Politika privatnosti iSTYLE STORES d.o.o

Ova Politika primenjuje se samo na transfer informacija kojima je moguće identifikovati neko lice (Lični podaci) i koje iSTYLE Stores primi u bilo kom formatu kroz svoje aplikacije.

iSTYLE Stores će održavati samo one lične podatke, čiju je obradu klijent izričito tražio.

Obaveštenje/Korišćenje ličnih podataka

iSTYLE Stores će održavati samo one lične podatke čiju su obradu klijenti izričito tražili od iSTYLE Stores.

Ukoliko iSTYLE Stores odluči da promeni ovu politiku, iSTYLE Stores će postaviti izmene na ovoj stranici kako bi naši klijenti, koji je primenjuju i koriste, bili svesni koje lične podatke iSTYLE Stores obrađuje, kako ih iSTYLE Stores koristi i pod kojim okolnostima ih iSTYLE Stores otkriva, ako je to slučaj. Ukoliko u bilo kom trenutku iSTYLE Stores odluči da na drugačiji način zadrži ili upotrebi lične podatke, iSTYLE Stores će postavljanjem obaveštenja na web sajtu www.istyle.rs obavestiti svoje klijente najmanje 30 dana pre promene u korišćenju.

Integritet podataka

iSTYLE Stores će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni, za koju su ovlašćenje dali naši klijenti, ili sa važečim zakonima ili propisima.

Bezbednost

iSTYLE Stores je obavezan da obezbedi zaštitu ličnih podataka koje obrađuje. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbeđivanja odgovarajućeg korišćenja ličnih podataka, iSTYLE Stores je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obrađuje. iSTYLE Stores nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obrađuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju nepredviđenih okolonosti, iSTYLE Stores će preduzeti razumne korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

Pristup/Ispravke

U većini slučajeva, kada iSTYLE Stores prikuplja lične podatke, on to čini u ime sopstvene kompanije. Ako želi da traži pristup, ispravku, dopunu ili brisanje ovih ličnih podataka, klijent treba da kontaktira iSTYLE Stores.

Opšte

Pravno odricanje odgovornosti.

iSTYLE Stores može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis, ili je uveren u dobre namere da je takav postupak nužan, kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze, zaštitila prava, imovina ili bezbednost iSTYLE Stores, njegovih korisnika i javnosti.

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

iSTYLE Stores može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika. Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice ostavljaju na vašem računaru. Neki kolačići su neophodni za uspešno korišćenje sajtova. Kolačići ne sadrže lične niti bilo kakve informacije koji bi mogli identifikovati ili kompromitovati korisnika ili vaše lične podatke. Više o kolačićima možete pročitati na sledećem linku.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće.

Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. iSTYLE Stores nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.