Next One Tempered Glass za iPhone 15 Pro Max

SKU
IPH-15PROMAX-TMP
 

Dostupnost

OPIS

NEXT ONE zaštita za displej od kaljenog stakla je lagana, ali tvrda. Jednostavna, ali pouzdana. Ne moraš da brineš ni o otiscima prstiju na displeju tvog iPhone-a.

Precizne konture i izrezi: precizne, laserski isečene dimenzije pružaju maksimalnu zaštitu displeju tvog iPhone-a.

Savršeno prijanjanje bez mehurića: jedinstvena svojstva lepka obezbeđuju lako lepljenje bez mehurića, što omogućava da se zaštita za staklo savršeno prilagodi tvom iPhone-u. Oleofobni nano premaz je jonizovan srebrom što znači da je otporan na otiske prstiju, prljavštinu i odbija ulja i masnoće. Jasna i transparentna rezolucija ekrana pruža vizuelni užitak za oči. Maksimalni odziv na dodir. Dizajn prilagođen kućištu.

Lako se instalira: instalacija ne predstavlja problem čak i neiskusnim korisnicima. Dolazi sa besplatnim setom dodataka za postavljanje. Lako se nanosi sa Premium kompletom za ugradnju u 5 koraka.

Kaljeno staklo otporno na lomljenje i ogrebotine: ovo zaštitno staklo je napravljeno posebno sa iPhone i štiti ga zahvaljujući 9H stepenu tvrdoće. Kaljeno staklo pruža savršenu zaštitu displeju tvog uređaja u slučaju pada. On efikasno štiti tvoj iPhone od oštrih predmeta kao što su ključevi, noževi, novčići itd.

Izdržljivost: providno, precizno prijanjajuće zaštitno staklo ima izuzetnu izdržljivost sa potpunim prianjanjem uz ivice. Savršen poklon za sve ljubitelje Apple proizvoda.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
NEXT ONE
EAN
6427157005551
Boja
Transparent
Materijal
Kaljeno staklo
MagSafe
No
Vrsta
Zaštita za staklo
Screen Protector Type
Transparent
iPhone kompatibilnost
iPhone 15 Pro Max
Naziv
Next One Tempered Glass
Proizvođač
Next One
Vrsta
Zaštitno staklo
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iSTYLE Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA