Cenovnik

Originalni ekrani u iSTYLE servisuiSTYLE ponudeNezgode se dešavaju i iSTYLE servis tu je da pomogne i zameni ekran ukoliko je došlo do oštećenja. Originalni ekrani koje koristimo izuzetno su važan deo servisne procedure jer kompanija Apple, a i mi, želimo da Vaš uređaj radi kako treba. Navedene cene odnose se isključivo na ekrane i u slučaju dodatnih kvarova ili oštećenja iSTYLE servis poslaće Vam ponudu za otklanjanje uočenih nepravilnosti. Cene dijagnostika i osnovnih usluga možete pogledati na sledećem linku. Takođe, ukoliko je garancija/saobraznost istekla zamena ekrana može se izvršiti u skladu sa cenovnikom.

Zamena ekrana¹

od 20.590 RSD

Zamena baterije²

od 6.090 RSD

 

*Cene su sa iskazanim PDV-om

¹ Cena zavisi od vrste uređaja. Za više informacija posetite sledeću stranicu.

² Cena zavisi od vrste uređaja. Za više informacija posetite sledeću stranicu.

DijagnostikaNezgode se dešavaju i iSTYLE servis tu je da pomogne i zameni ekran ukoliko je došlo do oštećenja. Originalni ekrani koje koristimo izuzetno su važan deo servisne procedure jer kompanija Apple, a i mi, želimo da Vaš uređaj radi kako treba. Navedene cene odnose se isključivo na ekrane i u slučaju dodatnih kvarova ili oštećenja iSTYLE servis poslaće Vam ponudu za otklanjanje uočenih nepravilnosti. Cene dijagnostika i osnovnih usluga možete pogledati na sledećem linku. Takođe, ukoliko je garancija/saobraznost istekla zamena ekrana može se izvršiti u skladu sa cenovnikom.

Jedan radni sat

4.000 RSD

Dijagnostika iPhone (modeli 5, 5c, 5s, SE, 6, 6+ )

2.500 RSD

Dijagnostika iPhone (6s, 6s+)

3.500 RSD

Dijagnostika iPhone (7, 7+, 8, 8+)

4.000 RSD

Dijagnostika iPhone (X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max)

5.000 RSD

Dijagnostika iPad/iPod

2.000 RSD

Dijagnostika MacBook Air (do 2017.)

3.000 RSD

Dijagnostika MacBook Pro (do 2012.)

3.000 RSD

Dijagnostika iMac (do 2012.)

3.000 RSD

Dijagnostika Mac mini, MacBook Pro Retina (do 2015.)

4.000 RSD

Dijagnostika MacBook, Air (od 2018) i Pro (od 2015.)

5.000 RSD

Dijagnostika MacBook Pro 16″

6.000 RSD

Dijagnostika iMac (od 2012.)

5.000 RSD

Dijagnostika Mac Pro, iMac Pro

12.000 RSD

 

*Cene su sa iskazanim PDV-om

Usluge za iOS uređajeNezgode se dešavaju i iSTYLE servis tu je da pomogne i zameni ekran ukoliko je došlo do oštećenja. Originalni ekrani koje koristimo izuzetno su važan deo servisne procedure jer kompanija Apple, a i mi, želimo da Vaš uređaj radi kako treba. Navedene cene odnose se isključivo na ekrane i u slučaju dodatnih kvarova ili oštećenja iSTYLE servis poslaće Vam ponudu za otklanjanje uočenih nepravilnosti. Cene dijagnostika i osnovnih usluga možete pogledati na sledećem linku. Takođe, ukoliko je garancija/saobraznost istekla zamena ekrana može se izvršiti u skladu sa cenovnikom.

Jedan radni sat za iOS uređaje

1.000 RSD

Brza usluga

500 RSD

Softverska podešavanja

1.000 RSD

Kontakti – prebacivanje

1.000 RSD

iOS Reinstalacija/Update

2.000 RSD

Kreiranje Apple ID naloga¹

2.000 RSD

Backup podataka²

od 2.000 RSD

 

*Cene su sa iskazanim PDV-om

¹ Potrebno je da korisnik ima mail adresu za koju zna korisničko ime i šifru.

² Nakon dijagnostike Servis obaveštava korisnika ukoliko je moguće sačuvati podatke. Za iPhone uređaje koji imaju oštećen ekran cena dijagnostike se duplira. iStyle Servis nudi uslugu pravljenja sigurnosne kopije telefona u skladu sa procedurama proizvođača. Šta je sve uključeno u backup možete saznati na sledećem linku.

iSTYLE Ušće

Apple ovlašćeni servis


Ušće SC

Mihajla Pupina 4, Beograd

+381 11 269 09 83

service@istyle.rs


Popravljamo:

Mac, iOS, Beats, Acc


Radnim danima:

od 09:00 do 17:00


*Rezervacija ekrana je obavezna

iSTYLE Terazije

Apple ovlašćeni servis


Terazije

Terazije 8, Beograd

+381 11 269 09 83

service@istyle.rs


Popravljamo:

iOS, Beats, Acc


Radnim danima:

od 09:00 do 17:00


*Rezervacija ekrana je obavezna

iSTYLE Promenada

Apple ovlašćeni servis


Promenada SC

Bulevar oslobođenja 119, Novi Sad

+381 11 269 09 83

service@istyle.rs


Popravljamo:

Mac, iOS, Beats, Acc


Radnim danima:

od 09:00 do 17:00


*Rezervacija ekrana je obavezna

Zašto iSTYLE?iSTYLE servis u okviru svoje kompanije pruža usluge servisiranja Apple proizvoda i poseduje zvanični sertifikat od strane Apple Inc. čime imamo status Apple Authorized Service Provider-a (AASP) za pružanje sveobuhvatne podrške za Apple računare, iPhone, iPad, iPod i Beats proizvode, kao i dodatnu opremu.Apple Authorized Service Provider

iSTYLE servis, Apple ovlašćeni servis, otvoren je u Srbiji 2009. godine. Specijalizovani smo isključivo za Apple proizvode i posedujemo licencu za servisiranje svih Apple uređaja koji se zvanično prodaju u Srbiji.

Internacionalna garancija

Kompanija Apple daje dobrovoljnu jednogodišnju internacionalnu garanciju proizvođača na sve svoje proizvode i ta garancija može se ostvariti i u Srbiji - u iSTYLE servisu. iSTYLE ima pristup evidenciji o Apple internacionalnoj garanciji, koja je aktivna od datuma kupovine.

Originalni delovi

Kao Apple ovlašćeni servis imamo obavezu, ali i zadovoljstvo da koristimo isključivo originalne ekrane koje nam isporučuje kompanija Apple. Postoji mnogo servisa koji Vam mogu ponuditi ekrane nepoznatog porekla i kvaliteta, ali samo ovlašćeni servis može ponuditi originalni ekran koji se nakon ugradnje kalibriše i na taj način osigurava da radi kako treba, tj. onako kako je to propisala kompanija Apple.

Najbolja oprema

iSTYLE servis poseduje sve alate za pravilan rad na Vašem telefonu. Većina novijih modela telefona poseduje i sertifikat o otpornosti na prašinu, blato i prskanje. Samo sutorizovani servisi poseduju mašinu koja osigurava da se novi ekran pravilno montira, a pre toga se ugrađuju posebno dizajnirane trake koje lepe ekran za kućište telefona.

Dijagnostika

Najvažniji deo Apple servisne procedure je dijagnostika i mi u iSTYLE servisu izuzetnu pažnju poklanjamo dobroj dijagnostici. Korisnik najčešće vidi kvar, ali ne i uzroke koji su do kvara doveli. Jedino obećanje koje naši zaposleni mogu dati korisniku jeste da će dijagnostika biti urađena. Tek kada smo sigurni da je zamena ekrana pravo rešenje, korisnik će dobiti mail u kome ga obaveštavamo o daljim koracima. Na ovaj način eliminiše se najveći broj problema koji se mogu kasnije prikazati.

Iskustvo

iSTYLE na tržištu posluje od 2009. godine. Međutim, naše iskustvo u radu sa Apple proizvodima mnogo je veće, jer poslujemo u 10 zemalja istočne i srednje Evrope, kao i na Bliskom istoku. Iako je zamena ekrana u Srbiji tek započeta, naše kolege iz drugih zemalja nesebično su podelili svoja iskustva i znanja iz ove, ali i drugih oblasti. I zato smatramo da je iSTYLE servis najbolje mesto za Vaše Apple proizvode, jer znanje koje posedujemo je bez konkurencije u Srbiji, ali i izvan granica naše zemlje.