Život je lakši uz iPhone.
Od momenta kada ga uključiš.
iPhone Hero
Zameni svoj stari telefon za novi iPhone i uštedi.
Saznaj više
Da li je lako preći na iPhone?
Da. Ne moraš posebno da čuvaš sadržaj sa tvog telefona pre prelaska na iOS. Jednostavno preuzmi aplikaciju Move to iOS sa Google Play Store-a i ona će na bezbedan način preneti tvoj sadržaj za tebe - od fotografija i video snimaka do kontakata, poruka i aplikacija. Možeš čak i da zameniš tvoj stari pametni telefon kako bi uštedeo prilikom kupovine novog iPhone-a.
Switch to iOS
Da li je iPhone jednostavan za korišćenje?
Jednostavna upotreba je u srcu svega što Apple osmisli, pa je i iOS dizajniran tako da bude jednostavan i intuitivan. Isprobaj mogućnost kupovine pomoću Apple Pay-a. Zamoli Siri da zove ili pošalje poruku, ukoliko si zauzet. Piši tako što prelaziš prstom sa jednog slova na drugo. U aplikaciji Tips uvek možeš proveriti kako bolje da iskoristiš svoj uređaj.
Easy to use
Zašto svi toliko vole kameru?
iPhone pruža najbolje fotografsko iskustvo na jednom pametnom telefonu. Portretni način rada stvara efekat dubine tako da se objekti na tvojoj fotografiji stvarno ističu. Portretno osvetljenje omogućava izbor sjajnih efekata koji svaki snimak čine dramatičnijim. iPhone 11 i iPhone 11 Pro omogućavaju još bolje snimanje najkvalitetnijih videa na pametnom telefonu. Poseduju i noćni način rada za prelepe slike pri drastično slabijem osvetljenju.
App Store
Zašto je iPhone toliko brz?
Svaki iPhone ima ugrađen Apple čip visokih performansi, koji je specijalno prilagođen Apple uređajima - zapravo, najnoviji modeli iPhone-a imaju najbrži čip na pametnom telefonu ikad. Pritom su ovi čipovi toliko ekonomični, da će produžiti i vek trajanja iPhone baterije. Dodaj tome i najnovija, besplatna ažuriranja za iOS, koja nude nove pametne funkcije, i sve što radiš na iPhone-u će biti brzo i efikasno.
Power
Da li su moji lični podaci bezbedni?
Za razliku od mnogih drugih telefona, važni podaci na tvom iPhone-u su zaštićeni od samog početka enkripcijom, a zatim i pristupnim kodom, Touch ID-em ili Face ID-em. Apple aplikacije poput Maps i Safari pomažu pri čuvanju privatnosti svih lokacija ili sajtova koje posetiš. Apple neće prodati tvoje podatke nikome iz bilo kog razloga. Ažuriranja softvera koja se lako instaliraju dodatno pomažu u zaštiti tvog uređaja i podataka od raznih sigurnosnih pretnji.
Security
Zašto je aplikacija Messages tako dobra?
Aplikacija Messages je jednostavnija, moćnija i izražajnija nego ikad. Lako možeš kreirati sopstveni Animoji i Memoji koji će odgovarati tvojoj ličnosti i raspoloženju. Proslavi sa prijateljem uz konfete. Iznenadi ga laserima i vatrometom. Čak možeš da pošalješ ili primiš novac pomoću Apple Pay-a. Svi tvoji razgovori su privatni, jer je svaka poruka zaštićena End-to-End enkripcijom. Možeš koristiti i druge aplikacije kao što su WeChat, WhatsApp ili Facebook Messenger.
App Store
Zašto je App Store bolji?
AppStore sadržajem upravlja tim profesionalaca koji su stručnjaci u svetu aplikacija. Oni prate milione aplikacija i igara, kako bi ti olakšali pronalazak novih. Testiraju nove aplikacije kako bi bili sigurni da one rade kako bi trebalo. Pored toga, donose fascinantne priče o inovativnim programerima i kulturi aplikacija. Apple od aplikacija traži tvoju dozvolu ako te aplikacije žele pristupiti tvojim ličnim podacima.
App Store
Kupovina na rate
Iskoristi odličnu mogućnosti plaćanja na rate.
Saznaj više
Donesi svoj polovan uređaj
Svoj telefon, tablet, računar ili pametan sat zameni za nov uređaj po izboru
Saznaj više