Beats Fit Pro True Wireless Earbuds - Sage Grey

SKU
MK2J3ZM/A
 

Dostupnost

Dodatni Beats proizvodi

Beats Studio Buds
Beats Studio Buds
26.690 RSD

Na stanju

Beats Solo Buds
Beats Solo Buds
12.690 RSD

Na stanju

Beats Fit Pro
Beats Fit Pro
35.190 RSD

Na stanju

Beats Studio Buds +
Beats Studio Buds +
28.290 RSD

Na stanju

Beats Solo 3
Beats Solo 3
32.490 RSD

Na stanju

Beats Flex
Beats Flex
12.690 RSD

Na stanju

Beats Solo 4
Beats Solo 4
32.490 RSD

Na stanju

Beats Studio Pro
Beats Studio Pro
54.690 RSD

Na stanju

OPIS

Dizajnirane za udobnost

Beats Fit Pro poseduje udobne vrhove koji se prilagođavaju obliku tvojih ušiju. Univerzalni dizajn je testiran od strane različitih sportista, pa možeš biti siguran da će biti na mestu i kroz radne dane i kroz naporne vežbe u teretani. Zahvaljujući rupicama koje oslobađaju pritisak ove slušalice možeš da nosiš celi dan.

Tri različite veličine mekih silikonskih vrhova su tu da pronađeš baš pravu veličinu za sebe. Fit test za Apple i Android uređaje osigurava savršeno pristajanje i zvučni vakum za optimalne performanse.

Okruži se zvukom

Beats Fit Pro su napravljene da pruže moćan i dubok zvuk putem specifične akustične platforme koja te prati tokom tvojih dnevnih aktivnosti. Beats dvodelni dijafragmni drajver se nalazi u dvoprostornom kućištu, što dovodi do čistog zvuka za stereo razdvajanjem. Napredni digitalni procesor optimizuje audio performanse za jačinu i jasnoću, dok istovremeno osigurava poništavanje buke.

Beats Fit Pro podržavaju prostorni zvuk (Spatial Audio) sa dinamičkim praćenjem glave za potpuno uživanje u muzici, filmovima i video igricama. Dinamičko praćenje glave koristi žiroskope i brzinomere da prilagodi zvuk pokretima tvoje glave kako bi pružile multidimenziono iskustvo koje ti daje osećaj kao da se nalaziš u njemu.

Čuješ ono što je bitno

Sa dva različita načina slušanja, ti si uvek u kontroli šta čuješ. Potpuno prilagodljivo aktivno poništavanje buke (ANC) koristi zvučnu kalibraciju u stvarnom vremenu za stalno praćenje neželjenih spoljni zvukova i optimizovanje kvaliteta zvuka. Kada poželiš da pratiš šta se dešava oko tebe, lako možeš da se prebaciš na propusni (Transparency) način rada. Spoljni mikrofoni prate zvukove iz okruženja oko tebe kako bi ih mešali sa tvojom muzikom. Sada si u mogućnosti da uvek biraš našin slušanja muzike u skladu sa tvojim potrebama.

Opremljene sa Apple H1 čipom

Zahvaljujući Apple H1 čipu, Beats Fit Pro su spremne da budu uz tebe tokom celog dana. Jednim pritiskom možeš da ih upariš sa svim tvojim Apple uređajima. Ako koristiš više uređaja, automatsko prebacivanje prebaci zvuk na uređaj koji koristiš u tom trenutku. Audio deljenje sa drugim parom Beats ili Apple AirPods slušalica znači da jednostavno možeš da deliš tvoju omiljenu muziku sa svim tvojim prijateljima.

Za celi dan

Ove slušalice pružaju do 6 sati rada, sa dodatnih 18 sati uz kućište za punjenje. To znači da Beats Fit Pro daju do 24 sata sveukupnog rada sa jednim punjenjem. Ako isključiš aktivno poništavanje buke (ANC) ili propusni (Transparency) način rada, dobićeš do 7 sati rada. Ako ti hitno trebaju, 5 minuta brzog punjenja pruža do 1 sata rada kada je baterija skoro prazna.

Jasno i glasno

Sa ugrađenim brzinomerom i Bluetooth tehnologijom prve klase, Bits Fit Pro mogu da prepoznaju kada razgovaraš kako bi ti pomogle da zvučiš što je bolje moguće. Dva usmerena mikrofona prepoznaju tvoj glas, dok digitalni procesor blokira spoljnu buku i vetar, kako bi tvoj glas bio čist i jasan.

Radi i sa Androidom

Beats Fit Pro se lako povezuju sa Android uređajima putem Bluetooth tehnologije. Uz Beats aplikaciju za Android dobićeš dodatne mogućnosti poput uparivanja jednim dodirom, podešavanja kontrola, uvida u bateriju, ažuriranja firmvera i test pristajanja kako bi ti slušalice zvučale što bolje i bile što udobnije za nošenje.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Beats
EAN
194252484630
Boja
Sage Gray
Povezivanje
Bluetooth
Tip slušalica
In-Ear slušalice
MagSafe
No
Boja
Siva
Naziv
Fit Pro
Proizvođač
Beats
Vrsta
Slušalice
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iSTYLE Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd

DEKLARACIJA