NOKIA
Body Cardio
Upoznajte vaše telo
Prva i jedina Wi-Fi vaga na svetu koja daje medicinski prihvaćenu procenu zdravlja srca i krvnih sudova zahvaljujući najsavremenijim merenjima brzine prostiranja pulsnog talasa. Ova ultra tanka vaga takođe očitava i sastav tela (težina, procenat telesne masnoće i vode, kao mišične i koštane mase) te se sinhronizuje sa vašim pametnim telefonom za prikaz trendova i kao pomoć u dostizanju vaših ciljeva.

NOKIA
Body+
Pametnije merenje
Wi-Fi vaga koja koristi zaštićenu Position Control tehnologiju kako bi pružila najbolji način za tačno očitavanje parametara vašeg tela (težina, procenat telesne masnoće i vode, kao mišične i koštane mase). Nokia Body+ daje trenutne povratne informacije koje se vide na displeju, te ih automatski sinhronizuje sa vašim pametnim telefonom kako biste pratili promene tokom vremena i kao pomoć u ostvarivanju idealne težine.

NOKIA
Body BMI WiFi
Pametnija vaga. Pametniji vi.
Nokia Body nudi kompletno praćenje težine, a specifično je namenjena onima koji žele lak i efikasan način da prate svoju telesnu težinu. Merenje je samo prvi korak. Svaki put kada stanete na vagu dobićete informacije o proteklim merenjima i BMI rezultatima, kao i automatsko sinhronizovanje sa besplatnom aplikacijom na vašem telefonu, putem koje možete da pratite vaš napredak bilo kad i bilo gde.

NOKIA
Home
Budite prisutni
Ova predivno dizajnirana HD kamera omogućava vam da uvek imate pogled na vaš dom putem pametnog telefona uz pomoć obaveštenja za čudne zvukove, pokrete ili povećanje zagađenosti vazduha. Kompatibilna je sa Home aplikacijom (iOS i Android).

NOKIA
Thermo
Najpopularniji toplomer na svetu
Thermo je promenio sve. Brz i jednostavan potez rukom bez kontakta sa kožom daje tačne rezultate i omogućava automatsku sinhronizaciju sa aplikacijom. Uz pomoć aplikacije možete pratiti očitavanja temperature, dobiti podsetnike i unositi prateće simpotome i lekove kako biste dobili zdravstvene savete na vašem pametnom telefonu.