Program zamene Apple Smart Battery maskica za iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR

Kompanija Apple utvrdila je da neke Smart Battery maskice za modele iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR mogu prikazati navedene probleme u radu:

 • Baterija se ne puni ili se puni sa prekidima kada je povezana na punjač

 • Baterija ne puni telefon ili ga puni sa prekidima

 • Smart Battery maskice koje mogu prikazati takav problem proizvedene su u periodu od januara 2019. do oktobra 2019. godine. Kompanija Apple navela je da mogući kvarovi ne predstavljaju sigurnosni rizik i Apple ili Apple Autorizovani Servis zameniće neispravnu Smart Battery maskicu potpuno besplatno.

  Smart Battery modeli koji se kvalifikuju za zamenu:

  iPhone XS

  iPhone XS Max

  iPhone XR

  Servisna procedura?

  Potrebno je da Vašu Smart Battery maskicu donesete u Servis kako bi se izvršila dijagnostika i potvrdilo da ima kvar koji omogućava besplatnu zamenu. Nije potrebno ostavljati i telefon uz koji se maskica koristi.

  Zamolićemo Vas da rezervišete termin putem sledećeg linka.

  Odaberite kategoriju 'Dodaci'.

  Ako se odlučite da maskicu pošaljete nekom od mnogobrojnih kurirskih službi zamolićemo Vas da obavezno priložite Vaše podatke: ime, prezime, adresu, mail, kontakt telefon i kratak opis kvara. Adresa za slanje je:

  iStyle Servis
  TC Ušće, II sprat
  Bulevar Mihajla Pupina 4
  11070 Novi Beograd, Srbija

  Dodatne informacije

  Ukoliko Vaša Smart Battery maskica radi normalno, nema potrebe donositi je u Servis. Program zamene odnosi se samo na maskice koje u toku rada prikazuju gore navedene probleme

  Kompanija Apple može ograničiti zamenu Smart Battery maskice na zemlju kupovine ili region gde je Smart Battery maskica kupljena.

  Smart Battery maskicu moguće je zameniti u periodu od dve godine od datuma kupovine iskazanog na računu autorizovanog prodavca, ukoliko ispunjava gore navedene uslove.

  Ukoliko Smart Battery maskica ima fizička oštećenja, neovlašćene modifikacije zamena neće biti moguća. iStyle Servis zadržava pravo naplate dijagnostike u takvim situacijama.

  Za dodatne informacije možete nam pisati na programzamene@istyle.rs

  Zašto iSTYLE?

  Svi Apple proizvodi

  Servisiramo sve modele Mac računara, iPad, iPhone i iPod uređaja.

  Stručnjaci za Apple

  Naše ljubazno i stručno osoblje rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

  Sve pod nadzorom

  Nudimo podršku ne bi li vam pomogli da iskoristite sve prednosti Apple proizvoda.