[OTVOREN PROIZVOD] iPad Air Wi-Fi 64GB - Silver

SKU
R_3F561HC/A

 O otvorenim proizvodima

Ukoliko želiš da kupiš otvoreni proizvod, trebalo bi da znaš:

 1. Proizvod je otvoren
 2. Proizvod ima godinu dana garancije
 3. Proizvod je aktiviran u svrhe demonstracije - korišćen
 4. Postoji mogućnost da proizvod ne dolazi sa kablom i/ili adapterom za struju. Raspitaj se u prodavnici za više detalja

Otvoren proizvod ne možeš kupiti putem iSTYLE online prodavnice. Otvoren proizvod možeš lično kupiti u iSTYLE poslovnici u kojoj se fizički nalazi. Postoji mogućnost da proizvod ne dolazi sa kablom i/ili adapterom za struju. Raspitaj se u prodavnici za više informacija. Gde se proizvod nalazi možeš proveriti tako što ćeš kliknuti na polje "Gde je na stanju?" sa desne strane stranice (ako koristiš računar) ili povlačenjem prsta na dole (ako koristiš pametni telefon ili tablet). Poseti nas ako imaš dodatna pitanja, ili nam pošalji mail.

 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >

Dostupnost

Otvoreni proizvodi
Saznaj više >
Staro za novo
Saznaj više >

DETALJI

iPad Air je neverovatno tanak, lagan i efikasan. Njegov A12 Bionic čip je sposoban za mašinsko učenje u realnom vremenu, što ga čini potpuno drugačijim od bilo čega. Obrađujte fotografije, igrajte najzahtevnije igrice ili se udubite u proširenu stvarnost. Zahvaljujući True Tone displeju veličine 10,5 inča, sadržaj je jasno vidljiv u svim svetlosnim uslovima. Pored toga, kompatibilan je sa Apple Pencil-om prve generacije, a možete ga povezati i sa Smart Keyboard-om. Ima pozadinsku kameru od 8 megapiksela i FaceTime HD kameru od 7 megapiksela. Koristi identifikaciju zasnovanu na Touch ID-u. Sa celodnevnim trajanjem baterije, brzim Wi-Fi i 4G / LTE-naprednim povezivanjem i više od milion iPad aplikacija koje možete preuzeti sa App Store-a, iPad Air je spreman za svaki zadatak bilo kada, bilo gde.

 • Retina displej veličine 10,5 inča, sa True Tone tehnologijom i širokim rasponom boja
 • A12 Bionic čip
 • Touch ID senzor otiska prsta
 • Zadnja kamera od 8 megapiksela i prednja FaceTime HD kamera od 7 megapiksela
 • Stereo zvučnici
 • 802.11ac Wi-Fi; 4G / LTE-Advanced mobilna internet veza
 • Trajanje baterije do 10 sati
 • Konektor za punjenje i priključivanje dodatne opreme
 • iOS 12 Sistem sa grupnim FaceTime i Screen Time pozivima, i AR iskustvom

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Apple
Prethodna generacija
No
Displej
11 inča (27,94 cm)