Važno: Kompanija Apple objavila je poskupljenje baterija od 01.01.2019. iStyle Servis garantuje cenu od 5090,00 RSD svim korisnicima koju su napravili rezervaciju baterije zaključno sa 31.12.2018. Korisnici koji su rezervacije napravili od 01.01.2019 naknadno će biti obavešteni ukoliko dođe do korekcija cena.

IZVINJENJE

Kompanija Apple uputila je izvinjenje svim svojim korisnicima zbog načina na koji funkcionišu telefoni sa starijim baterijama, ali i zbog činjenice da ovaj proces nije prezentovan korisnicima iPhone-a na dovoljno jasan način. U toj poruci između ostalog objašnjeno je kako se troše baterije, kako su rešena iznenadna gašenja na koja su se korisnici žalili, ali je takođe naznačeno da kompanija Apple pažljivo sluša povratne informacije svojih korisnika.

Kompletno izvinjenje možete pročitati na sledećem linku.

Koliko će koštati baterija?

Do 31. decembra 2018. godine baterije za modele iPhone SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 i 8 Plus snižene su na 5.090,00 RSD*.

*Ugradnja i PDV su uključeni u cenu

Pre dolaska u Servis potrebno je da:

Sačuvate Vaše podatke. Na sajtu proizvođača možete pronaći uputstvo kako se čuvaju podaci. Backup telefona nije pokriven garancijom i ta usluga se naplaćuje. Na našem sajtu možete pronaći cenovnik dijagnostika i osnovnih usluga.

Isključite Find My iPhone zaštitu (FMiP). FMiP mora biti privremeno isključena kako bi Servis mogao da uradi dijagnostiku uređaja. Kako se gasi FMiP možete naučiti na sledećem linku.

Update softvera. Mnogi problemi mogu se rešiti updatom ili reinstalacijom softvera. Ukoliko imate iPhone 5 ili noviji model update možete uraditi preko Wi-Fi mreže ili pomoću računara (Windows i Mac). Za više informacija posetite link na sajtu proizvođača. Pre toga naravno uradite backup.

KAKO?

Potrebno je da izvršite rezervaciju baterije. iStyle Servis kontaktiraće Vas kada baterija bude na stanju, spremna za ugradnju kako bismo izbegli gužve i nepotrebna čekanja.

Bateriju možete rezervisati putem sledećeg linka.

NAPOMENA:

iStyle Servis ima određene količine baterija na lageru ali smatramo da one neće biti dovoljene da izvršimo zamenu na licu mesta svim korisnicima. Zamena baterija sprovodi se u celom svetu i zamolićemo Vas za strpljenje.

Svi Apple proizvodi

Servisiramo sve modele Mac računara, iPad, iPhone i iPod uređaja.

Stručnjaci za Apple

Naše ljubazno i stručno osoblje rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sve pod nadzorom

Nudimo podršku ne bi li vam pomogli da iskoristite sve prednosti Apple proizvoda.