Mac Family Image

Mac za svakoga

Kada tražiš računar koji je snažan, elegantan i prenosan, Mac računari su pravi izbor. Od studenata, poslovnih, pa sve do privatnih korisnika, postoji Mac za svakoga. Svaki Mac je posebno dizajniran da ponudi široku paletu mogućnosti i dolazi sa standardnim, moćnim Intel procesorima, vrhunskom grafikom, ugrađenim WiFi i Bluetooth konekcijama, baterijom velike izdržljivosti i još mnogo toga. Uz Mac-ov poznati operativni sistem macOS, dobijaš i raznovrstan softver koji je odmah spreman za korišćenje, i još mnogo mogućnosti dostupnih kroz App Store.

MacBook

Novi MacBook je vrhunac naizgled nemoguće misije. Sve ono najbolje od Mac-a smo odlučili da smestimo u nikad tanji i lakši prenosni računar. On ne samo da je kompaktan, već je i snažan kao nikada do sad. Zahvaljujući novoj, sedmoj generaciji procesora Intel Core m3, i5 i i7, MacBook donosi do 20% bolje performanse i do 50% brži SSD za čuvanje podataka.

MacBook Air

MacBook Air između dva punjenja radi neverovatnih 12 sati. Otvoriš ga uz prvu jutarnju kafu i bez problema ga koristiš do uveče. Bez potrebe za utičnicom. A kako u stanju mirovanja može provesti i do 30 dana, možeš ga nedeljama ostaviti na miru i potom bez problema nastaviti sa radom.

MacBook Pro

Brži je i snažniji nego ikada pre, a ipak tanji i lakši. Odlikuje se osvetljenošću i bojama dosad neviđenim na ekranu Mac računara. Sa njim dolazi i Touch Bar — staklena Multi‑Touch traka koja omogućava nikad brži pristup bilo kom alatu. Inovativan i kreativan, MacBook Pro je dizajniran za sve koji vole stvarati.

iMac

Desktop računar čije korišćenje predstavlja snažno i neponovljivo iskustvo. To je ideja koja stoji iza novog iMac-a. Ideja koja je danas snažnija nego ikada. Novi iMac je opremljen sasvim novim procesorima, najnovijim grafičkim tehnologijama, inovativnom memorijom i boljom širokopojasnom vezom. A sve to se itekako dobro vidi na najsvetlijem i najživopisnijem Retina ekranu kakvog nijedan iMac dosad nije imao. Zato te svaki put kad ga upališ čeka sjajan, neponovljiv doživljaj.

iMac Pro

Profesionalci vole iMac. Zato je Apple, kada su od njih tražili da naprave najbolji iMac do sada, zaista dao sve od sebe. Onda su otišli korak dalje i napravili iMac opremljen neverovatno moćnom kombinacijom grafike workstation klase, procesora, memorije i dodataka, kakvu Mac do sada nije imao. Sve to bez ijednog jedinog dodatog milimetra njegovom legendarnom jednodelnom kućištu.

Mac Pro

Računar koji je moćan i funkcionalan, koliko je lep i intuitivan — to je Mac. A savršena realizacija ovog ideala zove se Mac Pro. Od grafike i memorije do mogućnosti proširivanja i procesorske snage, svi ključni sastojci vrhunskog profesionalnog računara osmišljeni su i projektovani od nule. Rezultat su snaga i performanse, koje se mogu nositi i sa najzahtevnijim idejama koje imaš na pameti.

Mac mini

Mac mini je mala i povoljna zver koja sve ono što očekuješ od Mac računara krije u kućištu od svega 19,7 kvadratnih centimetara. Samo spoj svoj monitor, tastaturu i miša, i spreman si za čuda.

macOS & iCloud Image

macOS

macOS je pokretačka snaga svakog Mac računara. Uz pomoć njega možeš raditi stvari koje bi sa drugim računarima bile nezamislive. To je zato što je macOS osmišljen posebno za hardver koji ga pokreće — i obrnuto.

iCloud

iCloud sigurno i pouzdano čuva tvoje fotke, video zapise, dokumenta, poruke, muziku, aplikacije i drugo — i ažurira ih na svim tvojim uređajima. Na taj način kad god poželiš, možeš imati pristup željenom sadržaju.

Ugrađene aplikacije

Moćni alati za kreativnost i produktivnost dolaze sa svakim Mac računarom: aplikacije koje će ti pomoći u istraživanju, povezivanju i efikasnosti. A još hiljade njih te čekaju u Mac App Store-u..

Photos

Neka tvoja rastuća kolekcija fotki i videa bude uvek dobro organizovana i dostupna. Obradi fotke i pretvori ih u predivne postove koje ćeš podeliti. A uz iCloud Photo Library, sve što ikada snimiš možeš sačuvati na oblaku.

iMovie

Ispričaj priče kao nikada pre. Jednostavan dizajn i intuitivne funkcije za uređivanje olakšavaju izradu prelepih 4K filmova i holivudskih trejlera. A uz iMovie Theater ih možeš gledati na svim svojim uređajima.

GarageBand

Najkraći put od inspiracije do kompozicije na tvom Mac računaru. Sa intuitivnim interfejsom i pristupom kompletnoj plejlisti, možeš naučiti da sviraš neki instrument, preslušavaš, snimaš i deliš muziku kao profesionalac.

Pages

Sa ovim moćnim alatom za obradu teksta tvoja dokumenta će sjajno izgledati i biće čitana sa užitkom. U svakom dokumentu možeš paralelno raditi i na Mac-u i na iOS uređaju, a saradnja sa korisnicima Microsoft Worda ne predstavlja nikakav problem.

Numbers

Pretvori podatke u savršeno pregledne, sofisticirane proračunske tabele sa interaktivnim grafikonima, tablicama i slikama. Tabelu možeš započeti na Mac-u, pa je završiti na iOS uređaju i obratno, i onda je bez problema podeliti čak i sa korisnicima Microsoft Excela.

Keynote

Udahni život svojim idejama kroz prelepu prezentaciju. Iskoristi moćne alate i genijalne efekte koji će zaokupiti pažnju publike. Svaku prezentaciju možeš uređivati i na Mac i na iOS uređajima istovremeno, i zatim je bez problema deliti sa korisnicima Microsoft PowerPointa.

Safari

Safari i njegove inovativne funkcije ti pružaju ono najbolje od interneta. Tehnologije koje štede energiju omogućavaju duže surfovanje, a ugrađena zaštita privatnosti štiti te bolje nego ikada pre. Surfovanje možeš započeti na jednom, pa se bez problema prebaciti na bilo koji drugi uređaj, i podeliti omiljene stranice za čas posla.

Profesionalne aplikacije

Kreativnim profesionalcima uz Mac je na raspolaganju čitava paleta najnaprednijih aplikacija za besprekornu obradu i snimanje muzike i videa.

Dodaci za Mac

Kada pomisliš da tvoj Apple računar ne može biti zanimljiviji, tu su Mac dodaci koji će ga učiniti neodoljivim. Pogledaj dodatke za prenosne ili desktop računare.
Pogledaj ponudu