Izjava o privatnosti


iStyle Stores d.o.o. se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrazca porudžbine. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). iStyle Stores d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla/ispunjenje ugovora. Svi zaposleni iStyle Stores d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. iStyle Stores d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) iStyle Stores d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti istog.

iStyle Stores d.o.o. informiše Kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka pa im redovno daje mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa liste koja se koristi za marketinške kampanje. U slučaju promene bilo ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan da o promeni obavesti iStyle Stores d.o.o.. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, iStyle Stores d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa istyle.rs i na sve stranice unutar istyle.rs domena, ali ne na stranice koje upućuju linkovi na istyle.rs domen.

Osim u slučaju elektronske porudžbine,  iStyle Stores d.o.o. neće kupcu slati elektronske poruke ako Kupac na to nije izričito pristao