Zašto iPad? Spremili smo vam par odgovora na to pitanje!

iPad mini 2
ZANIMA ME

Zato što nema boljeg uređaja za svakodnevni rad.

Bez obzira da li želite da pratite vesti, tražite recepte, kupujete ili budete u toku sa najnovijim tehnologijama, nema boljeg uređaja od iPad-a. Pratite najnovije trendove iz udobnosti vašeg kauča ili u vašem omiljenom kafiću, neverovatno lako i jednostavno - jer je iPad stvoren za vas.

Zato što ima App Store.

Putem App Store-a pretražujte preko milion aplikacija i igara za vaš omiljeni iOS uređaj.

Pogledajte našu preporuku:

Zato što je savršen za posao.

iPad vam olakšava predstavljanje poslovnih rezultata i nudi veliki broj kreativnih i korisnih rešenja za vaš posao i vaše poslovno okruženje. iPad je tehnološki i estetski savršen uređaj koji je odraz vašeg stila i ukusa, kao i vašeg uspeha.

Zato što je savršen saputnik.

Zaboravite na putovanja kakva ste znali do sada. iPad je toliko lak i praktičan da će vam služiti kao turistički vodič, mapa, kompas i savetnik. Koristite odličnu kameru da zabeležite zapanjujuće pejzaže ili prelepe građevine. Ako ste na službenom putu, ili idete na važan sastanak, sa iPad-om lako možete proći kroz beleške i bolje se pripremiti, kao i zapisati nove ideje i mišljenja.

Zato što ga je jednostavno povezati sa ostalim Apple uređajima.

Ako već telefonirate, fotografišete i slušate muziku sa iPhone-om, a radite na Macu, neophodan vam je i iPad. Brzina i lakoća povezivanja vas neće ostaviti ravnodušnim. Fotografišite se iPhone-om, menjajte slike koristeći Mac i podelite ih na društvenim mrežama sa vašim iPad-om u udobnosti vašeg doma.

Prijavite se!

Prijavite se na našu mejling listu i ostvarite 10 % popusta prilikom online kupovine dodataka iz naše ponude
(Popust se odnosi samo na proizvode koje imamo na stanju, Beats proizvodi nisu uključeni)

Slažem se da možete upotrebiti moj e-mail isključivo u svrhe obaveštavanja o promocijama, novostima i drugim pogodnostima dostupnim u iStyle Srbija.