iSTYLE program lojalnosti

Opšti uslovi korišćenja iSTYLE elektronskih kartica lojalnosti (u daljem tektu Uslovi)

 1. Uslovi definišu korišćenje iSTYLE elektronske kartice lojalnosti (u daljem tekstu iSTYLE kartica) koju je kreirao iSTYLE Stores DOO, Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070, Novi Beograd, Srbija, matični broj: 17481720, PIB: 102825661.
 2. Vlasnik iSTYLE kartice može sakupljati bodove za ličnu kupovinu u iSTYLE prodavnicama kako u Srbiji tako i u svim iSTYLE prodavnicama u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj, ali se bodovi mogu iskoristiti samo u Srbiji. Ukoliko kupujete proizvode u nekoj od navedenih zemalja, potrebno je da prodavcima naznačite da imate karticu lojalnosti i pokažete je kao bi se broj kartice uneo u sistem.
 3. Bodovi u Programu lojalnosti se skupljaju kada izvršite kupovinu proizvoda za koji prethodno niste dobili popust, niste već iskoristili bodove ili ostvarili neku dodatnu pogodnost. Bodovi se obračunavaju na osnovu sledeće kalkulacije:

  Apple računari 3 %, Apple iPod 3 %, Apple iPad 2 %, Apple iPhone 1 %, Apple dodaci 5 %, dodaci ostalih proizvođača 5 %, usluge 10 %.

  Navedeni procenat od ukupne sume koju ste platili za određeni proizvod se konvertuje u bodove po principu 1:1, a zatim se broj bodova prebacuje na Vašu iSTYLE karticu. 1 bod iznosi 1 RSD (PDV je uključen u iznos). Bodovi se ne mogu konvertovati u gotovinu, već se mogu iskoristiti samo za umanjenje cene (popust).

  Primer: Vrednost Apple računara je 100.000,00 RSD. Kupovinom računara, 3% vrednosti se konvertuje u bodove i to iznosi 3000 bodova, tj. korisnik ima 3000 RSD za sledeću kupovinu.
 4. Bodovi se mogu iskoristiti već pri sledećoj kupovini, a ako želi, korisnik može platiti punu cenu proizvoda i skupljati bodove na kartici.
 5. Bodove može iskoristiti bilo koji učesnik programa lojalnosti u bilo kojoj iSTYLE prodavnici u Republici Srbiji.
 6. Bodovi se mogu iskoristiti za do 50% vrednosti proizvoda.
 7. iSTYLE zadržava pravo ukidanja programa lojalnosti bez prethodnog obaveštavanja korisnika i navođenja razloga. Nakon objave datuma prekida programa, sakupljanje bodova neće biti moguće. Korisnik svoje bodove može iskoristiti u periodu od tri meseca (90 dana) od dana objave prekida programa lojalnosti.
 8. iSTYLE može blokirati iSTYLE karticu ukoliko dođe do nepoštovanja uslova korišćenja, ili na zahtev vlasnika iSTYLE kartice.
 9. iSTYLE zadržava pravo promene uslova korišćenja. Sve izmene biće objavljene na našoj internet stranici najmanje mesec dana pre stupanja na snagu.
 10. Bodovi skupljeni u programu lojalnosti se ne mogu kombinovati sa akcijama, sniženjima i drugim pogodnostima.
 11. Bodovi na kartici su validni 12 meseci. Nakon toga brišu se iz evidencije.
 12. U slučaju povrata robe i storniranja računa, bodovi iskorišćeni za kupovinu biće vraćeni na iSTYLE karticu. iSTYLE Stores prihvata povrat robe ukoliko su ispunjeni zakonski uslovi.
 13. Lični podaci vlasnika iSTYLE kartica se obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Službeni glasnik br. 87/2018) i sa opštom uredom EU 101/2000 (GDPR). Uslov za učestvovanje u programu lojalnosti je saglasnost korisnika da se njegovi lični podaci koriste u cilju brige o korisnicima i ponude iSTYLE proizvoda i dodatnih sadržaja.

Poslednje ažuriranje Uslova korišćenja izvršeno je 01.11.2019.

Vrati se na stranicu iSTYLE programa lojalnosti