LG 24 inch UltraFine 4K UHD IPS Monitor with macOS Compatibility

SKU
24MD4KL
 

Dostupnost

Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 5.000 RSD.

DETALJI

UltraFine 4K Monitor

LG UltraFine 4K UHD IPS LED Monitor veličine 24", komptibilan sa svim macOS uređajima.

Optimizovane boje za Mac računare

LG 24MD4KL pruža zapanjujući UHD displej sa preko 8 miliona piksela. Ovaj UHD monitor pruža konstantnu 4K rezoluciju, bez obzira da li edituješ slike ili gledaš neki film.

Bogatije boje, bolja osvetljenost

Sa podrškom za DCI-P3 & 500 nita osvetljenosti, LG UltraFine™ 4K Display prikazuje neverovatno oštar tekst i živopisne slike sa širokim rasponom boja.

Moćni i korisni ulazi

LG UltraFine™ 4K Display sa Thunderbolt™ 3 ulazom podržava 4K povezivanje sa Mac radnim stanicama, kao i punjenje jačine do 85W, bez dodatnog kabla za napajanje.

4K povezivanje

Napravi radnu stanicu sa dva monitora tako što ćeš Thunderbolt™ 3 kablom povezati dva 4k LG displeja i jedan Mac računar.

Fleksibilno i stabilno

Optimalnu udobnost u radu možeš da osiguraš sa fleksibilnim stalkom kom lako možeš da menjaš visinu i nagib, a možeš i jednostavno da ga montiraš na VESA držač.

Kompatibilan sa svim Mac računarima

Thunderbolt™ 3 ulazi na 24MD4KL monitorima su u potpunosti kompatibilni sa svim Mac računarima koji imaju Thunderbolt™ 3 i USB Type-C™ ulaz. Dodatni USB Type-C™ ulazi nude povezivanje i napajanje sa svim kompatibilnim uređajima i dodacima.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
LG
Prethodna generacija
No
Boja
Black
Rezolucija
3840 x 2160
Ugao gledanja
178º(R/L), 178º(U/D)
Viewing angle
178º(R/L), 178º(U/D)