IZVINJENJE

Kompanija Apple uputila je izvinjenje svim svojim korisnicima zbog načina na koji funkcionišu telefoni sa starijim baterijama, ali i zbog činjenice da ovaj proces nije prezentovan korisnicima iPhone-a na dovoljno jasan način. U toj poruci između ostalog objašnjeno je kako se troše baterije, kako su rešena iznenadna gašenja na koja su se korisnici žalili, ali je takođe naznačeno da kompanija Apple pažljivo sluša povratne informacije svojih korisnika.


Kompletno izvinjenje možete pročitati na sledećem linku.

Koliko će koštati baterija?

Baterije za modele iPhone 4s, 5, 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus i iPhone X snižene su na 5.090,00 RSD*.

Baterije za modele iPhone Xs, Xs Max, Xr koštaju 9990,00 RSD


*Ugradnja i PDV su uključeni u cenu
*Cena baterija za iPhone X promeniće se nakon isteka zaliha

Pre dolaska u Servis potrebno je da:

Sačuvate Vaše podatke. Na sajtu proizvođača možete pronaći uputstvo kako se čuvaju podaci. Backup telefona nije pokriven garancijom i ta usluga se naplaćuje. Na našem sajtu možete pronaći cenovnik dijagnostika i osnovnih usluga.

Isključite Find My iPhone zaštitu (FMiP). FMiP mora biti privremeno isključena kako bi Servis mogao da uradi dijagnostiku uređaja. Kako se gasi FMiP možete naučiti na sledećem linku.

Update softvera. Mnogi problemi mogu se rešiti updatom ili reinstalacijom softvera. Ukoliko imate iPhone 5 ili noviji model update možete uraditi preko Wi-Fi mreže ili pomoću računara (Windows i Mac). Za više informacija posetite link na sajtu proizvođača. Pre toga naravno uradite backup.

KAKO?

Potrebno je da izvršite rezervaciju baterije. iStyle Servis kontaktiraće Vas kada baterija bude na stanju, spremna za ugradnju kako bismo izbegli gužve i nepotrebna čekanja i dobićete mail koji sadrži link za zakazivanje termina.

Bateriju možete rezervisati putem sledećeg linka.

NAPOMENA

iStyle Servis ima određene količine baterija na lageru ali smatramo da one neće biti dovoljene da izvršimo zamenu na licu mesta svim korisnicima. Iz tog razloga uvedene su rezervacije i zakazivanja termina kako bismo izbegli gužve i nepotrebna čekanja.

Okvirno vremem zamene baterije je 60 do 90 minuta. Ukoliko je potrebno sačuvati podatke pre zamene ceo proces može trajati duže u zavisnosti koliko podataka imate u telefonu.

Zamenjena baterija vraća se proizvođaču.

Garancija: 90 dana

Svi Apple proizvodi

Servisiramo sve modele Mac računara, iPad, iPhone i iPod uređaja.

Stručnjaci za Apple

Naše ljubazno i stručno osoblje rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sve pod nadzorom

Nudimo podršku ne bi li vam pomogli da iskoristite sve prednosti Apple proizvoda.