Škola

Budi uvek u toku uz nove Apple uređaje.
Izaberi popust za studente i profesore kako bi mogao da učiš bilo kad, bilo gde.

Prijavi se

Prijavi se na svoj nalog. Ako ga nemaš, možeš lako da ga kreiraš na sledećem linku.

Dodaj indeks ili potvrdu

U polju "Dodaj dokument" pošalji fotografiju indeksa, sa overenom tekućom godinom studiranja ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji.

Dobićeš popust

Nakon toga ćeš biti u mogućnosti da kupuješ po sniženim EDU cenama!

ZAŠTO MAC?

Odličan iz svih predmeta.

Mac računar će ti pomoći da postigneš izvanredne rezultate, bez obzira na područje tvojih studija. Radi u najzahtevnijim aplikacijama zahvaljujući brzim procesorima, moćnoj grafici i velikoj memoriji. Pregledaj svoj rad na prelepom Retina ekranu visoke rezolucije, koji nudi prikaz do najsitnijeg detalja. Produženo trajanje baterije će ti omogućiti da na svom Mac računaru radiš do kasno u noć.

Kupi Mac računar kao student i dobićeš 10.000 RSD popusta!

ZAŠTO iPAD?

Tehnologija bez granica.

Snaga i fleksibilnost iPad uređaja pružaju neograničene mogućnosti istraživanja i sprovođenja tvojih ideja u delo. Svaki iPad je moćan, a ugrađene aplikacije i intuitivni softver stvaraju neverovatno iskustvo učenja.

SIDECAR

Koristi iPad kao drugi displej uz Mac

Uz Sidecar možeš koristiti tvoj iPad kao dodatni ekran koji proširuje ili duplira radnu površinu tvog Mac računara u 2 jednostavna koraka.

Klikni na AirPlay ikonicu na traci menija tvog Mac računara, a zatim odaberi opciju da se povežeš sa iPad-om.

Tvoj iPad bi sada trebao da prikazuje proširenu radnu površinu. Možeš da prebacuješ prozorčiće na njega i koristiš ga kao bilo koji drugi monitor. Takođe možeš da izabereš opciju dupliranja radne površine ekrana. Ovo je sjajan način da sliku sa svog Mac računara deliš sa drugima.

Da bi koristio pointer, kliknuo, izabrao ili izvršavao zadatke kao što su crtanje, uređivanje fotografija i manipulacija objektima na tvom iPad-u dok proširuje radnu površinu Mac računara, možeš da koristiš Apple Pencil umesto miša ili trackpad-a. Apple Pencil možeš da koristiš za pisanje, crtanje, obeležavanje dokumenata, dok istovremeno sve promene vidiš i na ekranu tvog Mac računara.

ZAŠTO APPLE TV?

Apple TV. Velike ideje postaju ogromne.

Kada Apple TV povežeš sa HDTV-om ili projektorom, dobićeš potpuno nov način rada sa učenicima ili studentima. Vodi ih kroz lekcije i pružaj individualnu podršku. Ili ih motiviši da dele svoje radove i dostignućima sa ostalima, što mogu da urade odmah sa svog iPad-a ili Mac-a.

DODACI

Novo iskustvo uz dodatke

Sa dodacima možeš da izvučeš maksimum iz svojih uređaja. Bez obzira da li je u pitanju posao, učenje ili zabava, uz prave dodatke ćeš biti još efikasniji.

Splátky

Odloženo plaćanje

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Saznaj više
Výkup

Isporuka

Besplatna dostava za sve porudžbine!

Saznaj više

Budi na vezi

Internet alati za učenje. Za studente i profesore.

Skype

Skype omogućava da budeš povezan. Razgovaraj, dopisuj se, sarađuj. Koristi Audio i HD video pozive, deljenje ekrana, snimanje poziva i privatne razgovore.

Kréta

Elektronski školski dnevnik koji se može efikasno koristiti u osnovnom i stručnom obrazovanju, od osnovnih škola do različitih obrazovnih ustanova.

Classroom

Sa Classroom-om možeš organizovati video pozive, telefonske pozive, dodeljivati zadatke, deliti materijale i još puno toga.

Classflow

Kreiraj sopstvene lekcije, školsku tablu (koju takođe možeš deliti u realnom vremenu), kvizove, testove i još mnogo toga.

Quizizz

Internet aplikacija pogodna za kreiranje sopstvenih kvizova i igara. Neka svi učestvuju u radu.

Quizlet

Još jedna aplikacija za kreiranje kvizova i igara. Takođe je odlična za učenje engleskog jezika.

Facebook

Omogućava da kreiraš grupe u kojima možeš deliti video snimke, datoteke, poruke i dodeljivati zadatke. Potpuno besplatno.

Socrative

Dizajniran posebno za upotrebu u školama za kreiranje kvizova i praćenje dostignuća učenika.

Dodatne informacije

Kako mogu da ostvarim EDU popust?

Da bi ostvario EDU popust, neophodan je indeks sa overenom tekućom školskom godinom ili potvrda o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji. Takođe, moraš potpisati pristanak za obradu podataka o ličnosti koji možeš pronaći ovde, i poslati nam ga na e-mail adresu store@istyle.rs. Tvoji podaci će se pažljivo čuvati i potrebni su kako bi ispunio pravo na traženje ove pogodnosti.

Na koje proizvode se odnosi EDU popust?

Ponuda se odnosi na sve Mac proizvode (prenosne i desktop računare: MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro i Mac mini) koji nisu na nekoj akciji, popustu ili promocji.

Popust od 10% se odnosi na sve proizvode iSTYLE brenda.

Kupon za uštedu od 10.000 RSD se primenjuje na sve Mac računare, osim na one modele kod kojih je 3% vrednosti veća od 10.000 RSD. U tom slučaju se obračunava EDU popust od 3%.

Da li mogu da kupim nestandardnu konfiguraciju (BTO) uz EDU popust?

Da, nestandardnu konfiguraciju (BTO) možeš kupiti uz EDU popust.

Da li mogu da kombinujem EDU popust sa ostalim akcijama, popustima ili promocijama?

EDU popust se ne može kombinovati sa ostalim akcijama, popustima ili promocijama.

Da li mogu da iskoristim EDU popust prilikom kupovine na rate?

Da, EDU popust možeš iskoristiti prilikom plaćanja putem interneta Banca Intesa kreditnim karticama. Za više informacija poseti https://istyle.rs/placanje-i-dostava.

Da li mogu da iskoristim EDU popust uz iSTYLE promociju Staro za novo?

Da. EDU popust možeš da iskoristiš za promociju Staro za Novo. Za više informacija poseti https://istyle.rs/staro-za-novo

Kako naručiti online?

Na našem sajtu izaberi Mac računar koji te interesuje i prođi kroz proces porudžbine. Kako bi ostvario pravo na sniženu cenu proizvoda, na mejl store@istyle.rs, pošalji fotografiju indeksa, sa overenom tekućom godinom studiranja (procedura je moguća i prilikom kreiranja porudžbine) ili potvrdu o zaposlenju pri nekoj obrazovnoj instituciji, kao i sken ili fotografiju potpisanog pristanka za obradu podataka o ličnosti. iStyle zadržava pravo naknadnog ukidanja popusta, ukoliko poslati dokument nije ispravan.

Ukoliko istom porudžbinom obuhvatiš i iSTYLE dodatak, na njega ćeš ostvariti 10% popusta.

EDU popust za institucije

EDU popust za obrazovne institucije se obračunava na poseban način i iznosi 10% na Mac računare i 5% na iPad modele.