Dolgozz otthonról

Sa Apple proizvodima nikada nećeš biti u zaostatku.
Radi odakle poželiš, a Apple ekosistem će ti biti najveća podrška.

ZAŠTO MAC?

Sa velikom snagom dolaze i velike mogućnosti.

Mac je decenijama podržavao vodeće svetske inženjere, umetnike, naučnike, dizajnere i muzičare, jer je pun snage za najambicioznije ideje. Sa grafikom i procesorima visokih performansi, naprednom memorijom i prostorom za skladištenje, sa zadivljujućim Retina ekranom, kompatibilan je sa svim profesionalnim aplikacijama.
Uz Mac mogućnosti su neograničene.

Poveži se na pravi način

iSTYLE dodaci.

Dodatna oprema će ti pomoći da personalizuješ svoje uređaje i da iz njih izvučeš maksimum. Pregledaj našu ponudu dodatne opreme iSTYLE brenda.
Adapteri, kablovi, punjači, mislili smo na sve.

Potpuno iskustvo

Za radno okruženje u harmoniji.

Sa pravim dodacima možeš da izvučeš maksimum iz svojih uređaja. Bez obzira da li je u pitanju posao, učenje ili zabava, uz originalne dodatke ćeš biti još efikasniji.

IZ UDOBNOSTI TVOG DOMA

Za još bolju radnu atmosferu.

Važno je da se u svom radnom okruženju osećaš kao kod kuće, kako bi efikasno obavio sve zadatke. Odabrali smo nekoliko dodataka koji će ti pomoći da svoj dom pretvoriš u kancelariju.

ZAŠTO iPAD?

Radi u više aplikacija. Odjednom. Uređuj dodirom prsta.

iPad OS proširuje svestranost iPad-a novim načinima za obavljanje više zadataka i radom sa aplikacijama u više prozora. Možeš kreirati prezentaciju u Keynote-u dok pregledaš svoje beleške u Notes-u, a obe aplikacije će biti aktivne u Split View-u. Ili možeš proveriti ekonomska kretanja u Safariju, dok ih prikazuješ grafikonima u Pages-i. Slide Over će se pobrinuti da ono što ti je najpotrebnije bude u prvom planu. Dock možeš koristiti kako bi aktivirao omiljene i nedavno korišćene aplikacije i projekte. Povlačenje i ispuštanje omogućava lako premeštanje sadržaja iz jedne aplikacije u drugu. A novi intuitivni gestovi olakšavaju uređivanje tvog rada - samo uz pomoć prstiju.

SIDECAR

Koristi iPad kao drugi displej uz Mac

Uz Sidecar možeš koristiti tvoj iPad kao dodatni ekran koji proširuje ili duplira radnu površinu tvog Mac računara u 2 jednostavna koraka.

Klikni na AirPlay ikonicu na traci menija tvog Mac računara, a zatim odaberi opciju da se povežeš sa iPad-om.

Tvoj iPad bi sada trebao da prikazuje proširenu radnu površinu. Možeš da prebacuješ prozorčiće na njega i koristiš ga kao bilo koji drugi monitor. Takođe možeš da izabereš opciju dupliranja radne površine ekrana. Ovo je sjajan način da sliku sa svog Mac računara deliš sa drugima.

Da bi koristio pointer, kliknuo, izabrao ili izvršavao zadatke kao što su crtanje, uređivanje fotografija i manipulacija objektima na tvom iPad-u dok proširuje radnu površinu Mac računara, možeš da koristiš Apple Pencil umesto miša ili trackpad-a. Apple Pencil možeš da koristiš za pisanje, crtanje, obeležavanje dokumenata, dok istovremeno sve promene vidiš i na ekranu tvog Mac računara.

Ostani fokusiran

Za muziku i konferencijske pozive.

U pretrpanom kućnom okruženju može biti teško da se koncentrišeš na posao ili učenje i komuniciraš sa kolegama. Pomoću naših slušalica možeš lako učestvovati u konferencijskim pozivima ili slušati predavanja. A ako želiš da se potpuno izoluješ, izaberi neke od slušalica iz naše ponude, koje sadrže opciju za uklanjanje buke.

Da bude što udobnije

Pametni dodaci za tvoj dom.

Želiš da se relaksiraš posle napornog radnog dana ili da svoj dom učiniš još naprednijim? Uz ove pametne dodatke lako možeš povećati udobnost svog doma i osećati se komfornije.

Messages

Odloženo plaćanje

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Saznaj više
Výkup

Isporuka

Besplatna dostava za sve porudžbine!

Saznaj više

ZAŠTO APPLE TV?

Apple TV. Čini velike ideje ogromnim.

Iako si možda upoznat sa korišćenjem Apple TV-a kod kuće, on ima svoju namenu i u kancelarijskom okruženju. Pomoću AirPlay-a lako možeš šerovati prezentacije sa Mac-a, iPhone-a i iPad-a na HDTV, koristeći Apple TV.

Rad na daljinu.

Sve što ti je potrebno za rad od kuće.

Spreman za rad, kalkulaciju, komunikaciju ili ilustraciju.

Svaki Mac je odmah spreman za rad zahvaljujući aplikacijama Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, iMovie i Photos. Naučni i stručni radovi će izgledati zapanjujuće. Proračunske tabele postaju platna za vizuelizaciju podataka. Imaš slobodu za istraživanje i predstavljanje bilo koje ideje, kao i sve što ti je potrebno za sprovođenje te ideje u delo.

Ostani povezan.

Komunikacija nikad nije bila lakša.

Messages

Messages

Šalji neograničene besplatne poruke bilo kome ko poseduje Apple uređaj poput iPhone-a, Mac-a ili iPad-a.

Mail

Mail

Lako poveži sve svoje e-mail naloge sa iCloud, Gmail, Yahoo, AOL i Microsoft Exchange...u jednoj moćnoj aplikaciji.

Slack

Slack

Slack pomaže da se bolje organizuješ. Okupi svoje kolege i delite informacije i alate kako bi ti posao bio što lakši i udobniji.

Skype

Skype

Skype omogućava da budeš povezan. Razgovaraj, dopisuj se, sarađuj. Koristi Audio i HD video pozive, deljenje ekrana, snimanje poziva i privatne razgovore.

Rad u grupi.

Aplikacije koje pomažu da se fokusiraš i radiš u timu.

RescueTime

RescueTime

Pronađi savršen balans između poslovnih i drugih obaveza. Blokiraj neželjene internet lokacije sa bezbednom podrškom za više platformi. Postavi ciljeve. Prati aktivnost van mreže kroz detaljne izveštaje.

Be Focused

Be Focused

Be Focused omogućava da posao obavljaš razdvajanjem pojedinačnih zadataka na lako definisane intervale, podeljene kratkim pauzama.

iCloud Drive

Bilo koju datoteku koju sačuvaš u iCloud Drive-u možeš podeliti sa prijateljima, porodicom i kolegama. iCloud Drive takođe omogućava pristup datotekama sa Mac računara na tvom iPhone-u ili iPad-u, automatski.

Trello

Beskonačno fleksibilan. Neverovatno jednostavan za upotrebu. Odlične mobilne aplikacije. Trello prati sve, do najsitnijih detalja i to besplatno.