[OTVOREN PROIZVOD] Beats Studio Buds - White

SKU
R_MJ4Y3ZM/A

 O otvorenim proizvodima

Ukoliko želiš da kupiš otvoreni proizvod, trebalo bi da znaš:

  1. Proizvod je otvoren
  2. Proizvod ima godinu dana garancije
  3. Proizvod je aktiviran u svrhe demonstracije - korišćen
  4. Postoji mogućnost da proizvod ne dolazi sa kablom i/ili adapterom za struju. Raspitaj se u prodavnici za više detalja

Otvoren proizvod ne možeš kupiti putem iSTYLE online prodavnice. Otvoren proizvod možeš lično kupiti u iSTYLE poslovnici u kojoj se fizički nalazi. Postoji mogućnost da proizvod ne dolazi sa kablom i/ili adapterom za struju. Raspitaj se u prodavnici za više informacija. Gde se proizvod nalazi možeš proveriti tako što ćeš kliknuti na polje "Gde je na stanju?" sa desne strane stranice (ako koristiš računar) ili povlačenjem prsta na dole (ako koristiš pametni telefon ili tablet). Poseti nas ako imaš dodatna pitanja, ili nam pošalji mail.

 
Nudimo mogućnost plaćanja na rate Saznaj više >
Ovaj proizvod više nije dostupan, izaberite neki od sličnih proizvoda.

Slični proizvodi

Apple AirPods
Apple AirPods
Nova cena 19.900 RSD
Regular Price 22.990 RSD

Na stanju

AirPods Pro sa MagSafe kutijicom za punjenje
AirPods Pro sa MagSafe kutijicom za punjenje
Nova cena 33.900 RSD
Regular Price 42.690 RSD

Na stanju

AirPods 3 gen.
AirPods 3 gen.
30.590 RSD

Na stanju

Beats Studio Buds
Beats Studio Buds
22.790 RSD

Na stanju

JBL Tune 510BT
JBL Tune 510BT
6.200 RSD

Na stanju

Beats Studio Buds - Black
Beats Studio Buds - Black
22.800 RSD

Na stanju

Beats Flex
Beats Flex
10.290 RSD

Na stanju

Beats Studio Buds - White
Beats Studio Buds - White
22.800 RSD

Na stanju

DETALJI

Vođene premium zvukom

Beats Studio Buds su zamišljene da pruže potpuno iskustvo slušanja muzike. U skladu sa tim, one pružaju moćan i balansiran zvuk u kompaktnom pakovanju. One poseduju drajver iz dva elementa koji se nalazi u dvokomornom kućištu, što dovodi do čistog zvuka sa fenomenalno odvojenim stereo zvukom. Napredni digitalni procesor optimizuje audio performanse za jačinu i čistoću zvuka, dok istovremeno aktivno ograničava buku iz tvog okruženja. Kao rezulatat, ove slušalice pružaju imersivni zvuk koji prenosi emociju muzike od zvučnika do uha, što ti omogućava da ih koristiš tokom celog dana.

Upravljaj zvukom

Ove slušalice imaju dva načina rada, pa si u potpunoj kontoroli nad zvukom koji dolazi iz njih. Active Noise Cancellation (ANC) bez prestanka blokira neželjene spoljne zvukove koristeći filter koji se automatski adaptira u zavisnosti od okoline u kojoj se nalaziš. Kada poželiš da čujes svet oko sebe, jednim pritiskom dugmeta prebaci se na Transparency režim rada. U Transparency režimu rada eksterno postavljeni mikrofoni mešaju zvukove okoline sa muzikom koju slušaš, kako bi pružile prirodno, aktivno iskustvo.

Produži dan

Beats Studio Buds pružaju do 8 sati rada, a možeš da ih dva puta napuniš putem njihove kutijice za punjenje pre nego što budeš trebao da ih povežeš sa strujnim adapterom. To znači da Beats Studio Buds možes da koristiš do čak 24 sata bez prestanka. Ako koristiš ANC ili Transperency režim rada, dobijaš čak do 5 sati aktivnog slušanja. Ako ti zatreba još više vremena za slušanje muzke, pet minuta brzog punjenja obezbeđuje jedan sat korišćenja, čak iako ti je baterija pri kraju. To je tvoja bežična sloboda.

Prilagodi veličinu

Sa 3 veličine silikonskih uložaka (Male, srednje i velike), možeš prilagoditi slušalice sebi i napraviti akustičnu barijeru za još bolje uživanje u muzici. Sve tri opcije obezbeđuju udobnost, stabilnost i samopouzdanje, bez ispadanja slušalica. Beats Studio Buds sa svojim uglađenim dizajnom su napravljene tako da svima odgovaraju. Kutijicu za punjenje možes nositi svuda sa sobom, a kompaktni dizajn omogućava ti da je staviš u džep ili torbu. Što je još bolje, same slušalice poseduju IPX4 ocenu otpornost protiv znojenja i prskanja.

Ostani povezan

Uz Bluetooth® tehnologije prve klase, Beats Studio Buds nude ti prošireni bežični domet sa manje prekidanja zvuka. Dvosmerni zvučnici ciljaju tvoj glas i filtiriraju vetar i spoljašnje zvukove za kvalitetne pozive i čistoću zvuka. Kontrolama koje se nalaze na slušalicama možeš da upravljaš muzikom i pozivima. Takođe možeš da podesiš Press and Hold funkciju da uključuje ANC ili virtuelnog asistenta poput Siri ili GA.

Kompatibilan sa Apple i Android uređajima

Beats Studio Buds se uparuju uz pomoć jednog klika sa Apple ili Android uređajima i lako se povezuju preko Bluetooth-a. Sa Beats aplikacijom za Android uređaje dobijaš opcije kao što su virutuelne kontrole, provera statusa uređaja (npr. nivo baterije) i ažuiriranje firmvera. Apple uređaji poseduju te opcije bez potrebe za instaliranjem aplikacije. Aktiviraj Siri bez upotrebe ruku tako što što ćeš reći “Hey Siri”. USB-C punjač pruža jednostavno rešenje za punjenje uređaja.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Beats by Dr. Dre

DEKLARACIJA