SATECHI SLIM W1 WIRED BACKLIT KEYBOARD

SKU
ST-UCSW1M
 

Dostupnost

OPIS

Tanka žičana tastatura W1 sa pozadinskim osvetljenjem je tvoje moderno, kompaktno rešenje za tvoj Mac računar. Sadrži potpuni QWERTY raspored, pogodne funkcijske tastere i podesive tastere sa pozadinskim osvetljenjem. Opremljena ugrađenim USB-C kablom, tanka W1 žičana tastatura sa pozadinskim osvetljenjem lako se povezuje sa tvojim uređajem koji poseduje Type-C ulaz za trenutnu instalaciju bez dodatnih podešavanja.

VEZA BEZ MUKE

Sadrži ugrađeni USB-C kabl za brzo povezivanje bez muke - bez dodatnih podešavanja. Savršena za prostorije sa lošom bežičnom vezom ili kada ti treba samo jednostavno rešenje, žičana W1 tastatura sa pozadinskim osvetljenjem brzo će postati tvoja omiljena periferna oprema.

OSVETLJENI TASTERI

Tanka žičana W1 tastatura uključuje tastere sa pozadinskim osvetljenjem sa tri nivoa osvetljenosti za savršenu količinu svetlosti u bilo kom podešavanju, kao i prečice za funkciju macOS za lako podešavanje osvetljenosti, jačine zvuka, pauze, reprodukcije i još mnogo toga na povezanom uređaju./p>

MODERAN I KOMPAKTAN DIZAJN

Njegova elegantna aluminijumska završna obrada i ultra kompaktan dizajn čine ga modernim dodatkom bilo kojoj postavci i lako se može odložiti kada se je koristiš ili kada si u pokretu.

DODATNE INFORMACIJE

Proizvođač
Satechi
EAN
879961009069
Boja
Space Gray
Povezivanje
USB-C
Tastatura
US English
Tastatura
US English keyboard
Naziv
SLIM W1 WIRED BACKLIT KEYBOARD
Proizvođač
Satechi
Vrsta
Tastatura
Zemlja proizvodnje
Kina
Zemlja izvoza
EU
Uvoznik
iStyle Stores doo
Adresa uvoznika
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

DEKLARACIJA