Odličan iz svih predmeta.

MacBook Air je spreman na sve izazove - bez obzira šta studiraš. Izdržljiv je, lako prenosiv i poseduje odličan Retina ekran. Na njemu su već instalirane sjajne aplikacije uz pomoć kojih ćeš biti još kreativniji i produktivniji. Njegove hardverske performanse su i više nego dovoljne da pokrenu softver koji ti je potreban za studiranje. Sa baterijom koja traje ceo dan, tvoj Mac će biti spreman kako za predavanja, tako i za sve druge aktivnosti.

Kupi Mac računar za studiranje, i mi ćemo te nagraditi
sa 10.000 RSD popusta.

Zašto Mac?


Jednostavan za upotrebu

macOS poseduje minimalistički interfejs koji je optimizovan i jednostavan za upotrebu, što rad na Mac-u čini veoma intuitivnim, čak i za početnike. Mac računare odlikuje veoma visoka stopa integracije u odnosu na druge brendove, budući da Apple svoj softver razvija zajedno sa hardverom.


Koristan ceo dan

Mac prenosni računari su dizajnirani tako da su veoma zgodni za nošenje, i uključuju bateriju koja te neće izneveriti celog dana. Recimo na svom MacBook Air računaru možeš raditi do 12 sati između 2 punjenja. Sa Mac-om imaš na raspolaganju ceo dan da ostvariš svoje planove.


Otporan na svakodnevno korišćenje

Mac je napravljen da traje. Čvrsto aluminijumsko kućište je glatko, izdržljivo, a pritom izgleda i veoma atraktivno. Svaki Mac računar je izuzetno tanak i lagan kao pero, tako da ga možeš samo ubaciti u ranac i otići na predavanja.


Sjajan i za zabavu

Mac računar ti neće poslužiti samo za učenje, već i za druge aktivnosti mimo obaveza na fakultetu. Snimaj i obrađuj kratke filmove, pretvori svoju sobu u muzički studio, opusti se surfovanjem po društvenim mrežama ili odigraj neku dobru igricu. Sve to možeš pronaći na App Store-u.

Zašto Mac za učenje?

FAQ

Kako mogu da ostvarim EDU popust?
Da bi ostvario EDU popust, neophodan je indeks sa overenom tekućom školskom godinom ili potvrda o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji. Takođe, moraš potpisati pristanak za obradu podataka o ličnosti koji možeš pronaći ovde. Tvoji podaci će se pažljivo čuvati i potrebni su kako bi ispunio pravo na traženje ove pogodnosti.
Na koje proizvode se odnosi EDU popust?

Ponuda se odnosi na sve Mac proizvode (prenosne i desktop računare: MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro i Mac mini).

Popust od 10% se odnosi na sve proizvode iSTYLE brenda.

Kupon za uštedu od 10.000 RSD se primenjuje na sve Mac računare, osim na one modele kod kojih je 3% vrednosti veća od 10.000 RSD. U tom slučaju se obračunava EDU popust od 3%.

Da li mogu da kupim nestandardnu konfiguraciju (BTO) uz EDU popust?
Da, nestandardnu konfiguraciju (BTO) možeš kupiti uz EDU popust.
Da li mogu da kombinujem EDU popust sa ostalim akcijama, popustima ili promocijama?
EDU popust se može kombinovati sa ostalim akcijama, popustima ili promocijama, osim sa popustom za MacBook Air (MQD32ZE/A).
Da li mogu da iskoristim EDU popust prilikom kupovine na rate?
Da, EDU popust možeš iskoristiti prilikom kupovine na rate putem UniCredit Banke. Za više informacija poseti istyle.rs/unicredit.
Da li mogu da iskoristim EDU popust uz iSTYLE promociju Staro za novo?
Da. EDU popust možeš da iskoristiš za promociju Staro za Novo. Za više informacija poseti istyle.rs/staro-za-novo
Kako naručiti online?

Na našem sajtu izaberi Mac računar koji te interesuje i prođi kroz proces porudžbine. Kako bi ostvario pravo na sniženu cenu proizvoda, na mejl store@istyle.rs, pošalji fotografiju indeksa, sa overenom tekućom godinom studiranja ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji, kao i sken ili fotografiju potpisanog pristanka za obradu podataka o ličnosti.

Ukoliko istom porudžbinom obuhvatiš i iSTYLE dodatak, na njega ćeš ostvariti 10% popusta.

EDU popust za institucije

EDU popust za obrazovne institucije se obračunava na poseban način i iznosi 10% na Mac računare i 5% na iPad modele.