• Srpski
 • English

iSTYLE za poslovne korisnike

Omogućite svojim zaposlenima da daju sve od sebe.

Operativni sistemi macOS i iOS su osmišljeni tako da se vaši zaposleni osećaju prijatno i sigurno u radu. Sa intuitivnom kontrolom ovih sistema, oni će moći brže i lakše da obavljaju svoje zadatke, i rade najbolje što mogu. Kao rezultat toga, vaše poslovanje će biti efikasnije i efektivnije.

 • Zašto Mac
 • Ko smo mi
 • Zašto Apple
 • Šta mi radimo
 • Zašto izabrati nas

Apple za firme

Apple proizvodi naporavljeni su tako da odražavaju potrebe modernih firmi i organizacija. Zaposlenima nude sveobuhvatna rešenja zajedno sa reprezentativnim dizajnom, i tako doprinose stvaranju slike kvalitetnog poslovnog partnera.

Sa njihovom intuitivnom kontrolom, ovi proizvodi se lako primenjuju u malim, srednjim i velikim preduzećima, uključujući korporacije, gde su u potpunosti kompatibilni sa poslovnim sistemima i aplikacijama.

Popularnost macOS i iOS platformi takođe ide u prilog lakom prelasku sa jednog operativnog sistema na drugi, jer je većina zaposlenih već upoznata sa tim okruženjima.

Dizajnirani za svaki deo vaše firme

Apple proizvodi imaju savršen dizajn, intuitivnu kontrolu i najširi ekosistem povezanih aplikacija. To ih čini najboljim sredstvima za rad. Pomozite svojim zaposlenima da ostvaruju uspeh u svakodnevnom poslovanju i više doprinose vašoj firmi.

Spremni za upotrebu

Apple proizvodi neometano rade sa aplikacijama koje koristite, kao što su Google G Suite ili Microsoft Office. Ovo vašim zaposlenima omogućava da na jednostavan način prelaze sa aplikacije na aplikaciju i da rade onako kako su navikli.

Apple, na svim mobilnim platformama, ima najviše aplikacija koje su vam potrebne za poslovanje, počevši od poslovnih informacija, naplata, komunikacije ili efikasnosti procene i vođenja evidencije.

Vaše aplikacije možete lako prilagoditi potrebama svog poslovanja i svojoj poslovnoj sredini. Ovi sistemi se takođe lako mogu integrisati u back-end sisteme.

Bezbednost na prvom mestu

Apple proizvodi su u osnovi spremni za upotrebu sa gotovim rešenjem i paketom aplikacija. Ovo osnovno rešenje takođe uključuje zaštitu na nivou sistema, od zaštite uređaja do upotrebe zaštite podataka.

Sa redovnim ažuriranjima, koja uključuju pomoć preko daljinskog upravljanja, možete biti sigurni da imate bezbedne proizvode od kvalitetnog dobavljača.

Lako uvođenje, podrška i upravljanje

Zahvaljujući njihovoj kompatibilnosti, Apple proizvodi se potpuno integrišu u vaše poslovanje, bez ikakvog ometanja tekućih procesa. Zahvaljujući Apple ekosistemu, mnoge aplikacije se mogu proširiti i na druge Apple uređaje, radi bržeg pristupa važnim informacijama i olakšavanju odlučivanja.

Troškovi i investicije

Apple uređaji su napravljeni tako da traju godinama. Zbog kvaliteta proizvoda, oni obično imaju najveću preostalu vrednost od svih proizvoda na tržištu. Zato je ovo pogodno finansijsko rešenje za svaku firmu. Pored toga, fleksibilni programi finansijskog sa iStyle-om, kao i sav otkup koji možemo obaviti za vašu firmu, ove proizvode čine još atraktivnijim.

Iznajmljivanje opreme

Iznajmite opremu na 24 meseca i odložite svoje finansijske obaveze. Plaćanjem mesečnog zakupa opreme odlažete svoje finansijske obaveze i oslobađate sredstva za neke druge poslovne investicije. Ovim načinom nabavke opreme omogućavate efikasnije poslovanje svoje kompanije na najinovativnijim uređajima na svetu, stabilnost i kontinuitet u radu, kao i povećanu efektivnost. Sada ne stoji ništa između vas i Apple opreme koja vam je potrebna za efikasniji rad vaše kompanije.

Donesi svoj polovan uređaj i iskoristi popust za kupovinu novog.

Svoj telefon, tablet, računar ili pametan sat bilo kog proizvođača zamenite za nov uređaj po izboru.

Saznaj više >

Procedura

1. Izbor proizvoda

Pružićemo vam sve potrebne savete pri odabiru najprikladnijih Apple proizvoda za vas. Napravićemo paket proizvoda prema vašim potrebama i zahtevima, sa mesečnim iznosom zakupa koji odgovara vašem budžetu.

2. Analiza i potvrda

Poslaćemo vaš zahtev na analizu i odobrenje.

3. Potpisivanje ugovora

Nakon odobrenja zahteva, potpisaćemo ugovor.

4. Preuzimanje proizvoda

Nakon potpisivanja ugovora, izabranu opremu preuzimate u našem magacinu.

Primeri paketa

Primeri su samo predlog. Rado ćemo pripremiti individualnu ponudu po vašim potrebama.

Space Gray paket

MacBook Pro 13" M1 | iPhone 12 Pro

Već od 15.858 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om)

Gold paket

MacBook Air M1 | iPad mini | iPhone 12 Pro

Već od 16.675 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om)

Silver paket

MacBook Pro 13" M1 | Apple Pro Display XDR | iPhone 12 Pro

Već od 53.536 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om)

Kancelarija u pokretu

iPad Pro 12,9" M1 | Magic Keyboard | Apple Pencil 2

Već od 11.030 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om)

Kreativni paket

iMac 24" M1 | iPhone 12

Već od 14.499 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om)

Pro paket

MacBook Pro 16" | iPad Pro 11" | iPhone 12 Pro

Već od 29.238 RSD*

*Mesečni iznos zakupa (sa PDV-om).

Kontakt

general

Vladimir Pantić

B2B Sales Manager


(+381) 62 800 40 46


v.pantic@istyle.rs

LinkedIn

Vladimir Nikolić

Vladimir Nikolić

B2B Sales Manager


(+381) 69 555 01 42


v.nikolic@istyle.rs

LinkedIn

general

Office

Generalni kontakt


(+381) 11 285 44 12


b2b@istyle.rs

LinkedIn

Ko smo mi

Mi smo Apple Premium Reseller sa najdužom tradicijom na tržištu. Naše B2B odeljenje pomaže razvoju raznih firmi i organizacija već više od 10 godina.

Naš cilj je da unapredimo vaše poslovanje i da vam pomognemo da se usredsredite na druga važna pitanja. Isporukom kvalitetnog hardvera i mogućnošću njegovog upravljanja mi vam olakšavamo poslovanje.

Ponudićemo vam iskustvo

Tokom više od 10 godina našeg postojanja pomogli smo više od 100 korporacija, gde kontinuirano dostavljamo dugoročna rešenja, kao i više od 1.000 malih i srednjih preduzeća, kako bismo pomogli u isporuci i u integraciji.

Šta nam je važno

Da vam predložimo optimalno rešenje ili alternativne mogućnosti.

Da vam pomognemo da obavite postupak poručivanja, tako da sve bude brzo, efikasno i bezbrižno za vas.

Da vam obezbedimo podršku u početnim i kasnijim fazama rada. Ako izaberete nas, nećete biti sami.

Kontakt

general

Vladimir Pantić

B2B Sales Manager


(+381) 62 800 40 46


v.pantic@istyle.rs

LinkedIn

Vladimir Nikolić

Vladimir Nikolić

B2B Sales Manager


(+381) 69 555 01 42


v.nikolic@istyle.rs

LinkedIn

general

Office

Generalni kontakt


(+381) 11 285 44 12


b2b@istyle.rs

LinkedIn

Savetovaćemo vas preko telefona

Nama je stalo da vam pokažemo kako da najbolje koristite Apple sisteme. Nemojte se bojati da nam se obratite bilo kada ako imate neko pitanje. Tu smo da pomognemo. Samo tako ćete naučiti da koristite sve fantastične mogućnosti Apple ekosistema bez ikakvog ograničenja i olakšati svoje poslovanje. I mi smo nekada bili početnici.

Obučavaćemo vaše zaposlene

Pomoći ćemo vašim zaposlenima sa obukom kako bi se brzo prilagodili svakom novom Apple proizvodu. Imamo sertifikovane instruktore koji će vaše menadžere naučiti kako da efikasno međusobno koriste Apple aplikacije, što će im olakšati rad i učiniti da imaju manje nepredvidivih izazova.

Obuku možemo obezbediti i u našim prostorijama i interno.

Izabraćemo odgovarajuće proizvode

Na osnovu vaših poslovnih potreba, pružićemo vam standardne i posebne konfiguracije koje su vam potrebne za odgovarajući rad vaših zaposlenih. Sve konfiguracije se mogu prilagodii u skladu sa potrebama svakog radnog mesta.

Osim odabranih hardverskih rešenja, omogućićemo vam i različite dodatke, obezbedićemo dodatnu opremu koja uključuje zaštitno staklo, ambalažu i punjače za automobile po specifičnim uslovima.

Mi ćemo se brinuti o vama

Mi smo ovlašćeni serviseri Apple proizvoda. Imamo tim sertifikovanih, iskusnih profesionalaca. Zbog toga obezbeđujemo brzo i kvalitetno servisiranje u slučaju da se sa vašim Apple uređajem dogodi nešto neočekivano. Dva naša servisna centra dobila su prestižnu nagradu APASP za 2019. godinu (Apple Premium Authorized Service Provider). Ova nagrada dodeljuje se samo servisnim centrima koji dosledno osiguravaju maksimalno zadovoljstvo kupaca i nude najkvalitetniju uslugu.

Staraćemo se o vašem uređaju

Zahvaljujući Mobile Device Management (MDM) usluzi, možemo vam pomoći da podesite i upravljate svim iOS uređajima u vašem poslovnom okruženju - istovremeno. MDM omogućava vašem IT odeljenju da upravlja sigurnošću i sadržajem svih uređaja koje koriste vaši zaposleni. Lično ćemo osposobiti vaše IT stručnjake kako da koriste MDM i pomoći vam u instalaciji.

Podesićemo sve uređaje za vas

Da bi tranzicija bila laka, rado ćemo za vas podesiti nove Apple proizvode, tako da vaši zaposleni mogu da ih samo otpakuju i odmah počnu da ih koriste. To će ubrzati rad i uštedeti vreme vašim zaposlenima, koji neće trpeti stres zbog instaliranja umesto da obavljaju svoje radne zadatke.

Sa nama možete biti sigurni

Apple proizvodi su visokog kvaliteta, traju mnogo godina i odlično izgledaju zahvaljujući vanvremenskom dizajnu. Ali šta ako se dogodi nešto neočekivano? Krađa, slučajna oštećenja, kvar nakon garantnog roka, u svakodnevnom i korporativnom poslovanju dešava se mnogo neočekivanih događaja. Prolivena kafa ili zaboravljeni računar u automobilu govore sami za sebe. Stoga ćemo za vas rado organizovati osiguranje od krađe i slučajnih oštećenja, eventualno produženu garanciju do 3 godine.

Zašto mi?

U današnje vreme jednu od ključnih aktivnosti za razvoj firmi i održavanje njihove pozicije na tržištu čini izbor odgovarajućeg poslovnog partnera. Pošto smo u potpunosti svesni ove činjenice, činimo sve što možemo da vam pomognemo u rešavanju i olakšavanju vašeg poslovanja, tako da se vi možete u potpunosti usredsrediti na rast svog preduzeća.

Šta vama donosi saradnja sa iSTYLE-om?

 • Snažno partnerstvo za razvoj vašeg poslovanja. Mi već više od 10 godina pomažemo korporativnim klijentima u rešavanju operativnih problema.
 • Ličnog prodajnog predstavnika sa brzim i individualnim pristupom koji odgovara vašim potrebama.
 • Stručnu pomoć u izboru proizvoda. Prema vašim potrebama ćemo pronaći najprikladnije rešenje sa najboljom mogućom cenom.
 • Kupovinu preko fakture sa mogućnošću pojedinačnog dogovora fleksibilnog roka, u skladu sa obimom narudžbe ili vrstom saradnje.
 • Prednost programa kupovine za zaposlene.

iSTYLE for business

Allow your employees to do their best.

macOS and iOS are designed to make employees feel comfortable and safe when they work. With their intuitive controls, they will be able to fulfil their duties more easily and quickly and work as best they can. The result will be a more efficient and effective company.

 • Who we are
 • Why Apple
 • What we do
 • Why choose us

Apple to Business

Apple products are made to reflect the needs of modern companies and organizations. They offer employees powerful solutions along with a representative design that underlines the image of a quality business partner.

With intuitive controls, products are easily deployed to small, medium and large companies, including corporations, where they are fully compatible with business systems and applications.

The popularity of the macOS and iOS platforms promote a smooth transition between systems also, as most employees already familiar with this environment.

Designed for any department

Apple products have the perfect design, intuitive control and the widest ecosystem of related applications. This makes them the best tool for any employee. Help your employees succeed in day-to-day operations and bring more value to your company.

Ready to use

Apple products work seamlessly with applications you use, such as Google G Suite or Misrbsoft Office. This allows your employees to conveniently switch between applications and work as they are accustomed to.

On all mobile platforms, Apple has the most applications you need for your business. Starting with business intelligence, billing, communication or measuring and recording efficiency.

You can easily customize your applications to fit your business needs and your business environment. Systems can also be integrated into back-end systems.

Safety first

Apple products are fundamentally ready for use with an out-of-the-box solution and application suite. This basic solution also includes system-wide protection from device security to applications to data protection.

With regular updates, including remote management assistance, you can be sure that you have secure products from a quality provider.

Easy to deploy, support and manage

Thanks to their compatibility, Apple products are fully integrated into your business without disrupting running processes in any way. Thanks to the Apple ecosystem, many applications can be extended to other Apple devices for faster access to important information and make decision making easier.

Costs and investments

Apple devices are built to last for years in your business. Due to the quality of products, they usually have the highest residual value of all products on the market. This makes it a convenient financial solution for any company. In addition, flexible financial leasing programs with iSTYLE as well as any repurchase we can make for your company make these products even more attractive.

Who we are

We are Apple's Premium Reseller with the longest tradition in the market. Our B2B department has been helping your businesses and organizations grow for over 10 years.

Our goal is to improve your business and help you focus on other important topics related to your business. By delivering quality hardware and its possible management, we make your business operation easier.

We will offer you experience

For more than 10 years of our existence, we have helped more than 100 corporations, where we continuously deliver long-term solutions, and more than 1,000 mid-market businesses to help with both delivery and integration.

What is important to us

Suggest for you an optimal solution or its possible options.

Help you complete the order process so that everything is fast, efficient and worry-free for you.

Provide support in early and later operations. You're not alone, if you choose us.

Contact

general

Vladimir Pantić

B2B Sales Manager


(+381) 62 800 40 46


v.pantic@istyle.rs

LinkedIn

Vladimir Nikolić

Vladimir Nikolić

B2B Sales Manager


(+381) 69 555 01 42


v.nikolic@istyle.rs

LinkedIn

general

Office

Generalni kontakt


(+381) 11 285 44 12


b2b@istyle.rs

LinkedIn

We will advise you over the phone

We care to show how to use Apple's systems the best possible way. Do not be afraid to ask us anytime, if you have a question. We are here to help. Only then will you learn to use all the amazing features of the Apple ecosystem without any restraint, and make your business easier. We, too, were beginners once.

We will train your employees

We will help your employees with trainings to rapidly adapt any new Apple product. We have certified instructors who will teach your managers how to effectively use Apple applications with each other, making it easier for them to work and make their day less difficult.

We can provide training both in our premises and internally.

We will select suitable products

Based on your business needs, we provide both the classic and special configurations you need for the right performance of your employees. The configurations can be combined according to the needs of individual work positions.

In addition to classic hardware, we will also provide accessories including cover glass, packaging and car chargers for specific conditions.

We'll take care of you

We are an authorized service provider for Apple products. We have a team of certified, experienced professional. As a result, we provide fast, high-quality service in case something unexpected happens to your Apple device. Two of our service centres have received the prestigious APASP award for 2019. (Apple Premium Authorized Service Provider) This award is only given to service centres that consistently ensure maximum customer satisfaction and offer the highest quality service.

We will take care of your device

With Mobile Device Management (MDM), we can help you set up and manage all iOS devices in your business in bulk. MDM enables your IT department to control the security and content of the devices your employees use. We will train your IT department to use MDM and assist you in initial setup.

We'll set up all the devices for you

To make the transition smooth, we're happy to set up the new Apple products for you so your employees can just unpack them and start using them right away. This will speed up operations and save time for your employees, who will not be stressed by the installation instead of performing their work duties.

You can be sure with us

Apple products are high quality, last many years and look great thanks to timeless design. But what if something unexpected happens? Theft, accidental damage, failure after the warranty period. There are many unexpected events happening in both daily and corporate operations. Spilled coffee or a forgotten computer in the car speaks for itself. Therefore, we will be happy to arrange for you theft and accidental damage insurance, possibly extended warranty for up to 3 years.

We will lend you our equipment

Not sure which device will work best for your company's actual operations? We understand your initial concerns about the unknown. Therefore, we give you the opportunity to test our equipment in the real conditions of your business operations. Your satisfaction and the right choice of products is our absolute priority.

Are you organizing a larger event and need a sufficient amount of equipment? Contact us. We lend the equipment you need.

Why us

For the development of companies and maintaining their position on the market today, one of the key activities is the selection of a suitable business partner. Being fully aware of this fact, we are doing our utmost to help you solve and facilitate your business operations so that you can fully focus on your business growth.

What does cooperation with iSTYLE bring to you?

 • A strong partnership for the development of your business. We have been helping corporate customers solve operational issues for over 10 years.
 • Personal Key Account Manager with fast and individual access to suit your needs.
 • Professional help with product selection. Based on your needs we will prepare the most suitable solution with the best possible price.
 • Purchase on invoice with the possibility of individual agreement of flexible due date, according to the order volume or type of cooperation.
 • Attractive financing options in the form of financial or operational leasing. Together we will help you to choose the appropriate form of financing, thanks to which you can reinvest your own capital into development or other necessary activities. We can help to cover costs from external sources up to 100% of the value of goods.
 • Benefit of Employee purchase program.