AirPods Pro

Besplatni program zamene slušalicaKompanija Apple utvrdila je da mali procenat AirPods Pro slušalica mogu imati probleme sa zvukom. Takvi uređaji proizvedeni su pre oktobra 2020.

Kvar se manifestuje na sledeći način:

  • Pucketanje ili statični zvukovi koji se pojačavaju u glasnom okruženju, tokom vežbanja ili prilikom razgovora preko telefona.
  • Aktivirana eliminacija buke okruženja (Noise Cancellation) ne funkcioniše po specifikaciji, kao što je gubitak dubljih tonova (bass) ili povećanje pozadinskih zvukova, kao što je ulična ili avionska buka.

iStyle Servis ili bilo koji drugi Apple Autorizovani Servis (AASP) zameniće AirPods Pro uređaje koji se kvalifikuju (levu, desnu ili obe slušalice), besplatno.

Napomena: Ni jedan drugi AirPods model ne kvalifikuje se na besplatnu zamenu.

Servisna procedura:


Potrebno je da vaš uređaj donesete u Servis kako bi se izvršila dijagnostika i potvrdilo da AirPods Pro ima kvar koji omogućava besplatnu zamenu.

Zamolićemo vas da rezervišete termin putem sledećeg linka.

Ako se odlučite da uređaj pošaljete nekom od mnogobrojnih kurirskih službi, zamolićemo vas da AirPods Pro upakujete u njegovu originalnu kutiju i obavezno priložite vaše podatke: ime, prezime, adresu, mail, kontakt telefon i kratak opis kvara. Adresa za slanje je:

iStyle Service
Tržni centar Ušće


Bul. Mihajla Pupina 4, II sprat
11070 Novi Beograd
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

iStyle Service
Tržni centar Promenada


Bul. Oslobođenja 119
21000 Novi Sad
Tel: 011 269 09 83

Zakažite termin

Dodatne informacije


Apple program zamene ne produžuje originalnu garanciju ili saobraznost AirPods Pro uređaja.

Program pokriva besplatnu zamenu 2 godine od datuma kupovine.