Pridruži se iSTYLE Programu lojalnosti!

Očekuju te razni popusti i ugodnosti!

Pridruži se iSTYLE Programu lojalnosti i očekuju te ponude napravljene specijalno za tebe, najnovije vesti i ekskluzivni kuponi. Sakupljaj bodove nakon svake porudžbine i uživaj u bržem procesu kupovine.

Pridruži nam se!

Personalizovane ponude

Najnovije vesti

Ekskluzivni kuponi

Bodovi nakon svake kupovine

Digitalna kartica

Brži proces kupovine

Bodovi nakon svake kupovine*


Mac

1%

iPad

1%

iPhone

1%

Apple Watch

1%

Dodaci

5%

Kako funkcioniše?

Kada se pridružiš iSTYLE Programu lojalnosti počećeš da dobijaš bodove nakon svake kupovine. Bodove možeš da iskoristiš već prilikom sledeće kupovine ili ih sačuvaj* kako bi dobio veći popust prilikom neke sledeće kupovine. Izbor je tvoj.

Registruj se

Prijavi se online ili poseti bilo koji iSTYLE maloprodajni objekat i prijavi se za Program lojalnosti. Odmah nakon prijave ćemo ti poslati potvrdni mejl.

Napravi porudžbinu

Izaberi bilo koji način plaćanja.

Zaradi bodove, uživaj u pogodnostima

Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost.

Ako si već član iSTYLE Programa lojalnosti, broj bodova možeš da proveriš na svom profilu.

Kako da iskoristiš bodove?

Jednostavno je, samo prati korake ispod.

Online
U prodavnici

Uloguj se na tvoj
nalog

Dodaj proizvod koji želiš
u korpu

Izaberi koliko bodova
želiš da iskoristiš

Dodatne informacije

Kako da se prijavim?
Prijavi se online ili poseti bilo koji iSTYLE maloprodajni objekat i prijavi se za Program lojalnosti. Odmah nakon prijave ćemo ti poslati potvrdni mejl. Nekoliko minuta nakon tvoje potvrde dobićeš karticu lojalnosti u elektronskoj formi, a posle toga je potrebno samo da je dodaš u Wallet aplikaciju na tvom iPhone-u.
Kako mogu da proverim stanje bodova?
Stanje bodova možeš proveriti u Wallet aplikaciji, na tvom korisničkom nalogu, a možeš i da se raspitaš u nekom od naših maloprodajnih objekata.
Kako da iskoristim bodove?
Online - u okviru korpe klikni na link "Iskoristi bodove". U polje unesi broj bodova koje želiš da iskoristiš, a zatim klikni na dugme "Iskoristi". Broj bodova koji uneseš će automatski biti oduzet od početne vrednosti izražene u korpi.

U prodavnici - karticu priloži na uvid našim prodavcima.

Zapamti, bodovi se mogu iskoristiti za do 50 % vrednosti tvoje kupovine (npr. proizvod vrednosti 1.000 RSD možeš da platiš u maksimalnom iznosu od 500 RSD u bodovima).
Da li dobijam bodove za svaku kupovinu?
Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda, za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost.
Da li mogu istovremeno da dobijem i iskoristim bodove?
Prilikom jedne transakcije je moguće ili prikupiti bodove ili ih iskoristiti za popust. Nije moguća kombinacija prikupljanja bodova i popusta istovremeno.
Koliko dugo bodovi važe?
Bodovi važe tačno godinu dana od datuma kupovine. Tri meseca pre isteka bodova ćemo ti poslati obaveštenje putem mejla.
Šta uraditi ukoliko se pojavi nepravilnost u obračunu bodova?
Piši nam na store@istyle.rs i rado ćemo ti pomoći.