iSTYLE Program lojalnosti

Opšti uslovi korišćenja iSTYLE elektronskih kartica lojalnosti (u daljem tekstu Uslovi)

 1. Uslovi definišu korišćenje iSTYLE elektronske kartice lojalnosti (u daljem tekstu iSTYLE kartica) koju je kreirao iSTYLE Stores DOO, Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070, Novi Beograd, Srbija, matični broj: 17481720, PIB: 102825661.
 2. Vlasnik iSTYLE kartice može sakupljati bodove za ličnu kupovinu u iSTYLE prodavnicama kako u Srbiji tako i u svim iSTYLE prodavnicama u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj, ali se bodovi mogu iskoristiti samo u Srbiji. Ukoliko kupujete proizvode u nekoj od navedenih zemalja, potrebno je da prodavcima naznačite da imate karticu lojalnosti i pokažete je kako bi se broj kartice uneo u sistem.
 3. Bodove u Programu lojalnosti dobijate kada izvršite kupovinu proizvoda za koji prethodno niste dobili popust, niste već iskoristili bodove ili ostvarili neku dodatnu pogodnost. Bodovi se obračunavaju na osnovu sledeće kalkulacije:

  Apple računari 3 %, Apple iPad 2 %, Apple iPhone 1 %, Apple dodaci 5 %, dodaci ostalih proizvođača 5 % i usluge 10 %.

  Navedeni procenat od ukupne sume koju ste platili za određeni proizvod se konvertuje u bodove po principu 1:1, a zatim se broj bodova prebacuje na Vašu iSTYLE karticu. 1 bod iznosi 1 RSD (PDV je uključen u iznos). Bodovi se ne mogu konvertovati u gotovinu, već se mogu iskoristiti samo za umanjenje cene (popust).

  Primer: Vrednost Apple računara je 100.000 RSD. Kupovinom računara, 3% vrednosti se konvertuje u bodove i to iznosi 3.000 bodova, tj. korisnik ima na raspolaganju 3.000 RSD za sledeću kupovinu.
 4. Bodovi se mogu iskoristiti već pri sledećoj kupovini, a ako želi, korisnik može platiti punu cenu proizvoda i skupljati bodove na kartici. Prilikom jedne transakcije je moguće ili prikupiti bodove ili ih iskoristiti za popust. Nije moguća kombinacija prikupljanja bodova i popusta istovremeno.
 5. Bodove može iskoristiti bilo koji učesnik Programa lojalnosti u bilo kojoj iSTYLE prodavnici u Republici Srbiji.
 6. Bodovi se mogu iskoristiti za do 50% vrednosti tvoje kupovine (npr. proizvod vrednosti 1.000 RSD možete da platite u maksimalnom iznosu od 500 RSD u bodovima).
 7. Stanje bodova možete proveriti u Vašoj iPhone Wallet aplikaciji, ili se o broju bodova raspitajte u nekom od naših maloprodajnih objekata. Ukoliko se pojavi nepravilnost u obračunu bodova pošaljite nam mejl na adresu store@istyle.rs i rado ćemo Vam pomoći.
 8. iSTYLE zadržava pravo ukidanja Programa lojalnosti bez prethodnog obaveštavanja korisnika i navođenja razloga. Nakon objave datuma prekida Programa, sakupljanje bodova neće biti moguće. Korisnik svoje bodove može iskoristiti u periodu od tri meseca (90 dana) od dana objave prekida Programa lojalnosti.
 9. iSTYLE može blokirati iSTYLE karticu ukoliko dođe do nepoštovanja uslova korišćenja, ili na zahtev vlasnika iSTYLE kartice.
 10. iSTYLE zadržava pravo promene uslova korišćenja. Sve izmene biće objavljene na našoj internet stranici najmanje mesec dana pre stupanja na snagu.
 11. Bodove u Programu lojalnosti dobijate kada izvršite kupovinu proizvoda za koji prethodno niste dobili popust, niti ste već iskoristili bodove ili ostvarili neku dodatnu pogodnost. Bodove sakupljene u Programu lojalnosti možete iskoristiti prilikom kupovine bilo kog proizvoda.
 12. Bodovi važe tačno godinu dana od datuma kupovine. Tri meseca pre isteka bodova ćemo Vam poslati obaveštenje putem mejla.
 13. U slučaju povrata robe i storniranja računa, bodovi iskorišćeni za kupovinu biće vraćeni na iSTYLE karticu. U slučaju povrata robe i storniranja računa, bodovi zarađeni kupovinom biće vraćeni iSTYLE-u i uklonjeni sa Vaše iSTYLE kartice. iSTYLE Stores prihvata povrat robe ukoliko su ispunjeni zakonski uslovi.
 14. Lični podaci vlasnika iSTYLE kartica se obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Službeni glasnik br. 87/2018) na način propisan Politikom privatnosti. Uslov za učestvovanje u Programu lojalnosti je potvrda navedenih uslova obrade podataka o ličnosti.

Poslednje ažuriranje Uslova korišćenja izvršeno je 12.03.2020.