iSTYLE Program lojalnosti

Kupuj u iSTYLE, sakupljaj bodove, a zatim ih iskoristi
prilikom kupovine bilo kog proizvoda.

Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost. Bodovi se obračunavaju na osnovu sledeće kalkulacije:

Apple počítače

Apple računari

1 %

Apple iPad

Apple iPad

1 %

Apple iPhone

Apple iPhone

1 %

Apple Watch

Apple Watch

1 %

Příslušenství a služby

Apple dodaci

5 %

Navedeni procenat od ukupne sume koju si platio za određeni proizvod se konvertuje u bodove po principu 1:1, a zatim se broj bodova prebacuje na tvoju iSTYLE karticu. 1 bod iznosi 1 RSD (PDV je uključen u iznos). Bodovi se ne mogu konvertovati u gotovinu, već se mogu iskoristiti samo za umanjenje cene (popust).

Zašto se registrovati?

  • Posle svake kupovine proizvoda čija cena nije već snižena, procenat od kupovine ćemo dodati na tvoju karticu Wallet aplikacije, u obliku bodova.
  • Prikupljene bodove možeš iskoristiti već prilikom sledeće kupovine.
  • Nema plastičnih kartica. Stanje bodova uvek možeš pratiti u Wallet aplikaciji na tvom iPhone-u ili na tvom korisničkom nalogu.
  • Iskoristi prednost Programa lojalnosti i osim popusta, budi prvi koji će biti obavešten o novim promocijama i akcijama.

Kako se registrovati?

1. Za Program lojalnosti se možeš registrovati online ili u bilo kojoj iSTYLE prodavnici. Ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno se obrati našem osoblju ili nam piši na store@istyle.rs.

2. Nagon toga ćemo ti poslati mejl kojim potvrđujemo registraciju.

3. Ubrzo nakon potvrde ćeš putem mejla dobiti karticu u elektronskoj formi. Dodaj je u Wallet aplikaciju na tvom iPhone-u.

4. Od tog momenta će u tvojoj iPhone Wallet aplikaciji biti vidljiv sakupljen broj bodova i specifičan iSTYLE kod. Prikupljene bodove možeš proveriti i online i u našim maloprodajnim objektima.

Dodatne informacije

Prijavi se online ili poseti bilo koji iSTYLE maloprodajni objekat i prijavi se za Program lojalnosti. Odmah nakon prijave ćemo ti poslati potvrdni mejl. Nekoliko minuta nakon tvoje potvrde dobićeš karticu lojalnosti u elektronskoj formi, a posle toga je potrebno samo da je dodaš u Wallet aplikaciju na tvom iPhone-u.

Stanje bodova možeš proveriti u Wallet aplikaciji, na tvom korisničkom nalogu, a možeš i da se raspitaš u nekom od naših maloprodajnih objekata.

Online - u okviru korpe klikni na link "Iskoristi bodove". U polje unesi broj bodova koje želiš da iskoristiš, a zatim klikni na dugme "Iskoristi". Broj bodova koji uneseš će automatski biti oduzet od početne vrednosti izražene u korpi.

U prodavnici - karticu priloži na uvid našim prodavcima.

Zapamti, bodovi se mogu iskoristiti za do 50 % vrednosti tvoje kupovine (npr. proizvod vrednosti 1.000 RSD možeš da platiš u maksimalnom iznosu od 500 RSD u bodovima).

Bodove u Programu lojalnosti dobijaš kada izvršiš kupovinu proizvoda, za koji prethodno nisi dobio popust, nisi već iskoristio bodove ili ostvario neku dodatnu pogodnost.

Prilikom jedne transakcije je moguće ili prikupiti bodove ili ih iskoristiti za popust. Nije moguća kombinacija prikupljanja bodova i popusta istovremeno.

Bodovi važe tačno godinu dana od datuma kupovine. Tri meseca pre isteka bodova ćemo ti poslati obaveštenje putem mejla.

Piši nam na store@istyle.rs i rado ćemo ti pomoći.