Beats Studio Buds - Sunset Pink

SKU
MMT83ZM/A
 

Ovaj proizvod više nije dostupan, izaberite neki od sličnih proizvoda.

Slični proizvodi

AirPods
AirPods
Nova cena 19.900 RSD
Regular Price 23.690 RSD

Na stanju

Apple AirPods Pro2 with MagSafe Case (USB-C)
Apple AirPods Pro2 with MagSafe Case (USB-C)
41.690 RSD

Na stanju

AirPods (3. gen) sa Lightning kutijicom za punjenje
AirPods (3. gen) sa Lightning kutijicom za punjenje
29.690 RSD

Na stanju

AirPods (3. gen) sa MagSafe kutijicom za punjenje
AirPods (3. gen) sa MagSafe kutijicom za punjenje
31.190 RSD

Na stanju

Apple EarPods (Lightning)
Apple EarPods (Lightning)
2.890 RSD

Na stanju

AirPods Max
AirPods Max
86.490 RSD

Na stanju

Apple EarPods (USB-C)
Apple EarPods (USB-C)
2.890 RSD

Na stanju

Apple EarPods (3,5mm)
Apple EarPods (3,5mm)
2.890 RSD

Na stanju

OPIS

Vođene premium zvukom

Beats Studio Buds su zamišljene da pruže potpuno iskustvo slušanja muzike. U skladu sa tim, one pružaju moćan i balansiran zvuk u kompaktnom pakovanju. One poseduju drajver iz dva elementa koji se nalazi u dvokomornom kućištu, što dovodi do čistog zvuka sa fenomenalno odvojenim stereo zvukom. Napredni digitalni procesor optimizuje audio performanse za jačinu i čistoću zvuka, dok istovremeno aktivno ograničava buku iz tvog okruženja. Kao rezulatat, ove slušalice pružaju imersivni zvuk koji prenosi emociju muzike od zvučnika do uha, što ti omogućava da ih koristiš tokom celog dana.

Upravljaj zvukom

Ove slušalice imaju dva načina rada, pa si u potpunoj kontoroli nad zvukom koji dolazi iz njih. Active Noise Cancellation (ANC) bez prestanka blokira neželjene spoljne zvukove koristeći filter koji se automatski adaptira u zavisnosti od okoline u kojoj se nalaziš. Kada poželiš da čujes svet oko sebe, jednim pritiskom dugmeta prebaci se na Transparency režim rada. U Transparency režimu rada eksterno postavljeni mikrofoni mešaju zvukove okoline sa muzikom koju slušaš, kako bi pružile prirodno, aktivno iskustvo.

Produži dan

Beats Studio Buds pružaju do 8 sati rada, a možeš da ih dva puta napuniš putem njihove kutijice za punjenje pre nego što budeš trebao da ih povežeš sa strujnim adapterom. To znači da Beats Studio Buds možes da koristiš do čak 24 sata bez prestanka. Ako koristiš ANC ili Transperency režim rada, dobijaš čak do 5 sati aktivnog slušanja. Ako ti zatreba još više vremena za slušanje muzke, pet minuta brzog punjenja obezbeđuje jedan sat korišćenja, čak iako ti je baterija pri kraju. To je tvoja bežična sloboda.

Prilagodi veličinu

Sa 3 veličine silikonskih uložaka (Male, srednje i velike), možeš prilagoditi slušalice sebi i napraviti akustičnu barijeru za još bolje uživanje u muzici. Sve tri opcije obezbeđuju udobnost, stabilnost i samopouzdanje, bez ispadanja slušalica. Beats Studio Buds sa svojim uglađenim dizajnom su napravljene tako da svima odgovaraju. Kutijicu za punjenje možes nositi svuda sa sobom, a kompaktni dizajn omogućava ti da je staviš u džep ili torbu. Što je još bolje, same slušalice poseduju IPX4 ocenu otpornost protiv znojenja i prskanja.

Ostani povezan

Uz Bluetooth® tehnologije prve klase, Beats Studio Buds nude ti prošireni bežični domet sa manje prekidanja zvuka. Dvosmerni zvučnici ciljaju tvoj glas i filtiriraju vetar i spoljašnje zvukove za kvalitetne pozive i čistoću zvuka. Kontrolama koje se nalaze na slušalicama možeš da upravljaš muzikom i pozivima. Takođe možeš da podesiš Press and Hold funkciju da uključuje ANC ili virtuelnog asistenta poput Siri ili GA.

Kompatibilan sa Apple i Android uređajima

Beats Studio Buds se uparuju uz pomoć jednog klika sa Apple ili Android uređajima i lako se povezuju preko Bluetooth-a. Sa Beats aplikacijom za Android uređaje dobijaš opcije kao što su virutuelne kontrole, provera statusa uređaja (npr. nivo baterije) i ažuiriranje firmvera. Apple uređaji poseduju te opcije bez potrebe za instaliranjem aplikacije. Aktiviraj Siri bez upotrebe ruku tako što što ćeš reći “Hey Siri”. USB-C punjač pruža jednostavno rešenje za punjenje uređaja.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Beats by Dr. Dre
EAN
194253194422
Boja
Sunset Pink
Povezivanje
Bluetooth
Tip slušalica
In-Ear slušalice
MagSafe
No
Naziv
Studio Buds
Proizvođač
Apple
Vrsta
Bežične slušalice
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4 Beograd

DEKLARACIJA