Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe

SKU
MPU73ZM/A
 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >

Dostupnost

DETALJI

Tanka, lagana i laka za korišćenje - ova Apple dizajnirana maskica u svoj lepoti prikazuje brilijantne boje iPhone 14 Pro Max, dok mu pruža dodatnu zaštitu.

Napravljena je od mešavine providnog polikarbonata i felksibilnih materijala, pa savršeno naleže na dugmiće i laka je za korišćenje. Premaz otporan na ogrebotine je nanet sa obe strane maskice. Svi materijali su optimizovani da smanje požućivanje tokom vremena.

Ona poseduje ugrađene magnete koji se savršeno poravnavaju sa iPhone 14 Pro Max, pa je samo iskustvo postavljanja i skidanja ove maskice magično - svaki put. Magneti čine bežično punjenje bržim i jednostavnijim nego ikad pre. Kada dođe vreme da puniš svoj iPhone, ovu maskicu ne moraš da skidaš - dovoljno je samo da iPhone približiš MagSafe punjaču ili ga položiš na bilo koji Qi sertifikovani bežični punjač.

Poput svake Apple dizajnirane maskice, ona prolazi kroz hiljade i hiljade sati testiranja tokom procesa dizajna i proizvodnje, pa ne samo da izgleda super, već je napravljena da zaštiti tvoj iPhone od ogrebotina i padova.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
EAN
194253417019
Boja
Clear / Transparent
Model
iPhone cases - Apple
Boja
Providna
Materijal
Plastika
MagSafe
Yes
Vrsta
Maskica
iPhone kompatibilnost
iPhone 14 Pro Max
Naziv
Clear Case with MagSafe
Proizvođač
Apple
Vrsta
Maskica
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4 Beograd

DEKLARACIJA