iPod touch

SKU
conf-ipod-touch-rs
 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >
Ovaj proizvod više nije dostupan, izaberite neki od sličnih proizvoda.

DETALJI

Tvoja muzika
ide sa tobom.

Sa iPod-om touch svoju kompletnu muzičku kolekciju možeš strpati u džep. iTunes Store ti stavlja na raspolaganje najveći muzički katalog na svetu pa svoj iPod touch možeš napuniti omiljenim pesmama1. A sa iCloud-om je sve što kupiš u iTunes Store-u besplatno i automatski dostupno na svim tvojim uređajima.

Više snage za igru.

A10 Fusion čip pretvara iPod touch u pravu zver za igranje. Sve je brže, detaljnije i realističnije nego ikad.

Čip A10 Fusion

A10 Fusion čip novom iPod-u touch daje dvostruko brže performanse3, tri puta bržu grafiku2i sjajnu autonomiju baterije. Ima svu snagu potrebnu za proširenu stvarnost i aplikacije, a sve što radiš brže je i tečnije.

Do

2x

brže performanse

Do

3x

bolja grafika

Podrška za

AR

igre

4-inčni Retina ekran

iPod touch je savršen za gledanje fotki i video zapisa, pisanje poruka i još mnogo toga. Sve izgleda oštro, živopisno i realistično. A sa težinom od samo 88g i debljinom od 6.1 mm, možeš ga poneti bilo gde.

Apple Arcade

Apple Arcade je gaming platforma sa više od 100 revolucionarnih novih igara u kojima možeš uživati u online i offline modu, bez reklama ili in-app kupovine. To je tvoja prenosna, privatna igraonica. Stiže krajem godine.

Proširena stvarnost. Zabava je prerasla ekran.

Sa svojim iPod-om touch sada možeš zaroniti u proširenu stvarnost. Drži svemir na dlanu, napuni dvorište virtuelnim čudovištima ili pretvori svoj sto u arenu za borbene robote i pozovi svoje prijatelje na dvoboj.

iOS 12 je najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu.

iOS pretvara iPod touch u neverovatno moćan uređaj. Donosi ti milione aplikacija i igara dostupnih u App Store-u, mnoštvo kreativnih i zabavnih načina da ostaneš u kontaktu sa prijateljima i napredne tehnologije koje štite tvoju privatnost.

Poruke

Možeš slati besplatne poruke putem Wi Fi mreže na bilo koji iPod touch, iPhone, iPad ili Mac i dodatno ih personalizovati animiranim tekstualnim efektima, zabavnim nalepnicama i još mnogo toga. Možeš deliti linkove i lokacije, dati ime grupnom chatu, utišati razgovor ili ga napustiti kad god želiš.

Grupni FaceTime

Sada možeš uspostaviti FaceTime video ili audio poziv sa do 32 prijatelja istovremeno.3 Slika korisnika koji govori se automatski povećava pa ćeš uvek znati ko ima reč. Grupni poziv možeš pokrenuti direktno iz grupnog razgovora u Messages.

Screen Time

Aplikacije nam pomažu da napravimo toliko čudesnih stvari da ponekad možemo izgubiti pojam o vremenu koje izgubimo na to. Screen Time funkcija ti pruža bolji uvid u vreme koje ti i tvoja deca provedete surfujući i koristeći aplikacije.

App Store

Kreativnost, učenje, igre, posao: sa aplikacijama ćeš još više uživati u onome što svakodnevno radiš. App Store je idealno mesto za otkrivanje novih aplikacija koje ti omogućuju da se onome što voliš posvetiš kao nikada do sada.

Dodaci

Ide sa svime.

Bez obzira da li je u pitanju par slušalica ili bežični zvučnik koji celu sobu može pretvoriti u muzički studio, postoji savršen dodatak za tvoj iPod touch.

Dodaci za iPod >

Apple AirPods

Kupi >

Beats Studio3

Kupi >

Beats Pill+

Kupi >
  1. Dostupnog prostora ima manje, i njegova veličina zavisi od niza faktora. Standardna konfiguracija zauzima približno 10 do 12 GB (uključujući iOS i predinstalirane aplikacije), u zavisnosti od modela i podešavanja. Predinstalirane aplikacije zauzimaju oko 4 GB, a možeš ih izbrisati i vratiti.
  2. U poređenju sa iPod-om touch prethodne generacije.
  3. Za uspostavljanje FaceTime poziva i pozivaoc, kao i primalac poziva moraju imati uređaj koji podržava FaceTime i Wi Fi vezu.
  4. Neke funkcije možda nisu dostupne u svim zemljama ili područjima. Pogledaj ceo spisak.

    Dostupnost i cene aplikacija su podložne promenama.

    Neke prikazane aplikacije sa proširenom stvarnošću možda neće biti dostupne u svim područjima i na svim jezicima.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
Prethodna generacija
No
Kapacitet
32 GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199136137
Model
32GB
Boja
(PRODUCT)RED
Kapacitet
32 GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199135444
Model
32GB
Boja
Blue
Kapacitet
32 GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199135901
Model
32GB
Boja
Space Gray
Kapacitet
32 GB
Kapacitet
32GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199135673
Model
32GB
Boja
Silver
Kapacitet
32 GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199135215
Model
32GB
Boja
Gold
Kapacitet
32 GB
Proizvođač
Apple
Težina
0.2150
EAN
190199134980
Model
32GB
Boja
Matte Pink
Kapacitet
32 GB

DEKLARACIJA