Zašto Touch Bar?
Spremili smo vam nekoliko odgovora na to pitanje!

KUPI

Zašto Mac?

Dodir genijalnosti

Neverovatno tanak, neverovatno lagan, a brži i jači nego ikad. Sa najsvetlijim ekranom koji ima više boja nego ikad pre, novi MacBook Pro ima i Touch Bar, multi-touch ugrađen u tastaturu koji pruža brz pristup raznim mogućnostima kad god poželite. Novi MacBook Pro je zasnovan na genijalnim idejama, i spreman je za vas!

Novi i revolucionarni način kako da koristite vaš računar

Touch-Bar menja funkcijske (F) tastere čineći prostor koji su oni zauzimali svestranijim i korisnijim. Uloga Touch Bar-a se sama menja u zavisnosti od toga šta radite. Neke od osnovnih mogućnosti su menjanje jačine zvuka ili svetlosti displeja - interaktivan način prilagođavanja pruža mogućnost pretraživanja sadržaja, automatski tekst i još puno toga. Zahvaljujući Touch Bar-u, Touch ID je sada dostupan i na računarima, otiskom prsta otključajte vaš uređaj ili plaćajte putem Apple Pay-a.

Touch Bar vam pruža neverovatno lak pristup svim kontrolama

Mnogo novih funkcija i mogućnosti.

Primite ili odbijte iPhone ili FaceTime pozive direktno sa tastature.
Izaberite boje koje želite da koristite u Pages, Keynote i još mnogo različitih programa.
Brz pristup sugestijama i "emoji-ima" u aplikacijama kao što su iMessage i Mail.
Pristupite funkcijskim (F) tasterima tako što ćete pritisnuti Fn na tastaturi.

Paragraph Image

Brzina i umetnost

Gde god da ste, vaše ideje ćete brzo pretvoriti u stvarnost zahvaljujući zapanjujućoj grafici, procesorima visokih performansi, smart skladištenju i još puno toga.

Paragraph Image

Najsvetliji i najlepši displej na Mac računaru

MacBook Pro nudi najlepiši displej na Mac računaru. LED pozadinsko osvetljenje ima visok kontrast boja koji donosi duboke tamne i živopisne svetle boje. LED takođe podržava širi spektar zelene i crvene u odnosu na sRGB. Ovo obezbeđuje zaista neverovatne slike sa zapanjujućim detaljima - neophodan za grafički dizajn i uređivanje.

Paragraph Image

Zvučnici koji govore sami za sebe

Uživajte u prelepom ravnomernom zvuku dok slušate muziku sa širokim dinamičkim opsegom. Zvučnici su povezani direktno sa sistemom i oni čine da MacBook Pro bude odličan izbor za uređivanje video snimaka ili za uživanje u muzici i filmovima.

Paragraph Image

Postoji razlog zašto ništa nije kao Mac

MacOS operativni sistem je srce svakog Mac računara. Napravljen je da vam pruži potpunu kontrolu nad vašim računarom, dok je istovremeno neverovatno lak za upotrebu. Sa MacOS-om dolazi veliki broj zanimljivih aplikacija koje ćete koristiti svaki dan, a iCloud je inovativan način koji pruža mogućnost zajedničkog rada između Mac, iPhone i iPad uređaja.