Zašto iPhone?

Zato što pruža najbolje korisničko iskustvo.

iPhone 6s

Da li je iPhone jednostavan za korišćenje?

Jednostavnost i lakoća korišćenja su glavni ciljevi prilikom iOS razvoja. Sa jednim pritiskom lako možeš da kupuješ aplikacije, fotkaš ili pretražuješ internet. iPhone će zameniti tvoj rokovnik, sat, kalendar i još mnogo toga...Sve što mogu mnogo veći računari sada imaš u džepu, nadohvat ruke.

Hand

Zašto je iPhone toliko brz?

Srce svakog iPhone-a čine Apple dizajnirani procesori visokih performansi - uključujuči najmoćniji i najpametniji čip ikada ugrađen u pametni telefon. Baš zato što su čipovi toliko efikasni, iPhone baterija je dugog životnog veka. Zajedno sa najnovijim iOS ažuriranjima on nudi nove i pametne mogućnosti, pa sve što radiš na telefonu teče brzo i glatko.

Cyclist

Kako iPhone štiti moje lične podatke?

Za razliku od mnogih drugih telefona, važni podaci na tvom iPhone-u su enkriptovani od samog početka, a zaštićeni su i šifrom, Touch ID ili Face ID-em. Apple aplikacije poput Mapa i Safarija pomažu da sakriješ sve lokacije i sajtove koje posećuješ. Apple neće proslediti tvoje informacije nikome, bez obzira na razlog. Softverska ažuriranja jednostavna za instaliranje štite tvoj telefon i podatke od bezbednosnih rizika.

Safe

Zašto je App Store tako dobar?

Apple ima tim urednika koji su eksperti u svetu aplikacija. Oni prate milione raznih aplikacija i igrica, da bi ti bilo lakše da pronađeš ono što će ti odgovarati. Testiraju i nove aplikacije kako bi bili sigurni da one zaista funkcionišu na opisan način. Ponekad podele i zanimljivosti o inovativnim razvojnim programerima i kulturi izgrađenoj oko aplikacija.

App Store

Šta je sa brigom za životnu sredinu?

Svaki put kada napravi proizvod ili uslugu, Apple razmišlja kako da umanji negativan uticaj na našu planetu. Recimo, sav otpad nastao prilikom pravljenja iPhone-a se reciklira i tako ne završava na deponijama. Svaki put kada pošalješ iMessage, obaviš FaceTime razgovor ili upitaš nešto Siri, Apple serveri koji obavljaju te poslove su u potpunosti snabdeveni zelenom energijom iz obnovljivih izvora.

Environment

Da li je prelaz na iPhone komplikovan?

Ni najmanje. Pri prelasku na iPhone svoje podatke ne moraš posebno čuvati. Jednostavno, na svom starom telefonu instaliraj Move to iOS aplikaciju sa Google Play-a i sve podatke sa tvog Androida prenesi na iPhone, brzo, pouzdano i bežično. Baš sve, od fotografija, video snimaka, kontakata i poruka, pa do aplikacija.

Move to iOS

Šta ako nešto krene naopako?

Apple ovlašćeni iSTYLE Servis pruža uslugu servisiranja svih Apple uređaja koji se zvanično prodaju u Srbiji. Naš servis se nalazi na dve lokacije - zakažite termin i posetite nas na adresi Terazije 8 ili ostavite vaš uređaj na dijagnostiku u SC Ušće. 

Apple Authorized Service Provider

Multi-product Image