Zaštitne naočare

Zaštiti svoje oči

naočarima protiv plavog svetla.

"
Barner je B-corp sertifikovana kompanija, što znači da su deo pokreta kompanija koje se ne trude da budu najbolje na svetu, već da budu najbolje za svet.

Zašto Barner naočare?

+ Poboljšan kvalitet sna

+ Umanjen napor očiju

+ Manje glavobolja i migrena

+ Poboljšano opšte zdravlje

Zanima me >

"
Sa sedištem u Barseloni, gradu snova, Barner vodi jasnu politiku razvoja digitalne generacije pružanjem funkcionalnih, kreativnih i prelepo dizajniranih proizvoda.

DALSTON

Ovaj urbani, energični distrikt severno od Londona je mesto koje naseljavaju kul klinci, pa je Barner odlučio da ovaj stil naočara nazove po ovom sjajnom gradu u Engleskoj.

Ovaj stil karakterišu pravougaoni okviri i pomalo štreberski izgled, i ove zaštitne naočare dolaze u različitim bojama.

LE MARAIS

Le Marais, jedan od najstarijih distrikta prestonice Francuske, kog karakteriše njegova raznobojna i kulturološka ponuda, poslužio je kao inspiracija za ove okvire.

Ove naočare koje blokiraju plavu svetlost se proizvode u uglađenom, zaobljenom obliku.

CHAMBERÍ

Ako voliš kombinaciju tradicije i modernog, pravo mesto za to je Chamberi. Chamberi je očaravajuće, popularno gradsko jezgro u prestonici Španije i bio je inspiracija za ovaj stil naočara.

Ovaj stil je moderan i diskretan – savršen za one koji žele malo elegancije.

SOLAR CLIP-ON

Dostupni za sve okvire iz kolekcije Chroma Collection, Clip-On dodaci za sunce predstavljaju savršene dodatke za tvoje Barner naočare. Lako se postavljaju, staju u neoprensku torbicu i pružaju dobar izgled i zaštitu koja ti je potrebna nakon posla.