black 64GB

SKU
LIBA00KK064A1
Leef iBridge Air je eksterna iOS memorija koja pruža korisnicima mogućnost bežičnog oslobađanja prostora od raznih fotografija i video snimaka na njihovom iPhone-u ili iPad-u.
Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.
Ako ne želite da čuvate vaše podatke na oblaku, a želite da imate elegantno i lako pristupačno rešenje za vašu rastući kolekciju fotografija, video snimaka i muzike, Leef iBridge Air je savršeno rešenje za vas.

Zahvaljujući Leef iBridge Air-u, lako možete da prebacite sve vaše fotografije i video snimke sa vašeg telefona i oslobodite dragoceni prostor. Pošto je iBridge bežičan, uvek i lako možete da pristupite svim vašim podacima.

Leef iBridge Air je dizajniran da savršeno stane u svaki džep, pa nositi ga uz vas je kao da imate NAS (Network-attached storage) stalno sa sobom. Tokom vožnje možete strimovati filmove na razne prenosne uređaje, bez potrebe sa internetom ili ličnim MiFi - samo otvorite iBridge Air aplikaciju.

iBridge Air bežično proširuje memorijski kapacitet vašeg iPhone-a, dok nudi mogućnost izbora kome dozvoljavate pristup vašoj WiFi mreži za strimovanje, snimanje i deljenje sadržaja. Ova mogućnost je savršena za rođendane, svadbe i druga društvena okupljanja.

Vrlo je lako prebaciti stare slike i video snimke sa telefona na iBridge Air. Otvorite aplikaciju na telefonu, povežite se sa iBridge WiFI pristupnom tačkom i kliknite na “From Camera Roll to iBridge Air.” Po završetku prebacivanja, dobićete opciju da prebačene slike obrišete sa telefona. Bićete iznenađeni koliko puno prostora možete osloboditi na vašem telefonu za tako malo vremena.
Proizvođač
Leef
EAN code
859209007637
Prethodna generacija
No
Boja
Black
Kapacitet
64 GB
Materijal
Plastika
Kompatibilnost
El Capitan, Sierra
iOS kompatibilnost
iOS 10 and higher