iSTYLE program lojalnosti

Kupuj u iSTYLE prodavnicama, sakupljaj bodove, a zatim ih
iskoristi prilikom kupovine bilo kog proizvoda.

Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost. Bodovi se obračunavaju na osnovu sledeće kalkulacije:

Apple počítače

Apple računari

3%

Apple iPad

Apple iPad

2%

Apple iPhone

Apple iPhone

1%

Příslušenství a služby

Apple dodaci

5%

Služby

iSTYLE usluge

10%

Navedeni procenat od ukupne sume koju si platio za određeni proizvod se konvertuje u bodove po principu 1:1, a zatim se broj bodova prebacuje na tvoju iSTYLE karticu. 1 bod iznosi 1 RSD (PDV je uključen u iznos). Bodovi se ne mogu konvertovati u gotovinu, već se mogu iskoristiti samo za umanjenje cene (popust).

Zašto se registrovati?

  • Posle svake kupovine proizvoda čija cena nije već snižena, procenat od kupovine ćemo dodati na tvoju karticu Wallet aplikacije, u obliku bodova.
  • Prikupljene bodove možeš iskoristiti već prilikom sledeće kupovine.
  • Nema plastičnih kartica. Stanje bodova uvek možeš pratiti u Wallet aplikaciji na tvom iPhone-u.
  • Iskoristi prednost programa lojalnosti i osim popusta, budi prvi koji će biti obavešten o novim promocijama i akcijama.

Kako se registrovati?

1. Za program lojalnosti se možeš registrovati u bilo kojoj iSTYLE prodavnici. Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno se obrati našem osoblju.

2. Nagon toga ćemo ti poslati mejl kojim potvrđujemo registraciju.

3. Ubrzo nakon potvrde ćeš putem mejla dobiti karticu u elektronskoj formi. Dodaj je u Wallet aplikaciju na tvom iPhone-u.

4. Od tog momenta će u tvojoj iPhone Wallet aplikaciji biti vidljiv sakupljen broj bodova i specifičan iSTYLE kod. Prikupljene bodove možeš proveriti i u našim maloprodajnim objektima.

Dodatne informacije

Poseti bilo koji iSTYLE maloprodajni objekat i prijavi se za program lojalnosti. Odmah nakon prijave ćemo ti poslati potvrdni mejl. Nekoliko minuta nakon tvoje potvrde dobićeš karticu lojalnosti u elektronskoj formi, a posle toga je potrebno samo da je dodaš u Wallet aplikaciju na tvom iPhone-u.

Stanje bodova možeš proveriti u Wallet aplikaciji, a možeš i da se raspitaš u nekom od naših maloprodajnih objekata.

Karticu priloži na uvid našim prodavcima. Zapamti, bodovi se mogu iskoristiti za do 50% vrednosti tvoje kupovine (npr. proizvod vrednosti 1.000 RSD možeš da platiš u maksimalnom iznosu od 500 RSD u bodovima). Bodove ne možeš iskoristiti za kupovinu u našoj internet prodavnici.

Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda u nekom od naših maloprodajnih objekata, za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost.

Prilikom jedne transakcije je moguće ili prikupiti bodove ili ih iskoristiti za popust. Nije moguća kombinacija prikupljanja bodova i popusta istovremeno.

Bodovi važe tačno godinu dana od datuma kupovine. Tri meseca pre isteka bodova ćemo ti poslati obaveštenje putem mejla.

Piši nam na store@istyle.rs i rado ćemo ti pomoći.