Obrazovanje. Svuda.
iPad je neverovatno tanak i lagan, a ima i predivan 9,7-inčni Retina ekran. Moćan je i prenosiv alat stvoren za učionicu i van nje.

Kupi Saznaj više

Zašto iPad?

Učenje uz iPad.

iPad menja način predavanja profesora, i način na koji studenti uče. Tanak je i lagan, tako da će vaši studenti moći da se podsete predavanja i van učionice. Na raspolaganju su i na hiljade aplikacija vezanih za obrazovanje, knjiga i kurseva, tako da će lekcije oživeti kao nikada pre. iPad ima i softver, specijalno osmišljen za predavače, tako da možete voditi vaša predavanja i sarađivati sa studentima na sasvim nov način.

Paragraph Image

Hardver dizajniran da podigne proces učenja na viši nivo.

iPad je tanak, i teži manje od 500 grama, tako da je dovoljno lagan da ga ponesete bilo gde. Beleške sa predavanja će oživeti, zahvaljujući moćnom A9 čipu sa 64-bitnom arhitekturom, desktop klase. Projekti, prezentacije i aplikacije izgledaju veličanstveno na Retina displeju. Kamera od 8MP je savršena za fotografisanje i snimanje videa za projekte, dok prednja FaceTime HD kamera omogućava studentima da sarađuju sa kolegama širom sveta. A uz bateriju trajanja do 10 sati, ne morati brinuti o dopunjavanju vašeg uređaja.

Paragraph Image

Bolje iskustvo svakim dodirom.

iOS je najnapredniji operativni sistem na svetu, i osmišljen je na način kako bi vam pomogao da iskoristite najviše od iPad-a. Aplikacije rade glatko. Web stranice se otvaraju istog trena. Videa se učitavaju brzo. On takođe dolazi sa sjajnim funkcijama namenjenim obrazovanju, koje besprekorno funkcionišu zajedno. “Picture in Picture” omogućava studentima da prevuku video na dole, kako bi otvorili drugu aplikaciju i nastavili rad na prezentaciji, dok gledaju predavanje. “Split View” omogućava rad u dve aplikacije u isto vreme, tako da možete koristiti Maps sa Flyover-om, kako biste pogledali interaktivnu 3D turu kroz Rim, dok koristite Notes kako bi ste zabeležili zapažanja. Ugrađen rečnik studentima donosi mogućnost da jednim dodirom nauče definiciju i izgovor svake reči, u knjizi, na internet stranici ili u aplikaciji.

Paragraph Image

Upoznajte svog novog asistenta za učenje.

Classroom je moćna iPad aplikacija koja pomaže profesorima u vođenju predavanja, deljenju i primanju radova, kao i upravljanju uređajima studenata. Sa Classroom 2.0 profesori mogu uključiti studente na njihova predavanja - bez neophodnog MDM-a ili Apple ID-a.

Paragraph Image

Predstavljanje novog načina da upoznate decu sa kodom.

Mi verujemo da je kodiranje esencijalna veština, koju bi svako trebalo da ima mogućnost da nauči. Iz tog razloga smo kreirali “Swift Playgrounds”, novu iPad aplikaciju, koja će vam pomoći da se upoznate sa Swift-om - našim moćnim programskim jezikom - koji je zabavan i interaktivan. Studenti će se susresti sa karakterima, kojima mogu upravljati uz pomoć pravog koda, i to rešavanjem zagonetki koje će ih naučiti ključnim programerskim konceptima. Tokom igre, dobijaće i korisne savete, i kada budu spremni, mogu podeliti video završene aktivnosti ili samog koda.

Paragraph Image

Personalan. Zabavniji. Moćniji.

Sve što poželite je sada još bolje uz iOS 10, sa najvećim ažuriranjem ikada. Izrazite se u potpunosti uz Messages. Nađite pravi put uz potpuno redizajniranu aplikaciju Maps. Osvežite uspomene kao nikada pre uz Photos, i iskoristite moć Siri u još više aplikacija. Postoji još mnogo toga za reći o iOS-u, ovo su bili samo neki od naših favorita.

Paragraph Image

DODATNE INFORMACIJE

Do kad traje akcija? 

Akcija traje do 2. novembra 2017. godine.

Koji proizvodi su uključeni? 

U promociju su uključeni iPad 9.7" WiFi 32GB modeli u Space Gray, Silver i Gold boji (mp2f2hc/a, mp2g2hc/a i mpgt2hc/a).

Popusti i kompatibilnost sa drugim kampanjama 

Kampanja se ne može kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.