Besplatne iSTYLE radionice

Najbolji način da steknete ili proširite znanje o vašem Apple uređaju!

Zakazivanjem radionice, imaćete priliku da prisustvujete predavanju od 30 minuta, na odabrane teme. Radionica je potpuno besplatna!

Osnove

Svaki početak je težak, bilo da se prvi put susrećete sa Apple uređajima ili pak prelazite sa neke druge platforme. Krenimo malim, ali sigurnim koracima kroz radionice koje su namenjene novim Apple korisnicima. Pokrenimo nove uređaje i zakoračimo u Apple ekosistem zajedno.

Tips & Tricks

Zašto ne iskoristiti potpuni potencijal vašeg uređaja? Skratite vreme neophodno za određene operacije i brže dođite do konačnih rešenja. Prečice i trikovi su tu, a na nama je da vam ih otkrijemo.

Apple servisi

Dozvolite da vam predstavimo Apple iCloud. Na njemu su sve vaše fotografije, videa, dokumenta, aplikacije i još mnogo toga - na sigurnom. Pristupite im kad god poželite, odakle god želite. Mi ćemo vam pokazati kako.

Kako do najbolje fotografije?

Fotografija je jedan od najboljih načina da se sačuvaju uspomene. Nekada u albumima, danas u Photos aplikaciji na vašem Mac, iPhone ili iPad uređaju. Ova radionica će vam pomoći da napravite savršenu fotografiju.

DODATNE INFORMACIJE

Gde se održavaju radionice? 

Radionice se održavaju u iSTYLE prodavnici Terazije 8, Beograd, i iSTYLE prodavnici TC Promenada u Novom Sadu.

Kada se održavaju radionice?  

Prodavnice se održavaju svakog četvrtka u 19h, osim ako nije drugačije naznačeno.

Kako mogu da saznam više 

Za dodatne informacije :
iSTYLE Terazije - 062 800 40 51
iSTYLE Promenada - 064 876 62 41