Zašto iPhone?
Pitate se zašto iPhone? Spremili smo vam par odgovora na to pitanje!

Zašto iPhone?
ZANIMA ME

Zato što imate veliki broj dodataka

Maskice svih boja lako menjajte svaki dan u skladu sa vašim izgledom i emocijama. Slušalice najpoznatijih proizvođača i umetnika savršeno idu jedna uz drugu, ali najbolji dodatak svakom telefonu su - aplikacije. One vam dozvoljavaju da pratite najnovije globalne trendove, dok istovremeno menjate vaše kupovne i životne navike. iPhone vam pomaže da se povežete sa vašim prijateljima širom sveta.

Apple iPhone cases

Maskice koje pružaju kompletnu zaštitu za vaš telefon.

ZANIMA ME

Kablovi i punjači

Punjači za vaš telefon i kablovi za povezvanje

ZANIMA ME

Slušalice i zvučnici

Prepustite se užvanju u kvalitetnom zvuku

ZANIMA ME

Apple TV

Zapanjujuć TV sa aplikacijama - Apple TV

ZANIMA ME

Zato što ima App Store

Putem App Store-a pretražujte preko milion aplikacija i igara za vaš omiljeni iOS uređaj.

Pogledajte našu preporuku:

Ljubav na prvi dodir

iPhone je postao jedan od najvažnijih i najuspešnijih proizvoda koji su promenili svet. U relativno kratkom periodu, iPhone je postao više od telefona, iPhone je postao ključni deo svakodnevnog života.

Zato što je siguran

Uz iPhone možete biti sigurni da će vaše slike, video snimci, muzika i svi ostali podaci biti zaštićeni. Ako slučajno izgubite vaš telefon, Find my iPhone vam može pomoći da ga pronađete.

Zato što imate iCloud

iPhone i iCloud su savršen par. Uživajte u brzom prebacivanju slika, video snimaka i ostalih podataka, i obezbedite dodatnu memoriju od minimum 5GB. Prebacivanje sadržaja između više uređaja je neverovatno jednostavno. Fotografišite se koristeći iPhone, obradite sliku uz pomoć pregršt besplatnih aplikacija i na kraju je pogledajte na vašem Mac računaru ili iPad-u.

Zato što ima super aplikacije

iPhone dolazi sa velikim brojem korisnih i prelepo dizajniranih aplikacija, koje se već nalaze na telefonu, čim ga aktivirate. Koristite FaceTime i FaceTime audio da stalno budete u kontaktu sa vašim voljenima. Koristite iMessage da se jednostavno i lako dopisujete. Tražite recept za vašu omiljenu poslasticu, pregledajte fotografije, slušajte muziku, pratite vremensku prognozu ili pretražujte mapu sveta. iPhone ima aplikaciju za vas.

Još par razloga zašto iPhone:


Zato što ga je zabavno koristiti.


Zato što mu baterija dugo traje.


Zato što je koristan.

Prijavite se!

Prijavite se na našu mejling listu i ostvarite 10 % popusta prilikom online kupovine dodataka iz naše ponude
(Popust se odnosi samo na proizvode koje imamo na stanju, Beats proizvodi nisu uključeni)

Slažem se da možete upotrebiti moj e-mail isključivo u svrhe obaveštavanja o promocijama, novostima i drugim pogodnostima dostupnim u iStyle Srbija.