MacBook Air 13" 128GB

SKU
MQD32ZE/A
 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >

Dostupnost

Staro za novo
Saznaj više >
Besplatna dostava za sve porudžbine

DETALJI

Tvoje ideje imaju ceo dan pred sobom.
Baterija koja traje do 12 sati.
Ti odlučuješ kada je kraj radnog dana.
13-inčni MacBook Air radi do neverovatnih 12 sati između dva punjenja. Ujutro ga otvoriš uz prvu jutrarnju kafu i slobodno radiš ceo dan. Bez potrebe za utičnicom. Kada dođe vreme za odmor i opuštanje, MacBook Air pruža do 12 sati za gledanje filmova u iTunes-u. Pošto može i do 30 dana biti u stanju mirovanja, možeš ga nedeljama ostaviti na miru i potom bez problema nastaviti s radom*.
Tanak. Lagan. Moćan.
I spreman za sve.
Novi procesori Intel Core i5 i i7 pete generacije sa grafičkim procesorom Intel HD 6000 dorasli su svakom zadatku. Od uređivanja fotografija do surfovanja, sve ide neverovatno brzo. Sva ta snaga je smeštena u unibody kućište tanko tek neverovatnih 1,7 cm i teško samo 1,35 kg.
Podrška za 802.11ac Wi-Fi tehnologiju.
Nova generacija bežíčnog povezivanja.
Sa najnovijom 802.11ac tehnologijom, MacBook Air dodvodi Wi-Fi do neslućenih brzina. Spoji ga na 802.11ac baznu stanicu, uključujući i AirPort Extreme i AirPort Time Capsule, i doživećeš bežične performanse 3 puta brže nego kod prethodne generacije bežičnog povezivanja. 802.11ac takođe povećava domet veze, što ti omogućava puno veću slobodu pri radu.
Brz, 100% flash prostor za čuvanje podataka.
Priprema. Pažnja. Gotovo.
MacBook Air dolazi sa flash prostorom za čuvanje podataka koji je do 17 puta brži od tvrdih diskova sa 5400 okr/min, uobičajenih u prenosnim računarima. Zato je sve što radiš brzo. Osim toga, zahvaljujući flash prostoru za čuvanje podataka i petoj generaciji procesora Intel Core, MacBook Air se čak i brže aktivira iz stanja mirovanja.
Moćne aplikacije.
Odmah se baci na posao. I igru.
Svaki novi Mac standardno je opremljen aplikacijama Foto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers i Keynote. Pa tvoja kreativnost i produktivnost mogu doći do izražaja čim ga izvadiš iz kutije. Uz njega dobijaš i sjajne aplikacije za mejlove, surfovanje, slanje SMS-ova, FaceTime pozive, pa čak i aplikaciju za pronalaženje novih aplikacija.
macOS.
Ljubav na prvi i svaki sledeći klik.
macOS je operativni sistem koji ti omogućava sve ono što radiš na svom Mac-u. Uz macOS jednostavno je raditi i najneverovatnije stvari, a one svakodnevne pretvaraju se u pravo uživanje. I on pri svemu tome besprekorno sarađuje sa tvojim aplikacijama i iOS uređajima.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
Težina
1.3500
EAN code
190198462985
Prethodna generacija
No
Boja
Silver
Procesor
1.8 GHz dual-core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 2.9GHz
Memorija
8 GB
Kapacitet
128 GB
Displej
13"
Rezolucija
1440 x 900
Grafika
Intel HD Graphics 6000
Grafička memorija
Integrisana
Optički pogon
No
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
Thunderbolt 2
SD-Card
SDXC Card
Touch Bar
No
Tastatura
Internacionalna engleska
Boja
Silver