iPad
Najbolji oblik zabave.
Sada po specijalnoj ceni.
39.990 RSD
ZANIMA ME

Zašto iSTYLE

dodaci

Premium dodaci

rate

Do 24 rate

radionice

Besplatne radionice

Više informacija o kupovini na 24 rate pronađite ovde. Nudimo i mogućnost plaćanja na do 12 rata kreditnim karticama Banca Intesa. Od sada i u našoj internet prodavnici.

Zato što nema boljeg uređaja za svakodnevni rad.

Bez obzira da li želite da pratite vesti, tražite recepte, kupujete ili budete u toku sa najnovijim tehnologijama, nema boljeg uređaja od iPad-a. Pratite najnovije trendove iz udobnosti vašeg kauča ili u vašem omiljenom kafiću, neverovatno lako i jednostavno - jer je iPad stvoren za vas.

Zato što je savršen za posao.

iPad vam olakšava predstavljanje poslovnih rezultata i nudi veliki broj kreativnih i korisnih rešenja za vaš posao i vaše poslovno okruženje. iPad je tehnološki i estetski savršen uređaj koji je odraz vašeg stila i ukusa, kao i vašeg uspeha.

Zato što je savršen saputnik.

Zaboravite na putovanja kakva ste znali do sada. iPad je toliko lak i praktičan da će vam služiti kao turistički vodič, mapa, kompas i savetnik. Koristite odličnu kameru da zabeležite zapanjujuće pejzaže ili prelepe građevine. Ako ste na službenom putu, ili idete na važan sastanak, sa iPad-om lako možete proći kroz beleške i bolje se pripremiti, kao i zapisati nove ideje i mišljenja.

Zato što ga je jednostavno povezati sa ostalim Apple uređajima.

Ako već telefonirate, fotografišete i slušate muziku sa iPhone-om, a radite na Macu, neophodan vam je i iPad. Brzina i lakoća povezivanja vas neće ostaviti ravnodušnim. Fotografišite se iPhone-om, menjajte slike koristeći Mac i podelite ih na društvenim mrežama sa vašim iPad-om u udobnosti vašeg doma.

DODATNA PITANJA

Do kad traje kampanja? 

Kampanja traje do 31. maja ili do isteka zaliha.

Gde mogu da kupim ovaj proizvod? 

Proizvod možete kupiti putem iSTYLE online prodavnice i u iStyle poslovnicama u SC Ušće, TC Delta City i na Terazijama 8

Koji proizvodi su uključeni? 

U kampanju su uključeni modeli iPad 2017, navedeni na stranici iznad.

Popusti i kompatibilnost sa drugim kampanjama 

Kampanja se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.

Kako mogu da saznam više 

Za dodatne informacije :
iSTYLE online - 011 285 44 13
iSTYLE Ušće - 062 800 40 49
iSTYLE Delta - 062 419 010
iSTYLE Terazije 8 - 062 800 40 51